9 Πράγματα που Βρίσκει Σέξι Πάνω σου

Μπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μια γυναίκα μπορεί να βρει σέξι πάνω σου, είτε αφορά την εμφάνιση και τα ρούχα σου είτε κάποια στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου.

Τα 9 κυριότερα από αυτά θα σου τα παρουσιάσουμε στην συνέχεια αυτού του άρθρου.

#1. Το ΣτυλΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Οι γυναίκες εκτιμούν τους άνδρες με ωραίο στυλ. Είναι  πολύ ελκυστικό να είσαι ένας άνδρας περιποιημένος, να προσέχεις το ντύσιμό σου και να είναι καλοχτενισμένος.

Δεν χρειάζεται φυσικά να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία, για να αγοράσεις μάρκες, αλλά μερικά ωραία σχέδια σε ταιριαστό μέγεθος είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Το καλό ντύσιμο, σε συνδυασμό με ένα αρρενωπό άρωμα και ένα καλό κούρεμα, όχι μόνο θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση, αλλά είναι κάτι που μια γυναίκα θα βρει σέξι και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο..

Μην ξεχνάς ότι η πρώτη εντύπωση παίζει σημαντικό ρόλο. Για τις γυναίκες, ένας άνδρας που είναι καλοντυμένος και καλοχτενισμένος σημαίνει πως προσέχει τον εαυτό του και είναι σοβαρός.

Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο συγκεκριμένο στυλ για να προσελκύσεις γυναίκες, ούτε φυσικά να αλλάξεις στυλ για αυτό το λόγο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι καθαρός και να νιώθεις άνετος με αυτά που φοράς.

#2. Το Χαμόγελο και Η ΑναπνοήΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Το χαμόγελο είναι ο πιο απλός τρόπος για να δείξεις πιο γοητευτικός και σέξι, στην γυναίκα που σου αρέσει.

Σύμφωνα με έρευνες, εκείνοι που χαμογελούν θεωρείται πως έχουν καλύτερη υγεία, μπορεί κάποιος να τους εμπιστευτεί και είναι ανοιχτόκαρδοι, σε αντίθεση με κείνους που δεν χαμογελούν.

Οι γυναίκες δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον στους άνδρες που τις προσεγγίζουν με  χαμόγελο.

Επομένως δεν πρέπει να ξεχνάς να βουρτσίζεις τα δόντια σου, να χρησιμοποιείς το οδοντικό νήμα και να επισκέπτεσαι τακτικά τον οδοντίατρο σου, για να έχεις καλή υγεία, φρέσκια αναπνοή και λαμπερό χαμόγελο.

#3. Την ΑυτοπεποίθησηΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Τίποτε δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αυτοπεποίθηση. Ίσως έχεις φανταστικά ρούχα. Το χαμόγελο σου να είναι για διαφήμιση. Αλλά το να μην έχεις αυτοπεποίθηση φαίνεται και σταδιακά αποσπά την προσοχή από οτιδήποτε άλλο.

Πρέπει να μάθεις να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και μετά όλα είναι ευκολότερα! Αρχίζεις να πιστεύεις ότι είσαι ελκυστικός. Οι λέξεις και οι χειρονομίες σου  έρχονται φυσικά. Η αίσθηση του χιούμορ είναι ολοφάνερη. Ευχαριστιέσαι την στιγμή και φαίνεται ότι δεν προσπαθείς σκληρά.

Όλα αυτά σε κάνουν να δείχνεις πιο σέξι και σε βοηθούν σταδιακά στο να κερδίσεις μια γυναίκα.

Βέβαια, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ αυτοπεποίθησης και υπεροψίας.

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα κορυφαία πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά στους άνδρες , αλλά η υπεροψία είναι ένα από τα χειρότερα που τις ξενερώνουν.

Ένας άνδρας που έχει αυτοπεποίθηση φαίνεται σέξι στις γυναίκες. Ένας άνδρας που μιλά συνεχώς για τις επιδόσεις του και υποβαθμίζει όλους τους άλλους, δεν είναι.

#4. Το Πάθος και οι ΦιλοδοξίεςΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Εάν δεν έχεις όνειρα, χόμπι, πράγματα που σου αρέσει να κάνεις να είσαι σίγουρος πώς πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον της.

Αφιέρωσε χρόνο να αναπτύξεις τον εαυτό σου. Υπάρχει κάτι σέξι στο να ακούς κάποιον να μιλά για κάτι που είναι παθιασμένος με αυτό. Κάνει τους ανθρώπους να σιωπήσουν και να σε ακούσουν  και πάντα πιάνει με τις γυναίκες!

Ένας άνδρας με πάθος για την ζωή και με θέληση για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του είναι πολύ ελκυστικός στις γυναίκες.

Σαν άνδρας , δεν σου αρέσει η γυναίκα που έχει ενδιαφέροντα και είναι παθιασμένη για τους στόχους που προσπαθεί για να τους πετύχει;

Φυσικά ναι!

