9 Σίγουροι Τρόποι για να Διαλύσεις την Έλξη στην Νέα σου Σχέση

Πως Να Μην Διαλύσεις Την Έλξη : Απόφυγε 9 Σοβαρά Λάθη

Έχεις φτάσει στο σημείο να γνωρίζεις γυναίκες και να βγαίνεις έξω μαζί τους και περνάς καλά, όμως όσο δύσκολα κατάφερες να δημιουργήσεις έλξη άλλο τόσο εύκολα μπορείς να την καταστρέψεις.

Υπάρχουν πολλά λάθη που μπορεί να κάνει κανείς και αυτό δεν είναι κακό. Το πρόβλημα υπάρχει όταν δεν μαθαίνουμε από αυτά και γίνονται επαναλαμβανόμενα σε κάθε μας σχέση.

Έτσι αρχίζουμε να διαλύουμε όσα έχουμε χτίσει χωρίς να το θέλουμε και η γυναίκα χάνει το ενδιαφέρον της για εμάς σχετικά γρήγορα.

Πολλές φορές μας επηρεάζει ο ενθουσιασμός και η απειρία μας. Δείχνοντας υπερβολικό ενδιαφέρον σε μία γυναίκα και νομίζουμε πως με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουμε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον της. Αλλά καταλήγουμε με αντίθετα αποτελέσματα.

Όλοι μας έχουμε κάνει παρόμοια λάθη. Πάνω σε αυτά θα επικεντρωθούμε για να μπορέσουμε να κρατάμε ζεστό το ενδιαφέρον και την έλξη της γυναίκας που μας αρέσει. Καθώς το γεγονός ότι την δημιουργήσαμε δεν σημαίνει ότι θα διατηρηθεί.

Πάμε να τα δούμε μαζί…

#1. Θα Διαλύσεις Την Έλξη Αν Είσαι Συνεχώς Διαθέσιμος

πως να μη διαλυσεις την έλξη

Καταλαβαίνω πως θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί της γιατί περνάτε καλά. Και έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα διατηρηθεί και η έλξη από την μεριά σου με αυτό τον τρόπο.

-Προσαρμόζοντας το πρόγραμμα σου συνεχώς στις δικές της δραστηριότητες.

-Ή ακόμα χειρότερα ακυρώντας κάτι που είχες προγραμματίσει για να κάνετε κάτι άλλο μαζί.

-Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση χωρίς να το καταλάβεις.

Δεν είναι λάθος να κάνετε πράγματα μαζί αλλά εάν έχεις βάλει ένα πρόγραμμα θα πρέπει να το τηρείς επειδή σου αρέσει η ζωή που έκανες και πριν την γνωρίσεις και έτσι της είχες δημιουργήσει έλξη.

Το να ακυρώνεις ένα ταξίδι που είχες ετοιμάσει πριν την γνωρίσεις και τώρα σου λέει να το ακυρώσεις για να πάτε κάποια άλλη στιγμή μαζί δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

Εξήγησες της ότι δεν θα επηρεάσει την σχέση σας ένα ταξιδί που είχες από πριν κανονισμένο και πως θα έχεις το χρόνο και την διάθεση να κανονίσετε ένα νέο ταξιδί για τους δυό σας.

#2. Δίνεις Αναφορά Για Κάθε Σου Στιγμή

Το ότι μιλάτε στο τηλέφωνο ή μέσω μηνυμάτων δεν είναι λάθος καθώς η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικό συστατικό στις σχέσης.

Απλά δεν θα πρέπει να το παρακάνεις και να εξηγείς σε κάθε φάση της ημέρας σου που είσαι και τι ακριβώς κάνεις.

Είναι πολύ βαρετό, ακούγεται σαν αναφορά και μειώνει δραματικά την έλξη που έχεις μαζί της. Δεν της δημιουργείς περιέργεια για την καθημερινότητα σου και αυτό είναι κάτι που δεν την συναρπάζει.

Ανέφερε για την  καθημερινότητα σου πράγματα αποφεύγοντας όμως πολλές λεπτομέρειες που δεν έχουν ενδιαφέρον και μίλα για αυτήν με ενθουσιασμό.

