Αυτοπεποίθηση – H Τόνωση Έρχεται με 5 Απλά Βήματα!!!

Αφησες την ευκαιρία να μιλήσεις στη γυναίκα που σου αρέσει, επειδή δεν είχες την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν; Ποτέ ξανά. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου τώρα!

Αυτοπεποίθηση Και Τόνωση Αυτής : Πώς;

Πολλοί από εμάς, πριν ξεκινήσουμε να βελτιώνουμε τον εαυτό μας, είτε στο κομμάτι της ερωτικής μας ζωής, είτε σε άλλο τομέα της ζωής μας, νιώθαμε το αίσθημα της έλλειψης αυτοπεποίθησης. Άλλοι πιο έντονο, άλλοι λιγότερο.

Αναρωτήσου:
Πόσες φορές δεν αποφάσισες να πας να μιλήσεις στην γυναίκα που σου αρέσει, ακριβώς γιατί δεν ένιωθες αρκετός; Πόσες φορές δεν αμφισβήτησες τις δυνάμεις σου στο να πετύχεις να βγεις ραντεβού με το κορίτσι που σου άρεσε ή να επιτύχεις ένα στόχο στην επαγγελματική σου υπόσταση; Πόσες φορές δεν ζήλεψες, τον Star του cinema που μπαίνει μέσα στο Club γεμάτος αυτοπεποίθηση και συμπεριφορά βασιλιά;

Βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Δες το βίντεο που ακολουθεί και μάθε πως.

Δεν είσαι ο μόνος. Το θέμα της αυτοπεποίθησης, μελετάται επισταμένως από τους επιστήμονες, ακριβώς γιατί ταλαιπωρεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει αυτοπεποίθηση και να επιτυγχάνει λόγω αυτής τους στόχους του; Αν θεωρείς πως το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου, κάνει λίγη διαφορά για την επίτευξη των στόχων σου, τότε διάβασε το παρακάτω.

Στατιστικές Έρευνες Για Την Αυτοπεποίθηση Και Τόνωση Αυτής

τόνωσε την αυτοπεποίθηση

Σε έρευνα του πανεπιστημίου της Florida, τα στατιστικά έδειξαν πως οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση έχουν καλύτερες εργασιακές συνθήκες, πετυχαίνουν καλύτερα bonus και εν γένει έχουν καλύτερους μισθούς. Μάλιστα, η έρευνα έδειξε και πόσο ακριβώς καλύτερους μισθούς.

Ο συμμετέχων που χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση κέρδιζε από 7.000$ ως 28.000$ το χρόνο, παραπάνω από τον συμμετέχοντα που έπασχε από ανασφάλειες.
Πως όμως επηρεάζεται η σχέση σου με τις γυναίκες;

Πέραν του ότι ένας άνδρας που φαίνεται και είναι επιτυχημένος, ασκεί περισσότερη έλξη σε οποιαδήποτε γυναίκα, οι επιστήμονες έδωσαν και πάλι την απάντηση. Σε έρευνα του Journal of Personality and Social Psychology, οι Murray, Holmes, MacDonald and Ellsworth, κοινωνικοί ψυχολόγοι, έδειξαν ότι η ποιότητα των σχέσεων που έχουν μεταξύ τους οι άνθρωποι, είναι σε άρρηκτη σχέση με την αυτοπεποίθηση που έχουν τα μέλη της.

Ακόμα και αν μόνο ο ένας πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης ή εν γένει ανασφάλειες, αυτό είναι αρκετό να δημιουργήσει ζητήματα αμφισβήτησης της ποιότητας της σύνδεσης τα ερωτικής ή οποιαδήποτε άλλης ανθρώπινης σχέσης έχουν μεταξύ τους.

Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να ενισχύσουμε άμεσα την αυτοπεποίθησή μας ή αν δεν έχουμε καθόλου, να αποκτήσουμε.

#1. Προσποιήσου.