Είναι το ίδιο και για τις γυναίκες.

Για εκείνα που οι άνδρες βρίσκουν σέξι στις γυναίκες έχουμε μιλήσει στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

#5. Ένα Ελκυστικό ΣώμαΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Ένα ωραίο σώμα είναι σέξι και θα σε βοηθήσει. Βέβαια, ένας άνδρας με ωραίο σώμα, αλλά με κανένα από τα υπόλοιπα που αναφέρονται, δεν θα είναι εύκολο να προσελκύσει γυναίκες, γι αυτό φρόντισε να καλλιεργήσεις πλήρως τον εαυτό σου, σε κάθε τομέα.

Ακολούθησε τις συμβουλές του Θέμη, για να διατηρήσεις το σώμα σου στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

#6. Ηγεσία και ΠρωτοβουλίαΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Οι γυναίκες ψάχνουν για έναν άνδρα που θα κυνηγήσει αυτό που θέλει και ο οποίος ξέρει να παραδέχεται τα λάθη του.

Άνδρες που είναι ηγέτες και που έχουν σχέδια, κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν προστατευμένες.

Οι γυναίκες επίσης ερωτεύονται άνδρες που είναι αυτοδημιούργητοι. Που φτιάχνουν μόνοι τους το όνομά τους ή αλλάζουν στον κόσμο κάτι επειδή έχουν γι αυτό ένα όραμα.

Ακόμη, ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα σε ένα άνδρα, μπορεί να είναι η ικανότητά του να ακολουθήσει αυτό που λέει πως θα κάνει.

Τίποτε δεν είναι πιο απωθητικό από έναν άνδρα που είναι μόνο λόγια και όχι πράξεις. Τα λόγια σου έχουν αξία για τις γυναίκες, όποτε είναι σημαντικό να μην λες πράγματα τα οποία δεν έχεις την πρόθεση ή την δυνατότητα να υποστηρίξεις.

#7. Αίσθηση Του ΧιούμορΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Το χιούμορ υπάρχει σε πολλές μορφές, οπότε βρες το δικό σου στυλ. Είσαι σαρκαστικός; Ο πρώτος που θα γελάσει με τον εαυτό του; Άφησε να φανεί η πλευρά της αυτοπεποίθησης σου στην αστεία της εκδοχή.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο σέξι που να προσέχει μια γυναίκα, από έναν άνδρα που την κάνει να γελά με την καρδιά της. Λίγα ανέκδοτα και αστεία φτάνουν για να γίνεις ελκυστικός στις γυναίκες.

#8. Επικοινωνιακές ΙκανότητεςΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Το να είσαι καλός ακροατής είναι πολύ μεγάλη υπόθεση με τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να τις ακούν, να τους δείχνουν πως τις υπολογίζουν και τις σέβονται.

Ένας άνδρας που δεν έχει δεξιότητες καλές ως ακροατής δείχνει ψυχρός, ασεβής και άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει να φροντίζει.

Κανε ερωτήσεις σχετικά με αυτά που λέει, ώστε να της δείξεις πως την ακούς ουσιαστικά και ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα.

#9. Ευγένεια και ΚατανόησηΜπορείς να κερδίσεις το βλέμμα, την προσοχή και εντέλει το χρόνο μιας γυναίκας, όταν θα της φανείς ελκυστικός. Τσέκαρε 9 σέξι πράγματα που ψάχνει!

Ίσως ήδη έχεις παρατηρήσει ότι ένας άνδρας με σκύλο γίνεται αυτομάτως πιο ελκυστικός στις γυναίκες. Οι γυναίκες έλκονται από έναν άνδρα με κατοικίδιο, διότι δείχνει πως είναι ένας ευγενικός άνθρωπος που κατανοεί τις ανάγκες των υπόλοιπων ζώντων οργανισμών.

Εάν μπορείς να φροντίσεις ένα σκύλο, της δείχνεις πως μπορείς να φροντίσεις και εκείνη. Αυτό ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι κάτι που οι γυναίκες υποσυνείδητα το προσέχουν.

Επίσης ένα κατοικίδιο δείχνει ένα σοβαρό επίπεδο δέσμευσης και υπευθυνότητας σε ένα μελλοντικό σύντροφο.

Εννοείται ότι δεν θα πάρεις ένα κατοικίδιο ζώο μόνο και μόνο για να σε θεωρούν σέξι οι γυναίκες, αν δεν μπορείς να το φροντίζεις.

Μην αγχώνεσαι όμως! Αυτό που ψάχνουν οι γυναίκες είναι ο άνδρας να είναι ευγενικός και να φροντίζει τους άλλους, το οποίο μπορεί να φανεί με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στους φίλους σου, στους συγγενείς σου και γενικότερα στους άλλους ανθρώπους..

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Γνώρισες κάποια ελκυστικά χαρακτηριστικά. Ήρθε η ώρα να τα κάνεις και πράξη. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.