9 Σημάδια πως Είσαι Έτοιμος να Αλλάξεις την Ζωή σου

Θέλεις να δεις αν είσαι έτοιμος να αλλάξεις και δεν ξέρεις πού να κοιτάξεις; Τσέκαρε τα 9 σημάδια που θα σου δείξουν πως πράγματι είσαι.

Έτοιμος Να Αλλάξεις Την Ζωή Σου;

Η αλήθεια είναι ότι σαν άνθρωποι μας αρέσει η σιγουριά και ο εγκέφαλος μας προτιμά την προβλεψιμότητα από την αλλαγή.

Πολλές φορές μπορεί να επιλέξουμε μια λιγότερο επιθυμητή επιλογή, απλά και μόνο επειδή νιώθουμε οικεία με αυτήν.

Πότε όμως έρχεται η ώρα να αφήσουμε την ασφάλεια και την οικειότητα και να βρούμε το θάρρος να προβούμε σε αλλαγές;

Έχεις αισθανθεί ποτέ ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις την ζωή σου;

Διάβασε παρακάτω 9 σημάδια που σου δείχνουν ότι είσαι έτοιμος να το κάνεις.

#1. Έχουν Αλλάξει Οι Προτεραιότητες Σου

αλλαγή και προτεραιότητες

Κάποιες αποφάσεις που έχεις λάβει ενδεχομένως πλέον να μην δουλεύουν. Κάτι που παλιότερα σε έκανε να αισθάνεσαι χαρούμενος, τώρα δεν σου προσφέρει κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα.

Αυτό συμβαίνει, γιατί με την πάροδο του χρόνου, αλλάζουν οι προτεραιότητες σου και οι καινούριες προτεραιότητες σημαίνουν ότι είναι ώρα να αλλάξεις.

#2. Οι Παλιές Απαντήσεις Δεν Απαντούν Στις Καινούριες Ερωτήσεις

Η ζωή δεν είναι ποτέ στατική. Κάθε λεπτό που περνά νέες δυναμικές συνθήκες, δημιουργούν καινούριες καταστάσεις.

Ο τρόπος που αντιμετώπιζες κάποιες δεδομένες καταστάσεις, δεν λειτουργεί πια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις, προκειμένου να προσαρμοστείς και να προχωρήσεις την ζωή σου με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

Δες στο παρακάτω βίντεο 4 πολύτιμα μαθήματα ζωής που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου.

#3. Όλοι Σου Οι Στόχοι Έχουν Επιτευχθεί

Κάποια στιγμή στην ζωή σου έβαλες μερικούς στόχους, που ενώ τότε έμοιαζαν πολύ μακρινοί, πήρες τις σωστές αποφάσεις και έκανες τις σωστές κινήσεις και τα κατάφερες.

Αυτό είναι πάρα πολύ καλό, όμως η επίτευξη ενός στόχου, φέρνει καινούριες, μεγαλύτερες προσδοκίες, που τις περισσότερες φορές απαιτούν περισσότερη προσπάθεια.

Αν θέλεις να βελτιωθείς και να συνεχίσεις με πιο μεγαλεπήβολους στόχους, έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις την ζωή σου.

#4. Νιώθεις Κολλημένος Και Φοβάμαι Την Αλλαγή

κολλημλενος και φοβάσαι

Το να νιώθεις κολλημένος σε μια περιοχή της ζωής σου, είτε πρόκειται για την καριέρα, είτε για το φλερτ ή για οτιδήποτε άλλο, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι κάνει ξεφεύγει από την αντίληψη σου.

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις βαλτώσει και δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά, έχει έρθει η ώρα να αφήσεις πίσω την παλιά νοοτροπία και τον παλιό τρόπο δράσης και να αλλάξεις.

Αυτό προϋποθέτει ότι θα αφήσεις την ζώνη άνεσης, θα κινηθείς έξω από αυτήν και θα αποκτήσεις καινούριες εμπειρίες.

