Αυτοβελτίωση: Δύσκολο αλλά και Όμορφο Ταξίδι

Αυτοβελτίωση: Το πιο δύσκολο αλλά και πιο όμορφο ταξίδι που θα κάνεις ποτέ.

Η αυτοβελτίωση είναι κάτι που αφορά τον καθέναν από εμάς, από την άποψη ότι όλοι θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Συγκρινόμενοι όχι απαραίτητα με τους άλλους. Με μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μας σίγουρα νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι.

Η Αυτοβελτίωση Αναφορικά Με Τις Γυναίκες Στη Ζωή Μας

Αν δεν μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει έλξη για σένα και να ζευγαρώσετε, ουσιαστικά είσαι στείρος. (Για να κάνεις απογόνους, πρέπει μία γυναίκα να δεχτεί να κάνετε σεξ και να θέλει να κάνει το παιδί σου. Μπορείς να πληρώσεις μία πόρνη να κάνει σεξ μαζί σου, όχι όμως και να κάνει παιδί μαζί σου).

Η φύση σε καταδικάζει λοιπόν να πεθάνεις χωρίς να αφήσεις απογόνους και χωρίς να χαρείς τη μεγαλύτερη απόλαυση αυτής της ζωής (το σεξ και τις γυναίκες ή τη γυναίκα που θέλεις να έχεις στη ζωή σου). Το ταξίδι της αυτοβελτίωσης είναι το πιο δύσκολο αλλά και πιο όμορφο ταξίδι που θα κάνεις ποτέ. Και ναι, η λέξη κλειδί είναι Αυτοβελτίωση.

Δες το παρακάτω video και μάθε περισσότερα:

Μια Προσωπική Μαρτυρία Για Την Αυτοβελτίωση

Θα ξεκινήσω την ιστορία μου αρκετά χρόνια πίσω.. Ήμουν 23 χρονών, χωρισμένος 2 χρόνια από τη δεύτερή μου κοπέλα και απελπιστικά μόνος ερωτικά. Μέχρι τότε είχα κάνει σεξ μόνο με δύο γυναίκες. Η μία με είχε προσεγγίσει μόνη της, η άλλη ήταν “προξενιό” από ξάδερφό μου.

Μετά τον χωρισμό μου από τη δεύτερη λοιπόν, άρχισα να βγαίνω τα βράδια έξω προσπαθώντας να γνωρίσω γυναίκες, μέσω παρεών ή άγνωστες.

Δεν είχα κάποιο σύστημα ή τεχνική, ούτε κάποιο σχέδιο, ούτε υποψιαζόμουν πώς λειτουργεί το όλο παιχνίδι του φλερτ. Μερικοί άντρες πιστεύουν ότι θα γνωρίσουν το ταίρι τους τυχαία, και ότι αυτό θα συμβεί όταν θα είναι σωστό το timing. Πιστεύουν ότι αν δεν προκύψει, δεν ήταν “γραφτό” εξ αρχής. Πιστεύουν ότι το να είσαι ελκυστικός είναι κάτι που ή έχεις κληρονομικά, ή όχι.

Τί Έκανα Λάθος: Δεν Είχα Στο Μυαλό Μου Την Αυτοβελτίωση

αυτοβελτίωση

Άλλοι το έχουν λίγο, άλλοι πολύ και άλλοι καθόλου και έτσι έχουν τα πράγματα.. κι εγώ ένιωθα δυστυχώς ότι ήμουν ένας από αυτούς που δεν το έχουν. Γύρω μου εργένηδες να αγκαλιάζονται με όμορφες γυναίκες, να ντύνονται με τρόπο που μου φαινόταν πολύ ξένος, με αξεσουάρ που θεωρούσα περιττά όπως κολιέ, δαχτυλίδια, τατουάζ, σκουλαρίκια..Το όλο τους στυλ ήταν cool με έναν τρόπο που σίγουρα απουσίαζε από το δικό μου στυλ.

Πώς ξεκίνησα όμως το ταξίδι μου προς την αυτοβελτίωση; Μερικές γυναίκες που γνώριζα μου άρεσαν και με τον ένα ή τον άλλον τρόπο τους εξέφρασα το ενδιαφέρον μου ελπίζοντας ότι το φλερτ μου θα αποδώσει, αν και δεν ήταν και λίγες οι φορές – στην πραγματικότητα, οι περισσότερες φορές έτσι ήταν – που ντρεπόμουν και να το δείξω.