#3. Θα Διαλύσεις Την Έλξη Αν Σταματήσεις Να Προσέχεις Τον Εαυτό Σου

θα διαλύσεις την έλξη αν δεν προσέξεις

Γνωρίζοντας μία γυναίκα που θεωρείς ότι ταιριάζετε, σταματάς κάποιες δραστηριότητες που σου  έφτιαχναν την διάθεση προηγουμένως όπως γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες ή οτιδήποτε σου άρεσε να κάνεις και ξεχνιόσουν από την καθημερινότητα σου.

Πίστεψε με αν και το έχουμε κάνει άθελα κάποιες φορές πολλοί από μας, δεν είναι κάτι που θα σε ωφελήσει στην γνωριμία με την νέα σου κοπέλα.

Στην καλύτερη να μην σε επηρεάσει ιδιαίτερα.

Στην χειρότερη περίπτωση όμως θα διαλύσει την έλξη που νιώθει για εσένα μέχρι εκείνη την στιγμή.

#4. Δεν Βγαίνεις Έξω Μόνος Σου

Ξέρω ότι μπορεί να το έχεις αντιμετωπίσει και εσύ κάποιες στιγμές σε σχέση σου.

Ότι δεν θα βγεις έξω μόνος σου στο τέλος καταλήγει δεδομένο και μετά από κάνα χρόνο ψάχνεις να δεις τι έφταιξε και πήγαν τα πράγματα στραβά διαλύοντας την έλξη ανάμεσα σας.

Δεν θα σου πω όπως έστρωσες να κοιμηθείς αλλά είναι δύσκολο να το αλλάξεις αν περιμένεις απλά να περάσει ο καιρός.

Ξεκαθάρισε την θέση σου όπως νιώθεις και εξήγησε πως θέλεις να φροντίζεις και την προσωπική σου ζωή χωρίς αυτό να σημαίνει πως την αποφεύγεις.

Επίσης καλό είναι να διευκρινίσεις πως δεν θα επηρεάσει και την σχέση που είχατε ως εκείνη την στιγμή.

#5. Έχεις Ξεχάσει Τους Φίλους Σου

Εδώ γελάμε όλοι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει παρέα και από έναν τουλάχιστον φίλο που να μην εξαφανιζόταν για αρκετό διάστημα για να μην πω κάτι υπερβολικό .

Εντάξει, όλοι τους αγαπάμε που ξαναγυρίζουν στη θαλπωρή της παρέας κάποια στιγμή αλλά θα πρέπει να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας τις προτεραιότητες που έχουμε θέση στις κοινωνικές μας συναναστροφές.

Καταλαβαίνω όπως όλοι μας πως η αξία μιας τρυφερής ύπαρξης στην ζωή μας έχει μεγάλο πλεονέκτημα και ούτε λέμε να την παρατήσεις αλλά το γεγονός πως δεν χτυπάει πλέον το κινητό σου και η κοπέλα σου δεν έχει γνωρίσει ούτε ένα φίλο σου δεν είναι καλό σημάδι ούτε για εσένα ούτε για εκείνη.

Σύντομα θα αρχίσει να αναρωτιέται τι ακριβώς συμβαίνει και ενδεχομένως να σου στέλνει σήματα για τον κοινωνικό σου κύκλο που δεν της έχεις γνωρίσει.

Φρόντισε λοιπόν να έχεις ποιοτικούς φίλους και να σε γεμίζει η παρέα τους δημιουργώντας επιπλέον έλξη για κάθε γυναίκα, αφού γνωρίζει έναν άνδρα με κοινωνική ζωή.

#6. Θα Διαλύσεις Την Έλξη Αν Δεν της Δίνεις Χώρο Να Αναπνεύσει

Γιατί άλλο, διεκδικώ μια γυναίκα, άλλο κυνηγώ.

Προσπαθώντας να δείξουμε ότι έχει βρει τον κατάλληλο άνδρα ξεφεύγουμε και κάνουμε πράγματα που δεν θα θέλαμε ποτέ κάνοντας όλα τα χατίρια ή ασκώντας μεγάλη πίεση.

