9 Στυλιστικά Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγεις!

Στυλιστικά Λάθη ! Μην Τα Κάνεις !

Στο σημερινό video ο Θέμης αναφέρεται σε κάποια βασικά λάθη που κάνουν οι άνδρες σε ότι αφορά το στυλ και το ντύσιμό τους.

Είτε λόγω βιασύνης, είτε επειδή η καθημερινότητα το επιβάλλει, είτε επειδή δεν δίνουμε την σημασία που πρέπει, καμιά φορά μας ξεφεύγει και κάνουμε λάθη που λίγο πολύ επηρεάζουν την εικόνα μας προς τα έξω.

Φυσικά δεν είναι πρόβλημα να φορέσεις μια λάθος κάλτσα όταν είσαι στο σπίτι σου την Κυριακή και χαλαρώνεις, όμως όταν θες η εικόνα σου να μιλήσει για σένα και να σε εκπροσωπήσει σε μια συνάντηση, ένα ραντεβού με μια γυναίκα που σου αρέσει ή μια πιο επίσημη κατάσταση που το πως είσαι θα μετρήσει, τότε ακόμα και αυτές οι λεπτομέρειες που νομίζουμε πως δεν φαίνονται, θα παίξουν ρόλο, ειδικά στο έμπειρο εκπαιδευμένο μάτι.

Δες τα 9 βασικότερα λάθη στο σημερινό video και πες μας και εσύ ποια άλλα θα έπρεπε να βάλουμε στην λίστα μας!

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video Για Το Ανδρικό Ντύσιμο Και Τα Στυλιστικά Λάθη

στυλιστικά λάθη

Στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER
TWITTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Κοινωνικοποίηση Σε Μια Μικρή Πόλη

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά να εξελίξουν και οι ίδιοι το στυλ τους και το ανδρικό ντύσιμο.

Τι Θα Μάθεις Για το Στυλ Και Ντύσιμο Μαζί Μας

πως να αποφύγεις τα στυλιστικά λάθη

Άλλαξε τη ζωή σου και μάθε να έχεις πάντα στυλ, ακόμα και σε μια περίσταση που απαιτεί από εσένα να είσαι λίγο πιο επίσημος. Ή ακόμα και το καθημερινό σου στυλ μπορεί να είναι κομψό και αρρενωπό.

Ξέρεις ότι είναι δική σου ευθύνη η αυτοβελτίωσή σου. Από τη μια, όλα εξαρτώνται από ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την άλλη όμως σε ό, τι αφορά τους ανθρώπους, είναι όλα υποκειμενικά.

Τη στιγμή λοιπόν που θα νιώσεις έτοιμος να βελτιώσεις τις ικανότητες σου έχεις πολλές επιλογές.

Με τη δική σου πρωτοβουλία και με τη δικές μας συμβουλές θα αξιοποιήσεις αυτές τις ικανότητες στο έπακρο!

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.