προσποιήσου ότι έχεις αυτοπεποίθηση

Το παλιό καλό «fake it until you make it» είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική πρακτική του να δείξεις στον εγκέφαλό σου ότι μπορεί να κάνει κάτι για το οποίο σου λέει ότι δεν είσαι αρκετά ικανός. Αν προσποιηθείς στον εαυτό σου ότι μπορείς να επιτύχεις σε κάτι και το τολμήσεις, ειδικώς τη στιγμή που ο εγκέφαλος λέει «πως δεν είσαι αρκετά καλός για αυτό», τότε αυτόματα γεμίζεις περηφάνια άρα και αυτοπεποίθηση.

#2. Κάνε Κάθε Μέρα Κάτι Νέο.

Προχώρα ειδικώς σε πράξεις που σε τρομάζουν ώστε να σπας καθημερινά το comfort zone (ζώνη ασφάλειας) του εγκεφάλου σου. Οι άνθρωποι που σπάνε συστηματικά και συνεχώς τις ζώνες ασφάλειας, είναι πάντα γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι για το νέο που θα τους παρουσιαστεί.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, όπου έχουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πως θέτεις στόχους, αλλά και πως μπορείς να πειθαρχήσεις και να τους τηρήσεις.

#3. Άρχισε Να Ζητάς Σε Όλα Κάτι Παραπάνω.

Από τις καθημερινές σου ασχολίες ρουτίνας μέχρι την αύξηση που δεν πιστεύεις ότι σου αξίζει ακόμα. Αν δεν σου αρέσει η θέση στο λεωφορείο, αεροπλάνο, ζήτα από τον διπλανό σου ή τον υπεύθυνο να ανταλλάξετε. Αν χρειάζεσαι παραπάνω χρόνο για ένα έργο ή περισσότερα χρήματα για να εκτελέσεις μια εργασία ζήτα το. Αν θες η κοπέλα να πληρώσει τον επόμενο καφέ και όχι πάλι εσύ, απλά πες της το. Θα εκπλαγείς με το τι θα κάνουν οι άνθρωποι για σένα, απλά με το να το ζητήσεις.

#4. Αυτοπεποίθηση Και Τόνωση : Φρόντισε Τον Εαυτό Σου.

Γυμνάσου, τρώγε και κοιμήσου καλύτερα, ντύσου όπως νιώθεις καλύτερα και φόρα τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. Ένας άνδρας που είναι καλά και του αρέσει στο καθρέφτη αυτό που βλέπει σήμερα σε σχέση με χθες, εκπέμπει την αυτοπεποίθηση που απαιτείται. Αν πέσει λίγο η κοιλιά που έχεις και σε ταλαιπωρεί, αμέσως νιώθεις αυτοπεποίθηση όχι μόνο για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την επίτευξη ενός στόχου που συσσωρευτικά θα σε βελτιώσει ακόμα περισσότερο.

#5. Οραματίσου Το Αποτέλεσμα Που Θες.

αυτοπεποίθηση και έλξη

Φέρε στο μυαλό σου το ιδανικό σενάριο για το αποτέλεσμα της πράξης σου. Ο οραματισμός μιας ωραίας στιγμής, ξεγελάει τον εγκέφαλο και δίνει σήματα στο υπόλοιπο σώμα να φέρεται σαν να ζει στη στιγμή που οραματίζεσαι. Η υποσυνείδητη και μη λεκτική επικοινωνία σου θα είναι αυτή ενός ανθρώπου που επιτυγχάνει πριν ακόμα επιτύχεις. Οραματίσου το αποτέλεσμα που θες και πράξε.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και την βήμα βήμα καθοδήγηση των ανθρώπων του menofstyle.gr μπορείς να αποκτήσεις το επίπεδο αυτοπεποίθησης που σου χρειάζεται για να έχεις την γυναίκα που θες δίπλα σου, να επιτύχεις τους στόχους που θέτεις αλλά και να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα από όσα σε περιορίζει η όποια ανασφάλειά σου. Αποφάσισε και δράσε με γνώμονα το μέλλον σου και αναβάθμισε τον εαυτό σου τώρα.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.