Αν στο φλερτ έχεις την νοοτροπία “Ελπίζω να της αρέσω”, θα πρέπει σίγουρα να την αλλάξεις. Μάθε τον τρόπο, παρακολουθώντας το βίντεο του Χρήστου.

#5. Έχεις Χάσει Το Πάθος Και Την Έμπνευσή Σου Και Τη Δύναμη Για Αλλαγή

έχασες το πάθος για αλλαγή

Όταν ζεις χωρίς να έχεις πάθος για αυτό που κάνεις, σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να ανακινήσεις λίγο τα πράγματα.

Η ζωή είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνεις και πρέπει να βελτιώνεσαι, να εξελίσσεσαι και να έχεις καινούριες ιδέες.

Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα ερέθισμα που θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην καθημερινή τους ζωή και μερικές φορές αυτό το ερέθισμα μπορεί να διαφέρει. Κάτι που σου προκαλούσε το ενδιαφέρον λίγο καιρό πριν, μπορεί πια να μην έχει αποτέλεσμα.

Έρχονται λοιπόν στιγμές που φαίνεται καθαρά ότι πρέπει να αλλάξεις, ώστε να βρεις ξανά την έμπνευση σου, για να επιτύχεις τους σκοπούς που έχεις θέσει.

Βρες το χαμένο κίνητρο που σου χρειάζεται για να συνεχίσεις. Δες παρακάτω.

#6. Αισθάνεσαι Χαμένος

Αν φτάσεις στο σημείο να νιώθεις χαμένος και να μην ξέρεις τι βήματα  πρέπει να ακολουθήσεις, για να βγεις από το τέλμα, ίσως έχει έρθει η ώρα της αλλαγής.

Θα πρέπει να βρεις ξανά τον εαυτό σου και να φτιάξεις ένα πλάνο επιστροφής στον δρόμο σου, για να ξεφύγεις από το ομιχλώδες τοπίο.

#7. Έχεις Ανεκπλήρωτα Πάθη

Τα χρόνια περνούν και δεν έχεις καταφέρει ακόμη να πραγματοποιήσεις όνειρα που επιθυμούσες διακαώς, για όλη σου την ζωή.

Πολλοί άνθρωποι περνούν την ζωή τους κάνοντας πράγματα που δεν απολαμβάνουν και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλό.

Αν έχεις όνειρα, κάνε ό,τι μπορείς για να τα κάνεις πραγματικότητα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πολλά πράγματα, όμως σκέψου πόσο αξίζει.

#8. Οι Γύρω Σου Αλλάζουν

όλοι γύρω σου αλλάζουν

Δεν είναι ωραίο να συγκρίνεις τον εαυτό σου συνεχώς με τους άλλους, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ρίχνεις μια κλεφτή ματιά, για να δεις πώς εξελίσσονται.

Μην ξεχνάς ότι οι άνθρωποι που σε περιστοιχίζουν αποτελούν μια αντανάκλαση του εαυτού σου και ταυτόχρονα σε επηρεάζουν και σε ορίζουν. Υπάρχει δηλαδή μια αλληλεπίδραση και μια αλληλεξάρτηση.

Αν βλέπεις ότι όλα γύρω σου αλλάζουν, ίσως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θα χρειαστεί να κάνεις για να αλλάξεις και εσύ και να προσαρμοστείς.

#9. Έχεις Αρχίσει Να Βαριέσαι Την Αλλαγή

Μια υγιής ζωή φυσικά δεν είναι γεμάτη μόνο από αστεία και παιχνίδια. Έχει και δύσκολες στιγμές, έχει και αφόρητες στιγμές και στιγμές βαρεμάρας.

Όταν όμως η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο σε καθημερινή βάση, υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ίσως η δουλειά σου δεν είναι ενδιαφέρουσα, ίσως οι ιδέες σου σχετικά με την διασκέδαση έχουν αλλάξει.

Ό,τι και να συμβαίνει, αν η βαρεμάρα είναι πλέον συνηθισμένη στην ζωή σου, μάλλον έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις τις συνήθεις και την ζωή σου.

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη ζωή σου και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.