Αδιαφορία: 3 Τρόποι Για Να Την Κερδίσεις

Αδιαφορία: 3 τρόποι για να την κερδίσεις

Πως Να Κερδίσεις Μια Γυναίκα Με Το Να Της Δείχνεις Αδιαφορία

Όταν μιλάμε για αδιαφορία κατά την προσέγγιση μιας γυναίκας, συνήθως ο νους μας πηγαίνει σε κάτι αρνητικό, γιατί σκεφτόμαστε την απόρριψη. Καταλαβαίνουμε ότι η γυναίκα είναι εκείνη που δεν ενδιαφέρεται και έιναι αρνητική απέναντι σε έναν άντρα.
Όμως, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το πως μπορεί και ένας αντρας να φαίνεται αδιάφορος. Να μην υπερπροσπάθει ώστε να την κερδισει. Θα αναφερθώ λοιπόν στο πόσο σημαντική είναι η αδιαφορία. Αλλά και πώς αυτή μεταφράζεται σωστά με τρεις διαφορετικούς τρόπους, για να σε βοηθήσουν να κερδίσεις μία γυναίκα.

Όταν Λέμε Αδιαφορία, Τι Εννοούμε Όμως;

Όχι απαραίτητα ότι δεν δίνουμε σημασία σε κάποιον. Εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις μια γυναίκα θα συστηθείς και θα της μιλήσεις. Πάντα χωρίς να φαίνεται ότι καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα μάθεις κι εσύ το πόσο μεγάλης σημασίας είναι η αδιαφορία στις προσεγγίσεις σου. Επίσης, πώς αυτή μπορεί να σε βοηθήσει με τους τρεις τρόπους που θα διαβάσεις παρακάτω.

Πριν διαβάσεις παρακάτω όμως, δες το συγκεκριμένο video.

Και ξεκινάμε με τον πρώτο τρόπο:

1ος Τρόπος Να Δείξεις Αδιαφορία

αδιαφορία

Αυτό λοιπόν, που ο David de Angelo κάνει πολύ αλλά και ήταν ο πρώτος που εισήγαγε στο Παιχνίδι, είναι να μη δίνει ποτέ– στην αρχή τουλάχιστον – σοβαρή απάντηση.

Π.χ. Κοπέλα: Τι δουλειά κάνεις;

Ανέστης: Επισκευάζω αναπτήρες / εκτρέφω καρχαρίες στην μπανιέρα μου / είμαι κασκαντέρ σε τσόντες.

Όλο αυτό, το να δείξεις ότι δεν έχεις πάρει στην αρχή τη συζήτηση στα σοβαρά, δημιουργεί έλξη. Αν πάρεις τη ζωή πολύ στα σοβαρά, θα πεθάνεις πριν την ώρα σου, είχε πει κάποιος που αυτή τη στιγμή το όνομά του μου διαφεύγει και ούτως ή άλλως δεν είναι αυτή η ουσία.

Το να «αδιαφορείς» έχει να κάνει και με το εξής: willingness to walk away! Πρέπει να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις να χάσεις το δικό σου στόχο. Καμιά γυναίκα δε θα έπρεπε να έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα. Ουδείς αναντικατάστατος.. αν το εμπεδώσει κάποιος αυτό, θα του βγαίνει και στη συμπεριφορά του και θα δείχνει πιο ελκυστικός.

Και ας μην ξεχνάει κανείς ότι αυτό που λέμε «ιδανικό ταίρι για μια ζωή» πιθανότατα δεν υπάρχει. Υπάρχει μάλλον αυτό που λέμε ιδανικό ταίρι για μια συγκεκριμένη φάση της ζωής μας. Καθώς εξελισσόμαστε, καθώς αλλάζουμε, καθώς τα θέλω μας, η νοοτροπία μας και το όλο μας το είναι εξελίσσεται, αυτό που θεωρούμε τώρα ιδανικό, σε 2 χρόνια μπορεί να μη γυρίσουμε να το κοιτάξουμε δεύτερη φορά.

