9 Καθοριστικές Αποφάσεις Κατά την Διάρκεια του Φλερτ

9 Καθοριστικές Αποφάσεις που θα Χρειαστεί να Πάρεις Κατά την Διάρκεια του Φλερτ

Αποφάσεις Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ

Κατά τη διάρκεια του φλερτ, ο άνδρας είναι αυτός που χρειάζεται να ηγηθεί και να πάρει σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Είναι απαραίτητο η γυναίκα να αισθανθεί πως απέναντι της έχει έναν άνδρα που δεν φοβάται να την διεκδικήσει.

Είναι τόσα τα κομβικά σημεία όταν γνωρίζεις μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του φλερτ, που αν δεν πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, η γνωριμία κινδυνεύει να μην προχωρήσει περισσότερο.

Με αυτό το δεδομένο, ας εξετάσουμε 9 καθοριστικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις κατά τη διάρκεια του φλερτ.

#1. Πήγαινε Να Της Μιλήσεις

φλερτ

Μπορεί να μου πει κάποιος τώρα: ” Μα αυτή την απόφαση πρέπει να την πάρω πριν αρχίσει το φλερτ “. Το φλερτ όμως δεν ξεκινά όταν συστηθείτε και την έχεις ήδη προσεγγίσει.

Ξεκινά την πρώτη στιγμή που θα ανταλλάξετε ματιές. Από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, πρέπει να χαμογελάσεις και ανεξαρτήτως δικής της αντίδρασης, πρέπει να την προσεγγίσεις. Είτε είναι θετική η αντίδρασή της στο βλέμμα και χαμόγελό σου, είτε όχι.

Απόβαλε κάθε αρνητική σκέψη, προσέγγισε τη γυναίκα που σου αρέσει και συστήσου.

#2. Αποφάσισε Γρήγορα Ποια σου Αρέσει

φλερτ

Όταν προσεγγίζεις μία παρέα γυναικών, όσο δε γνωρίζεις ποια σου αρέσει, σαμποτάρεις τον εαυτό σου και παγιδεύεσαι σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων.

Ακόμα, φαντάσου να προσεγγίσεις και την μια στιγμή να δείχνεις ενδιαφέρον σε μια γυναίκα και την άλλη στιγμή στην φίλη της.

Μην φλερτάρεις εναλλάξ με όλες τις γυναίκες τις παρέας επειδή όχι μόνο είναι αγένεια αλλά δεν σου προσφέρει και κάτι.

 

#3. Άγγιγμα Στο Φλερτ

Πάρε το απόφαση. Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να καταλάβεις κατά πόσο είναι συναισθηματικά διαθέσιμη η γυναίκα που σου αρέσει, είναι να δεις πώς ανταποκρίνεται στο άγγιγμα σου.

Επίσης, το να είσαι γενικότερο ο άνδρας που επικοινωνεί αγγίζοντας,  θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη στην συνέχεια. Άρχισε να αγγίζεις από τα πρώτα λεπτά του φλερτ αλλά προσοχή στις αντιδράσεις. Ο κάθε άνθρωπος θέλει τον δικό του χρόνο να αρχίσει να αισθάνεται άνετα.

#4. Μη Χάνεις Χρόνο Με Άσκοπο Φλερτ

άσκοπο φλερτ

Ο λόγος που επιλέγεις ποια γυναίκα σου αρέσει και αρχίζεις νωρίς να αγγίζεις, σε οδηγεί στην τέταρτη καθοριστική απόφαση που πρέπει να πάρεις. Μη χάνεις χρόνο.

  • Αν βλέπεις ότι ανταποκρίνεται στο άγγιγμα σου και είναι θετική, μη χάνεις χρόνο. Πρέπει να εκφράσεις περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει να της δείξεις πως δεν βλέπεις φιλικά.
  • Αν βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνεται θετικά. πάλι μη χάνεις χρόνο. Θυμάμαι πριν 4 χρόνια, ένιωθα την ανάγκη κάθε προσέγγιση που κάνω να πηγαίνει τέλεια και να οδηγεί σε νέα συνάντηση / γνωριμία / ανταλλαγή κινητών. Έχανα χρόνο, απλά. Σε μερικές περιπτώσεις, ότι και αν δοκιμάσεις στο φλερτ, όσο σωστά και αν προσπαθήσεις, δεν είναι στο χέρι σου. Η γυναίκα που σου αρέσει απλά δεν θέλει και είναι σεβαστό. Μη χάνεις χρόνο και ενέργεια λοιπόν, προσπαθώντας να καταφέρεις κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Είναι η ώρα να φύγεις και να συνεχίσεις το βράδυ σου.

#5. Πες Της Ότι Θέλεις Να Την Ξαναδείς

Οι περισσότεροι άνδρες αναρωτιούνται γιατί δεν παίρνουν από τις γυναίκες αυτό που θέλουν. Η απάντηση, τις περισσότερες φορές, είναι υπερβολικά απλή:

Δεν εκφράζουν και δεν ζητούν αυτό που θέλουν!

Πες της ότι θέλεις να την ξαναδείς. Υποθέτω ότι έχεις ήδη τηρήσει το #4 (μη χάνεις χρόνο, πες της ότι σου αρέσει). Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να δείξεις τις προθέσεις σου για το άμεσο μέλλον.

#6. Κανόνισε το Πρώτο Ραντεβού

Δες το παρακάτω βίντεο για να ξέρεις ποια λάθη να αποφύγεις:

Μην περιμένεις να περάσουν 2-3 μέρες. Μην περιμένεις γενικότερα. Κανόνισε το πρώτο ραντεβού αφού ανταλλάξατε κινητά. Όσο πιο σύντομα γίνεται.

Είναι ζωτικής σημασίας για τη γνωριμία σας να μην περάσουν πολλές μέρες. Κατά κανόνα, όσες περισσότερες μέρες περάσουν, τόσο χάνεται η οποιαδήποτε έλξη δημιουργήθηκε ανάμεσά σας κατά την πρώτη επαφή.

Πρότεινε το πρώτο ραντεβού λοιπόν. Ιδανικά, σε μέρος / περιοχή / μαγαζί που γνωρίζεις καλά. Να νιώθεις άνετα σε χώρο που γνωρίζεις. Πολλές φορές ένα πρώτο ραντεβού δημιουργεί κατά διαστήματα αμηχανία, ας είναι λοιπόν όλα τα υπόλοιπα – όπως το περιβάλλον γύρω σας – ιδανικά. Αν μπορεί και η γυναίκα φυσικά.

#7. Φλερτ Και Φιλιά

φιλιά

Το πρώτο φιλί δεν πρέπει να καθυστερήσει. Μην περιμένεις τη μαγική στιγμή στο τέλος του ραντεβού, όπως στις ταινίες. Το φιλί πρέπει να είναι το φυσικό επόμενο βήμα σε ένα ραντεβού. Πρέπει να είναι το φυσικό επόμενο βήμα της κλιμάκωσης που δημιουργείς εσύ με το άγγιγμα σου.

Το φιλί θα δημιουργήσει περισσότερη ερωτική οικειότητα αρχικά, η οποία θα βοηθήσει τη γυναίκα που σου αρέσει να σου ανοιχτεί περισσότερο αργότερα. Συναισθηματικά, επικοινωνιακά, σεξουαλικά. Φίλησε την νωρίς, λοιπόν.

#8. Πρότεινε να Βρεθείτε Περισσότερο Μόνοι σας

Φυσικά άλλη μία καθοριστική απόφαση που εσύ πρέπει να πάρεις. Να της προτείνεις να συνεχίσετε το ραντεβού σας κάπου πιο ήσυχα. Αν αυτό θα είναι στο πρώτο, δεύτερο ή τρίτο ραντεβού, εξαρτάται από το πώς θα έχει εξελιχθεί η γνωριμία σας. Ωστόσο η γυναίκα θα περιμένει ως επί το πλείστον από εσένα αυτό το καθοριστικό βήμα.

Η γυναίκα δεν θέλει να νιώσει την ευθύνη ότι η ίδια οδήγησε τη γνωριμία στο ερωτικό, για να μη νιώσει ένοχη και εύκολη. Διευκόλυνε λοιπόν την κατάσταση και για τους δυο σας.

#9. Μην Ανεχτείς Αγενείς Συμπεριφορές

αγενείς συμπεριφορές

Η ευγένεια είναι δείγμα παιδείας και γοητείας. Να είσαι πάντα ευγενικός. Επίσης, θα απαιτήσεις από την κοπέλα που σου αρέσει να είναι ευγενική. Δεν θα ανεχτείς αγενείς συμπεριφορές.

Όταν μία γυναίκα επανειλημμένα είναι αγενής μαζί σου κατά τη διάρκεια του φλερτ (κάτι σπάνιο), φανερώνει όπως καταλαβαίνεις είτε πως δεν θέλει να προχωρήσει το φλερτ είτε κάποιο στοιχείο της προσωπικότητας της που καλύτερα να μην μπεις στην διαδικασία να μάθεις παραπάνω.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Τέλος, να θυμάσαι: Μην βγάλεις θυμό. Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν και στις περισσότερες περιπτώσεις οι γυναίκες είναι προσεκτικές όταν τις προσεγγίζεις.

Αν όμως δείξεις ευγένεια και ενθουσιασμό και καταλάβεις πως η γυναίκα παρουσιάζει επανειλημμένα αγενείς συμπεριφορές κατά διάρκεια του φλερτ, τότε καλύτερα να προχωρήσεις.

Πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να ζήσεις κάτι διαφορετικό;

Γνωρίζεις πως να ξεκλειδώσεις τις πραγματικές σου δυνατότητες στο φλερτ; Δες εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.