Αυθεντικότητα – Πώς Nα Εκφράζεις Τις Προθέσεις Σου!

Αυθεντικότητα Και Πώς Nα Εκφράζεις Τις Προθέσεις Σου!

Τρίτο video μέσα στην εβδομάδα για να απολαμβάνεις μαζί με τα μπάνια σου στην παραλία ή την καλοκαιρινή σου χαλάρωση. Θέμα η αυθεντικότητα.

Σήμερα o Χρήστος, υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, αγγίζει ένα εξαιρετικά δύσκολο ζήτημα.

Πώς μπορείς να είσαι αυθεντικός και να εκφράζεις τις προθέσεις σου;

Πολλές φορές θα έχεις βρεθεί σε κατάσταση να εκφράζεσαι διαφορετικά από ότι θα ήθελες ή και καθόλου, προσπαθώντας να κερδίσεις έτσι μια αντίδραση από το περιβάλλον σου που ουσιαστικά θα φέρει αποδοχή ή επιβεβαίωση. Όμως που οφείλεται αυτό;

#1. Πού στηρίζεται η αυθεντικότητα στην επικοινωνία;
#2. Είναι κακό να προσπαθείς να δημιουργείς θετική αύρα στο περιβάλλον σου; Αν όχι, πότε γίνεται;
#3. Γιατί δεν είμαστε πάντα αυθεντικοί στην επικοινωνία;
#4. Πότε η συμπεριφορά μας γίνεται ψεύτικη;
#5. Η γυναίκα καταλαβαίνει αν είμαστε αυθεντικοί ή όχι;
#6. Τι ρόλο παίζει αυτό που πραγματικά θέλουμε και οι πεποιθήσεις μας για αυτό;
#7. Μήπως δεν είσαι αυθεντικός επειδή ουσιαστικά έχεις ανασφάλειες;
#8. Πως οι εξωγενείς παράγοντες επιβεβαίωσης επηρεάζουν τις προθέσεις σου;
#9. Αν δεν σε ένοιαζε η απόρριψη και η αποδοχή από τους άλλους, πως θα ήταν;
#10. Ποια είναι τα δύο βασικά βήματα για να εκφράσεις αυθεντικά τις προθέσεις σου;
#11. Πόσο σημαντική είναι η έκθεση στον φόβο σου;
#12. Η αυθεντικότητα είναι ικανότητα και αν ναι τι προσφέρει;

Σημείωση!
Στο Men Of Style, κάνουμε μια προσπάθεια μέσα σε αυτές τις ημέρες που για τον περισσότερο κόσμο είναι ημέρες διακοπών, να σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή παρέα για αυτό και δημοσιεύουμε περισσότερο νέο υλικό από ότι συνήθως! Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την προσοχή σας.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video Για Την Αυθεντικότητα

βιντεο για την αυθεντικότητα

Το φλερτ είναι μια ικανότητα που σε κάθε περίπτωση οφείλεις στον εαυτό σου να εξελίξεις. Από τη στιγμή που παίρνεις μια τέτοια απόφαση, θα δεις στην πράξη ότι το να προσεγγίζεις το αντίθετο φύλο όλο και πιο αποτελεσματικά θα σου αλλάξει τη ζωή.

Καλό είναι για έναν άντρα να ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι με αυθεντικότητα. Επίσης να ξέρει και τι θέλει για να μπορεί να διεκδικήσει μια γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της.

Θες να δεις και άλλα βίντεο; Κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Μάθε πως να ανεβάσεις τη δική σου αξία στο φλερτ. Είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την εξέλιξή σου, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Μπορείς Να Μάθεις Για Το Φλερτ Κοντά Μας

φλερτ

Αυθεντικότητα και Πώς Nα Εκφράζεις Τις Προθέσεις Σου…

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας και του φλερτ με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων με αυθεντικότητα σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας και φλερτ μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.