9 επιτυχίες που θα σου έρθουν το 2016 – και ακόμα δεν το ξέρεις!

Το 2015 παίρνει μαζί του όσα δεν καταφέραμε να επιτύχουμε και μεταφέρουμε τις επιτυχίες που θέλουμε στο νέο έτος από σήμερα!

Μέρες που είναι σκέφτηκα να αρχίσω να πειράζω κόσμο, πρώτα εμένα και μετά όποιον άλλον δεν κατάφερε να επιτύχει μερικά πραγματάκια την χρονιά που μας αφήνει σιγά σιγά. Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή.

Από την άλλη όμως, σαν Men Of Style, θέλουμε να σκεφτόμαστε θετικά. Οπότε, άλλαξα γνώμη και αντί να γράψω τι δεν καταφέραμε πέρσι, θα ήθελα να το δούμε διαφορετικά και να σου δώσω μερικές επιτυχίες που θα σε βρουν τη νέα χρονιά που έρχεται!

xmas todolist
Να φτιάξεις τη φόρμα σου. Πέρασες άλλον έναν χρόνο με εκείνα τα παραπανίσια κιλά που σε ταλαιπωρούν. Μπορεί να πάλευες αλλά ξανακυλούσες στην κραιπάλη. Ως εδώ. Με το νέο έτος ράβουμε στόμα, πάμε γυμναστήριο και ξεπερνάμε άλλο ένα εμπόδιο προς τον καλύτερο εαυτό μας.

Να κάνεις την κίνησή σου για εκείνη τη γυναίκα που την κοιτάς και φτιάχνεσαι εδώ και μήνες! Την κοιτάς να περνάει στο δρόμο, από το γραφείο, από την γειτονιά κοκ. Και κάθε φορά που την βλέπεις κάτι σου κάνει. Σου ξυπνάει ένα ένστικτο μέσα σου, μια φωνούλα και σου λέει ότι πρέπει να γίνει δική σου. Θα περιμένεις το 2017 ή άμεσα θα κάνεις κάτι; Αν θες βοήθεια πώς να ξεκινήσεις την κουβέντα, μίλα μας εδώ, αλλά μη το αφήνεις άλλο. Γιατί να την έχει κάποιος άλλος που θα την βρει πιο μετά από σένα αλλά θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει γρηγορότερα;

Να διεκδικήσεις εκείνη την προαγωγή ή αύξηση που σου αξίζει! Ειδικά για τους Άνδρες, η επαγγελματική υπόσταση με την αντίστοιχη, δίκαια, για εμάς, χρηματική απολαβή είναι σχεδόν εφάμιλλη του status μας που έχουμε στην κοινωνία. Το να περιμένουμε φυσικά να μας χαριστεί κάτι, ειδικά στον σημερινό κόσμο με την τρέχουσα πραγματική οικονομία, είναι λίγο πιο απίθανο από το να μας την πέσει η Andriana Lima το Σαββατόβραδο που έρχεται ενώ έχουμε φάει σουβλάκια με τζατζίκι. Οπότε απλά προετοιμάσου, πήγαινε στη πηγή και πιες το νερό που σου αξίζει. Ζήτα από το αφεντικό σου αυτό που θεωρείς δίκαιο και ακόμα και αν δεν κάτσει άμεσα, θέσε τον εαυτό σου υποψήφιο στα μάτια του.

Santa_bonus_1211

Να κάνεις εκείνο το ταξίδι που ονειρεύεσαι καιρό τώρα. Στο Travel Channel, πολλοί από εμάς έχουμε χαζέψει και φανταστεί ότι ταξιδεύουμε εκεί που οι εκπομπές του μας παρουσιάζουν. Όμως ένα συγκεκριμένο ταξίδι είναι μέσα στο μυαλό σου και στην καρδιά σου και το θες πιο πολύ από όλα. Μπορεί να είναι ακριβό ή λίγο δύσκολο πρακτικά, αλλά έχεις ένα χρόνο από 1/1/2016 να το προγραμματίσεις και να λύσεις όλα τα εμπόδια που σε εμποδίζουν. Να θυμάσαι, αν είναι να έχεις κάτι να συζητάς με την παρέα σου και με τον εαυτό σου και να αναπολείς σε αρκετά χρόνια από τώρα, θα είναι κάποιες εμπειρίες όπως αυτή.

