9 Στυλιστικά Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγεις!

Στο σημερινό video ο Θέμης αναφέρεται σε κάποια βασικά λάθη που κάνουν οι άνδρες σε ότι αφορά το στυλ και το ντύσιμό τους.

Είτε λόγω βιασύνης, είτε επειδή η καθημερινότητα το επιβάλλει, είτε επειδή δεν δίνουμε την σημασία που πρέπει, καμιά φορά μας ξεφεύγει και κάνουμε λάθη που λίγο πολύ επηρεάζουν την εικόνα μας προς τα έξω.

Φυσικά δεν είναι πρόβλημα να φορέσεις μια λάθος κάλτσα όταν είσαι στο σπίτι σου την Κυριακή και χαλαρώνεις, όμως όταν θες η εικόνα σου να μιλήσει για σένα και να σε εκπροσωπήσει σε μια συνάντηση, ένα ραντεβού με μια γυναίκα που σου αρέσει ή μια πιο επίσημη κατάσταση που το πως είσαι θα μετρήσει, τότε ακόμα και αυτές οι λεπτομέρειες που νομίζουμε πως δεν φαίνονται, θα παίξουν ρόλο, ειδικά στο έμπειρο εκπαιδευμένο μάτι.

Δες τα 9 βασικότερα λάθη στο σημερινό video και πες μας και εσύ ποια άλλα θα έπρεπε να βάλουμε στην λίστα μας!

 

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

**————————-**
Δες το σε HD 1080 – Διαθέσιμοι υπότιτλοι / Captions Available

**————————-**

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.