Αφιέρωμα του Star.gr για το MenOfStyle.gr!

Αφιέρωμα του Star.gr στον Men Of Style

Άλλη μια εμφάνιση του MenOfStyle.gr, αυτή τη φορά στο διαδικτυακό τόπο του star.gr σε αφιέρωμα – συνέντευξη του υπεύθυνου εκπαιδεύσεων του Men Of Style και συνιδρυτή της εταιρείας, Χρήστου.

Άλλη μια εμφάνιση του MenOfStyle.gr, αυτή τη φορά στο δικτυακό τόπο του star.gr σε αφιέρωμα - συνέντευξη του υπεύθυνου εκπαιδεύσεων του Men Of Style και συνιδρυτή της εταιρείας, Χρήστου
Άλλη μια εμφάνιση του MenOfStyle.gr, αυτή τη φορά στο δικτυακό τόπο του star.gr σε αφιέρωμα – συνέντευξη του υπεύθυνου εκπαιδεύσεων του Men Of Style και συνιδρυτή της εταιρείας, Χρήστου

 

Παρακάτω ένα απόσπασμα από την συνέντευξη.

«Η θετικότητα και ο ενθουσιασμός δημιουργούν οικειότητα. Ας μην προσπαθήσουν οι άνδρες να δείξουν στις γυναίκες κάτι που δεν είναι. Επίσης όταν προσεγγίζουμε μια γυναίκα δεν αναφερόμαστε ποτέ στην πολιτική, την κρίση, τη θρησκεία, το ποδόσφαιρο και το στρατό. Επικεντρωνόμαστε στη γυναίκα που έχουμε απέναντί μας, μιλάμε για ταξίδια για θετικά θέματα που περιλαμβάνουν συναισθηματικές εμπειρίες», συμβουλεύει ο Χρήστος και καταλήγει:

«Το σημαντικότερο από όλα είναι ο σεβασμός στις γυναίκες. Οι γυναίκες είναι η φύση… αν κάνεις μαγκιές και πας κόντρα στη φύση θα σου γυρίσει μπούμερανγκ γιατί οι γυναίκες είναι το εργοστάσιο αναπαραγωγής της φύσης. Επί ένα χρόνο δημιουργούν έναν άνθρωπο από το μηδέν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Μπορεί κάποιος να πάρει μια απόρριψη αλλά δε θα πρέπει να κατηγορήσει τη γυναίκα. Δεν πρέπει να βγάλει θυμό προς τις γυναίκες γιατί δε θα του βγει σε καλό. Το φλερτ δεν είναι παιχνίδι κατάκτησης, είναι έκφραση. Σ’ αρέσει μια γυναίκα, γιατί να μην το ξέρει; Γιατί να μην της το πεις; Απλά μην τα κάνεις μαντάρα. Το κλειδί είναι να βρεις πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου, με τη γυναίκα και την κατάσταση. Να αποδεχθείς τον εαυτό σου και όπου χρειάζεται να το εξελίξεις».

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το αφιέρωμα εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά το star.gr για την φιλοξενία και την Ευαγγελία Ντούρου για την προσέγγισή της στο ευαίσθητο θέμα της δουλειάς μας.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.