Να αντιμετωπίσεις εκείνο τον φόβο που σε ταλαιπωρεί από μικρό! Το comfort zone (ζώνη άνεσης) είναι πολύ ισχυρό πράγμα. Και ο φόβος του να το σπάσεις σε μερικά ζητήματα, μπορεί να είναι και λογικός αρκετές φορές. Αλλά αν αυτός ο φόβος σε κρατάει πίσω, ώρα να τον αφήσεις εσύ πίσω σου μαζί με το 2015. Ο φόβος της προσέγγισης μιας γυναίκας, ταξίδι με αεροπλάνο, bungee jumping, πτώση με αλεξίπτωτο – απλά προσπάθησε με την βοήθεια ειδικών να το κάνεις. Θα νιώσεις άμεσα πιο δυνατός, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ποιος ξέρει μια τέτοια τέτοια δυνατή εμπειρία πως αλλάζει το πως βλέπεις τα πράγματα!

bunjee

Να αγοράσεις εκείνο το κομμάτι για την ντουλάπα σου που πιστεύεις θα σου πηγαίνει απίστευτα! Μπορεί να περνάς από μια βιτρίνα και να σου έχει κάτσει ένα παλτό, ένα πουκάμισο, μια μπλούζα και να σου μιλάει. Φυσικά οι προτεραιότητες (λογαριασμοί, ενοίκια, έξοδα) να μη σε αφήνουν να το σκεφτείς παραπάνω, αλλά, ένας καλός προγραμματισμός μπορεί να αλλάξει τη τσέπη. Εξάλλου, σκέψου το κόστος ευκαιρίας. Αν ένιωθες καλά με αυτό που έχεις βάλει στόχο να αγοράσεις, πόσο πιο πολύ όρεξη θα είχες για να δουλέψεις όπως και όσο πρέπει για να βγάλεις αυτά τα έξοδα;

Να χαρίσεις στον εαυτό σου μερικές μέρες χαλάρωσης. Απλά για μερικές μέρες, προσπάθησε να μη κάνεις τίποτε. Το μόνο που επιτρέπεται είναι να περιποιηθείς εσένα. Για όλο το χρόνο, κοιτάς τα της δουλειάς, το τι θέλουν οι άλλοι και το περιβάλλον και αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου εκεί. Για μερικές μέρες, πες στον εαυτό σου να σταματήσει τα πάντα, να αφιερώσει χρόνο στον ίδιο και να βγει offline από τον κόσμο απλά. Κλειστά κινητά και emails προτείνονται.

xmas relax

Να ξεκινήσεις να κυνηγάς το όνειρό σου! Ξέρεις τι λένε. Αν δεν δουλεύεις για το όνειρό σου, θα σε προσλάβει κάποιος να δουλέψεις για το δικό του. Και μπορεί αυτό να μην είναι επιλογή τώρα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνεις. Αν το όνειρό σου έχει πρακτικές δυσκολίες, άρχισε να αναζητάς κάτι παραπλήσιο. Δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε ποδοσφαιριστές στα 32 αλλά μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι που έχει να κάνει με αυτό. Αν δεν ξέρεις ποιο είναι το όνειρό σου, τότε ξέρεις ήδη το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις. Να το βρεις.

Να αρχίζεις να διαβάζεις εκείνο το ενδιαφέρον βιβλίο που μαζεύει σκόνη στο ράφι σου. Αν υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον από το να αποκτάς νέα γνώση και να ακονίζεις το μυαλό σου τότε, προσωπικά δεν το έχω βρει. Ειδικά αν σου έχει κάτσει μια συγκεκριμένη δουλειά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου και αραχνιάζει στο ράφι σου περιμένοντας πότε θα το ξεφυλλίσεις. Ξεκίνα το και αν δεν σου αρέσει σταμάτα το. Άλλωστε, αν δεν μπορεί να σε κρατήσει, ίσως δεν το ήθελες τελικά τόσο πολύ ή δεν ήταν αυτό που έπρεπε για σένα. Αλλά το να νιώθεις άσχημα επειδή δεν το ξεκινάς, δεν θα έπρεπε να είναι επιλογή.

Ο νέος χρόνος μπορεί να σε βρει καλύτερο. Οι επιτυχίες θα έρθουν μαζεμένες σε έναν εκπληκτικό χρόνο. Εκτός από τα παραπάνω, ρίξε μια ματιά εδώ και κάνε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο σε σένα που θα θυμάσαι για πάντα.

merry-christmas-ya-filthy-animal-1

Καλές γιορτές

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .