9 Τρόποι που σου Δείχνει πως Ενδιαφέρεται και Μπορεί να Αγνοείς

Είσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για εσένα μπορεί να το δείξει με αρκετούς τρόπους, πολλούς από τους οποίους αγνοείς και ίσως δεν τους δίνεις σημασία.

Ως άντρας, είναι δική σου υπόθεση να αναγνωρίσεις τα σημάδια της έλξης και να τα χρησιμοποιήσεις σωστά, ώστε να αναγνωρίσεις την πρόσκληση μιας γυναίκας.

Κι όμως πολλοί άντρες ενώ σπαταλούν ενέργεια και χρόνο για να τραβήξουν το ενδιαφέρον μια γυναίκας, χάνουν όλα τα σημάδια που δίνει εκείνη όταν ενδιαφέρεται και μαζί χάνουν και την ευκαιρία να την φλερτάρουν.

Πρέπει να σταματήσεις να χάνεις ευκαιρίες με τις γυναίκες επειδή δεν παρατηρείς τα σημάδια της γυναικείας έλξης.

Επίσης πρέπει να σταματήσεις να κάνεις τα παρακάτω λάθη στο φλερτ.

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο για έναν άνδρα να σκεφτεί πως η κοπέλα ίσως ενδιαφέρεται, αλλά να μην είναι σίγουρος, όποτε την αφήνει να φύγει και συχνά συνειδητοποιεί αργότερα ,ότι όντως υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά πλέον είναι αργά.

Στην συνέχεια θα δούμε 9 από αυτά τα σημάδια, ώστε να μην πέσεις στην ίδια παγίδα.

#1. Εισέρχεται Στο Οπτικό Σου ΠεδίοΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Αυτός ο τρόπος είναι πολύ διαδεδομένος στις γυναίκες, εξαιτίας της αμφισημίας του.

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται το δείχνει με αμφισημία, δηλαδή θέλει να είναι σε θέση να το αρνηθεί αν την καταλάβει κάποιος.

Υπάρχουν δυο είδη εισόδου στο οπτικό σου πεδίο:  η άμεση και η αργοπορημένη.

Στην άμεση προσέγγιση η γυναίκα που ενδιαφέρεται στέκεται με πρόθεση κοντά σου για πάνω από μερικά δευτερόλεπτα, για να σου δώσει την ευκαιρία να της μιλήσεις. Αυτό το κάνει επίτηδες και περιμένει ότι θα την προσέξεις και θα ασχοληθείς μαζί της.

Στην αργοπορημένη εκδοχή, η γυναίκα δεν σε έχει προσέξει, κατόπιν ξαφνικά σε προσέχει καθώς έρχεται προς το οπτικό σου πεδίο, και παγώνει απότομα. Η αργοπορημένη εκδοχή είναι γρήγορη, κρατά συνήθως 2-4 δευτερόλεπτα δεν γίνεται από πρόθεση καθώς είναι μη αναμενόμενη.

#2. Μιλά ΔυνατάΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Ένας άλλος τρόπος, για να προσέξεις μια γυναίκα που ενδιαφέρεται είναι να παρατηρήσεις τον τόνο της φωνής της.

Για να την προσέξεις μιλά δυνατά και μοιάζει να κατευθύνει την φωνή της προς το μέρος σου.

Συνήθως αυτό σημαίνει είτε δυνατό γέλιο, είτε κάποιο επιφώνημα, με ταυτόχρονη στροφή του κεφαλιού της προς εσένα.

Κάποιες γυναίκες ίσως σου ρίξουν μια ματιά και κάνουν και οπτική επαφή καθώς γελούν ή μιλούν.

#3. Σε Αγγίζει ΤυχαίαΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Κάποιες γυναίκες αγγίζουν καθώς μιλούν. Κάποιες άλλες κρατούν απόσταση.

Ένας τρόπος που μια γυναίκα δείχνει ότι ενδιαφέρεται είναι το φευγαλέο άγγιγμα.

Το φευγαλέο άγγιγμα συμβαίνει όταν μια γυναίκα σε αγγίζει και κατόπιν αποσύρει το άγγιγμα της.

Ένα γρήγορο άγγιγμα στο μανίκι, για να σου πάρει ένα κομμάτι ή σε μια προσπάθεια να σου δείξει κάτι στο κινητό της είναι δειλές μορφές αγγίγματος.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι πολλοί άνδρες παραβλέπουν αυτού του είδους το άγγιγμα. Οι γυναίκες δεν αγγίζουν άνδρες που δεν τις ενδιαφέρουν και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα “τυχαία” αγγίγματα.

Βέβαια, δεν πρέπει να ερμηνεύεις κάθε τυχαίο άγγιγμα ως σημάδι έλξης. Αυτό που ψάχνεις είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Όταν σε αγγίζει, σκέψου γιατί το κάνει. Αν δεν υπάρχει άλλος λόγος εκτός από την έλξη, τότε κλιμάκωσε την επαφή αυτή.

Ξεκίνα με κάτι μικρό όπως το να ακουμπήσεις τα χέρια της, τους ώμους της, η την πλάτη της και κοίταξε πως προχωράει  και προς τα που όλο αυτό.

#4. Ανασηκώνει Τα ΦρύδιαΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Το ανασήκωμα φρυδιών είναι ένας συχνός τρόπος να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους γυναίκες και άνδρες και πολύ συχνά αρκετό για να μην το προσπεράσεις συνειδητά.

Μια γυναίκα θα χρησιμοποιήσει παιχνιδιάρικα τα φρύδια της όταν ενδιαφέρεται και πεις κάτι αστείο ή προτείνεις κάτι.

Ωστόσο το ανασήκωμα του φρυδιού συμβαίνει επίσης και ασυνείδητα– αν για παράδειγμα εκείνη δει έναν ωραίο άνδρα(εσένα!) και της αρέσει η εικόνα.

Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για το ανασήκωμα του φρυδιού. Πολύ συχνά είναι γρήγορο, αλλά μπορεί να είναι σημάδι ότι της αρέσεις.

#5. Το Σώμα της Αλλάζει ΣτάσηΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Όταν μια γυναίκα παίρνει μια στάση λόρδωσης (καθιστή η όρθια στάση με την μέση της σε σχήμα τόξου, τότε η εικόνα της αλλάζει ως εξής σε δυο τρόπους κλειδιά:

– Το στήθος της ωθείται μπροστά

– Οι γλουτοί της ωθούνται πίσω

Αυτή δεν είναι μια φυσική στάση ακινησίας ή κίνησης. Δεν είναι η πιο άνετη στον κόσμο, και επίσης δεν είναι και η καλύτερη για την σπονδυλική στήλη και τους μύες.

Για το μόνο που είναι καλή είναι για παρουσίαση. Οι γυναίκες υιοθετούν αυτή την στάση όταν θέλουν να τις προσέξουν και είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεται.

Στο Apla+Andrika μας έχει απασχολήσει το αιώνιο ερώτημα “στήθος ή οπίσθια”. Δες το στο βίντεο που ακολουθεί.

#6: Δείχνει τα Άκρα τηςΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Παρατήρησες ποτέ πόσο σέξι φαίνεται μια γυναίκα όταν σου δείχνει τον καρπό της, το εσωτερικό του μπράτσου της, η την εσωτερική πλευρά του ποδιού της;

Υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό. Δείχνει την τρωτότητά της και είναι ένα σημάδι που δείχνει εμπιστοσύνη. Όταν μια γυναίκα σου παρουσιάζει τα άκρα της σου λέει ”σε εμπιστεύομαι και είμαι ανοικτή απέναντι σου”.

Ειδικά εάν αυτό συμβεί κατά την διάρκεια μιας συζήτησης που μόλις ξεκίνησε, τότε όλα δείχνουν ότι ενδιαφέρεται.

#7. Το Κάνει να Φαίνεται Σαν Ατύχημα!Είσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Μπορεί μια γυναίκα να είναι όντως άτσαλη. Ωστόσο , όταν μια γυναίκα πέφτει πάνω σου, ρίχνει κάτι πάνω σου ή σε σκουντά, δεν είναι πάντοτε ατύχημα. Κάποιες φορές είναι ένας τρόπος, για να κερδίσει την προσοχή σου.

Υπάρχουν δυο περιπτώσεις που μια γυναίκα γίνεται άτσαλη κοντά σου, επειδή ενδιαφέρεται.

Η πρώτη περίπτωση είναι να το κάνει επίτηδες. Θέλει να βρει έναν τρόπο να σε γνωρίσει και γι’ αυτό σε σκουντά.

Η άλλη περίπτωση είναι όταν είναι τόσο ταραγμένη εξαιτίας σου, που άθελά της γίνεται άτσαλη, ρίχνει τα πράγματα πάνω σου καθώς προσπαθεί να απομακρυνθεί, ή σκοντάφτει πάνω στο τραπέζι του καφέ, καθώς σηκώνεται, αφού ήδη την έχεις πιάσει να σου ρίχνει κλεφτές ματιές.

Όπως και να χει, αν πιστεύεις πως είναι όμορφη, ρώτα την μερικά πράγματα όταν σκοντάψει επάνω σου ή κάνε της ένα ειλικρινές κομπλιμέντο και παρατήρησε πώς αντιδρά.

#8. Κολλάει το Βλέμμα της Πάνω σουΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Όταν τα μάτια της είναι κλειδωμένα στα δικά σου και όποια κίνηση και αν κάνει, κρατά το βλέμμα της εστιασμένο πάνω σου, είναι μια ένδειξη ότι ενδιαφέρεται.

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα μάτια τους με ποικίλους τρόπους. Κάποιες φορές τα χρησιμοποιούν κοροϊδευτικά ή δοκιμαστικά, ενώ άλλες για να δείξουν ενδιαφέρον και να προκαλέσουν τον άντρα να κάνει την κίνηση του.

Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο ότι είναι σημάδι ότι μια γυναίκα νοιώθει έλξη για σένα. Πάνω απ όλα η οπτική επαφή είναι καλή κοινωνική συμπεριφορά.

Πρέπει όμως να έχεις τον νου σου, ώστε να καταλάβεις αν πρόκειται για ενδιαφέρον και να κινηθείς κατάλληλα.

#9. Υγραίνει τα Χείλη και τα Κρατά ΜισάνοιχταΕίσαι διατεθειμένος να κάνεις την κίνηση, αλλά περιμένεις πρώτα να δεις αν ενδιαφέρεται. Τσέκαρε τους 9 τρόπους που σου δείχνει το ενδιαφέρον της!

Τα μισάνοιχτα χείλη δεν είναι απλά μια έκφραση του προσώπου που μπορείς να χρησιμοποιήσεις συνειδητά για να ανεβάσεις το επίπεδο της σεξουαλικότητας σου, είναι επίσης και ένας υποσυνείδητος τρόπος με τον οποίο μια γυναίκα θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται.

Τα μισάνοιχτα χείλη συνήθως συμβαίνουν όταν μια γυναίκα νοιώθει σεξουαλική έλξη.

Η ύγρανση των χειλιών γίνεται πιο συνειδητά, αλλά μπορεί να γίνει και υποσυνείδητα, και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αν και είναι ένας πιο κραυγαλέος τρόπος, έτσι είναι δύσκολο να μην την αντιληφθείς.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Βλέπεις ότι ενδιαφέρεται, αλλά δυσκολεύεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.