2ος Τρόπος

Επίσης αδιαφορία σημαίνει το εξής: Μερικές φορές θα κάνεις ένα σχόλιο cocky funny (αστείο, στα όρια της αγένειας) και θα «πιάσει». Η κοπέλα θα γελάσει, θα σε πει βλάκα και θα σε χτυπήσει στο μπράτσο ή θα σου κάνει άλλης μορφής ΚΙΝΟ. (ΚΙΝΟ = σωματική επαφή)

Μπορεί όμως να πετάξεις δεύτερο σχόλιο cocky funny και η κοπέλα απλά να γελάσει τη δεύτερη φορά.. την Τρίτη φορά να χαμογελάσει.. και η ανταπόκρισή της να πέφτει διαρκώς.. γιατί; Γιατί αν η γυναίκα – που είναι πανέξυπνο πλάσμα – νιώσει ότι απλά βρήκες ένα κουμπί που το πατάς για να πάρεις μια συγκεκριμένη αντίδραση από αυτή, χάνεις αξία.

Δείχνεις ότι σε νοιάζει να φανείς κουλ και ελκυστικός ενώ μάλλον στην πραγματικότητα δεν είσαι.. θέλει σωστό calibration λοιπόν όλο αυτό και όχι υπερβολές.

3ος Τρόπος

Μέσα σε όλο αυτό το πρίσμα της «αδιαφορίας» συμπεριλαμβάνεται και η συμπεριφορά του φαντάσματος. Να παραμένεις, δηλαδή, ανεπηρέαστος από το τι μπορεί να πει ή να κάνει μια γυναίκα. Τίποτα δε σε ακουμπάει και τίποτα δε σε πτοεί.

Έχεις 10 εκ. ευρώ στην τράπεζα και είσαι υγιέστατος! Έχεις λόγο να χαλαστείς;;;.. όχι!!

Έχεις λόγο να μην περνάς καλά και να μην είσαι χαρούμενος;;…. όχι!

Έχεις λόγο να εξαρτάσαι από το αν θα κερδίσεις μία συγκεκριμένη κοπέλα που μιλάς τώρα; Ή να δίνεις υπερβολική σημασία;…. όχι, όχι και πάλι όχι!

Είσαι ο Άνδρας Αξίας.

Μάλιστα αυτό είναι και ρουτίνα που πολλές φορές θα πω ενώ έχω γνωρίσει μια παρέα με κοπέλες. «δε μου αρέσει να βάζω την επικοινωνία μου με κάποια κοπέλα σε ένα κουτί και να την περιορίζω.. προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και η επικοινωνία θα εξελιχθεί όπως ήταν να εξελιχθεί χωρίς να πιέσεις καταστάσεις».

Δες πως να κάνεις μια συζήτηση να έχει ροή και έλξη στο παρακάτω βίντεο.

Τέλος, μην ξεχνάς ότι μπορεί αυτή η συγκεκριμένη που έχεις βάλει στόχο να μη σε γουστάρει τελικά αλλά να σε κατασυμπαθήσει και να θέλει να κάνει παρέα μαζί σου.. Κάποια στιγμή που θα την καλέσεις έξω που θα είσαι με παρέα, να φέρει την αδερφή της, η αδερφή της να σου γνωρίσει την κολλητή της. Κι εσύ να καταλήξεις να κάνεις σεξ με την κολλητή της εκείνο το βράδυ! Μην κλείνεις πόρτες λοιπόν!

Αντιμετώπισε κι εσύ την πρόκληση κατάματα και κέρδισέ την. Ο Άνδρας Αξίας άλλωστε είναι ο υπερήρωας στον δικό του κόσμο. Μάθε περισσότερα διαβάζοντας το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς να βάλεις τάξη στο χάος του σύγχρονου φλερτ”. Αγόρασε το εδώ.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.