Πρόσεξε: Δεν είναι κακό να κάνεις χατίρια γιατί περνάς όμορφα μαζί της αλλά το πρόβλημα έρχεται όταν θέλεις με αυτά να κερδίσεις την εύνοια και την προσοχή της.

Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να γκρεμίσεις την όποια έλξη είχες δημιουργήσει.

Το να στέλνεις δέκα μηνύματα εσύ και να απαντάει στο ένα όπως καταλαβαίνεις θα μπερδέψει πολύ τα πράγματα. Δεν σου λέω να αδιαφορίσεις αλλά θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Δεν χρείαζεται όλη μέρα να ξέρεις που βρίσκεται εκτός και αν θέλει να σου πει και αυτό θα γίνει πολύ πιο εύκολα άμα δεν την ρωτήσεις. Άλλωστε από μόνες τους οι γυναίκες θέλουν να σου μιλάνε για ότι έκαναν και έτσι θα το πετύχεις χωρίς να μοιάζει με ανάκριση από μεριάς σου.

Ακόμα, όπως θέλεις και εσύ να έχεις να βλέπεις τους φίλους σου έτσι θέλει και εκείνη.

Το να προσπαθείς να περιορίσεις ή να την ελέγξεις θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα στην έλξη γιατί δείχνεις απελπισμένος.

#7. Σταματάς Να Την Φλερτάρεις

Οι γυναίκες δεν σταματούν ποτέ δουλεύουν την σχέση τους και να προσπαθούν να την κάνουν καλύτερη, αρκεί να αισθάνονται φυσικά έλξη για τον άνδρα.

Ένας από τους λόγους όπου οι σχέσεις βαλτώνουν είναι πως πέφτουν στην παγίδα της βαρεμάρας.

Μην σταματάς να την φλερτάρεις να ανανεώνεις την σχέση σας. Είναι απαραίτητο και δίνει διαφορετική ώθηση και ενδιαφέρον και στους δύο σας.

Δες παρακάτω πως να μην είσαι βαρετός όταν φλερτάρεις.

#8. Έλλειψη Ειλικρίνειας

Μην λες ψέματα στις γυναίκες. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν και θα καταστρέψεις την εμπιστοσύνη ανάμεσα σας.

Η ειλικρίνεια είναι αφροδισιακό επειδή προβάλεις πως αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και πως δεν χρειάζεται να δείξεις κάτι διαφορετικό για να γίνεις αποδεκτός.

#9. Δεν Αναφέρεις Ζητήματα Που Σε Απασχολούν

θα διαλύσεις την έλξη αν δεν προσέξεις

Με λίγα λόγια δεν εκφράζεσαι.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν αναφέρεις για παράδειγμα συμπεριφορές που σε ενοχλούν αλλά και το αντίθετο.

Δεν δηλώνεις και τι σου αρέσει.

Αν μια συμπεριφορά σε εκνευρίζει είναι καλό να την εκθειάζεις και να μην καταπιέζεσαι. Δείχνει πως ξέρεις τι θέλεις αλλά και τι δεν θέλεις.

Αν ανέχεσαι πράγματα που δεν σου αρέσουν δείχνεις αδυναμία έκφρασης και κυρίως έλλειψη δυναμισμού κάτι που επηρεάζει την έλξη στην σχέση σου.

Στην αρχή μιας σχέσης και ειδικότερα αν έχεις μείνει καιρό μόνος σου, είναι πολύ πιθανό να μην δίνεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και να εστιάζεις μόνο στα θετικά.

Λάθη στις σχέσεις, ειδικά στις πρώτες και ειδικά στην αρχή άλλωστε κάνουμε όλοι, όπως συζητήσαμε και στο επεισόδιο από το ελλληνικό podcast Apla+Andrika που θε βρεις εδώ.

Αν όμως καταπιέζεσαι και δεν εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι, με την πάροδο του χρόνου θα νιώθεις περισσότερο καταπιεσμένος.

Να θυμάσαι: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Αν θέλεις να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την σχέση σου δες εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.