Αδιαφορία Ή Διεκδίκηση Μέχρι Να Ενδώσει;

Αδιαφορία Ή Διεκδίκηση;

Η απόρριψη σε περιμένει στη γωνία και πρέπει να αποφασίσεις αν θα επιμείνεις ή θα αδιαφορήσεις.

Το φλερτ δεν είναι εύκολο κομμάτι της κοινωνικής μας ζωής και ενδέχεται να κρύβει πολλές δύσκολες, για εμάς και τον εγωισμό μας, καταστάσεις. Μία από αυτές τις καταστάσεις είναι η απόρριψη. Στο σημερινό βίντεο συζητάμε για την ιδανική προσέγγιση μιας απόρριψης από τη γυναίκα όσον αφορά για το κατά πόσο είναι σοφό να αδιαφορήσεις ή να συνεχίσεις πιο επίμονα την προσέγγισή σου και την έκφραση των προθέσεων σου στη γυναίκα που σου αρέσει.

Η κάθε περίπτωση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Επέλεξε σωστά, με τη βοήθεια του Χρήστου.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast  αποκλειστικά για τον Άνδρα.

Αδιαφορία Ή Διεκδίκηση;

friendzone

Γι΄ αυτό το οφείλεις στον εαυτό σου να επαναπροσδιορίσεις το πως παρουσιάζεσαι και το πόσο διαθέσιμος είσαι. Είναι καλό να θέτεις κάποια όρια στη ζωή σου. Δήλωσε τις προθέσεις σου. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για να μη μπεις στο friendzone ή να μην αντιμετωπίσεις απόρριψη.

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ. 

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB 
INSTAGRAM 
NEWSLETTER 
RSS 

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Τι Θα Μάθεις Μαζί Μας Για Να Διαχειριστείς Την Απόρριψη

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Για να διαχειριστείς την αδιαφορία και την απόρριψη χρειάζεται να ξεκινήσεις από το να βελτιώσεις συνολικά τον εαυτό σου.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, πέρα από την απόρριψη, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.