Σπάνια όμως κατάφερνα να χτίσω έλξη με τη γυναίκα που με ενδιέφερε και πολύ συχνά απογοητευόμουν καθώς αυτή τελικά θα προτιμούσε κάποιον άλλον. Ήξερα ότι είμαι άνδρας που μπορεί να κάνει μία γυναίκα πολύ ευτυχισμένη, γιατί λοιπόν δεν μπορούσαν οι γυναίκες που με ενδιέφεραν να το δούνε αυτό συνήθως; Γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτή που ήθελα να νιώσει έλξη για μένα;

Όποτε γνώριζα μία όμορφη γυναίκα, ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι συνέχεια μαζί της να την προσέχω και να μην κάνω κανένα λάθος και την χάσω. Γιατί;.. Επειδή φοβόμουν τη μοναξιά. Θα είχα άραγε ποτέ την επιτυχία που ήθελα στο βαθμό που την ήθελα; Ήθελα να νιώσω επιθυμητός και ελκυστικός.. και να έχω τον σεβασμό που έχουν οι άντρες που έχουν μία πολύ όμορφη γυναίκα δίπλα τους.

Είχα να κάνω σεξ πάνω από ένα χρόνο. Ήταν από τις χειρότερές μου φάσεις. Η απόγνωση ήταν το συναίσθημα που με περιέγραφε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Κατάφερα όμως να λύσω το μυστήριο που έχει το γυναικείο μυαλό.

Πώς Ξεκίνησα Το Ταξίδι Μου Προς Την Αυτοβελτίωση

αυτοβελτίωση

Α) Μέσα από χρόνια απόγνωσης, προσπάθειας και συγκέντρωσης πολύτιμης γνώσης από γκουρού του είδους παγκοσμίως, διαβάζοντας πολλά βιβλία, όλα ξένα, και προσαρμόζοντάς τα στην ελληνική πραγματικότητα.

Β) Δε θέλω να ονομάζομαι player ή pickup artist. Δε νιώθω ότι αυτό περιγράφει τον εαυτό μου με τρόπο που μου αρέσει. Έχω αποκτήσει όμως μία άνεση και οικειότητα με το άλλο φύλο, όπως και πολλή αυτοπεποίθηση, που μου επιτρέπει να νιώθω ικανός να διεκδικήσω με αξιώσεις οποιαδήποτε γυναίκα μου αρέσει πολύ και την θέλω στη ζωή μου.

Γ) Προσέχω την εμφάνισή μου και το στυλ μου, έχω πολλές όμορφες γυναίκες στη ζωή μου και κατά καιρούς είμαι αρκετά ελκυστικός και γοητευτικός. Η γυναίκα έχει συγκεκριμένους διακόπτες έλξης… ξέρω ποιοι είναι και πώς να τους ενεργοποιώ συστηματικά.

Είναι καιρός να μάθεις κι εσύ. Δε χρειάζεται να περάσεις τα χρόνια απόγνωσης, απογοήτευσης και πειραματισμού που πέρασα εγώ, οι συνεργάτες μου και τόσοι άλλοι μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε σήμερα. Όλη μου η γνώση, καθώς και άλλων πολλών που ασχολούνται δεκαετίες με το θέμα γυναίκα, συσσωρευμένη, από το δικό μου κεφάλι στο δικό σου.

Τι Μπορεί Να Σημαίνει Η Αυτοβελτίωση Για Σένα;

αυτοβελτιωση

Θέλει πολύ θάρρος για να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια για το πώς να χτίσεις έλξη με μία όμορφη γυναίκα. Δεν είναι κακό όμως. Ούτε είναι ντροπή. Κακό και ντροπή είναι να μένεις με σταυρωμένα χέρια. Έχεις περίπου 28.251 μέρες ζωής, αν λάβεις υπόψιν το μέσο όρο ζωής σήμερα που είναι 77-78 χρόνια. Αν δεν αναλάβεις δράση, η ζωή θα περάσει κι εσύ θα εύχεσαι να είχες κάνει διαφορετικά. Θα είναι πολύ αργά όμως.

Αν θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος, χρειάζεσαι ένα καλό σχέδιο για να το πετύχεις. Αν θέλεις να γίνεις όμορφος, πρέπει πάλι με σχέδιο να φροντίσεις την εμφάνισή σου. Γυμναστήρια, καλλωπισμός, εμφάνιση, στυλ, κτλ..

Αν θέλεις να έχεις όμορφες γυναίκες στη ζωή σου, σαν αυτές που βλέπεις στα περιοδικά και στα βίντεο κλιπ, τότε αυτό που χρειάζεται είναι να πατήσεις στο bootcamp του Menofstyle.gr.

Τέλος, στο χέρι σου είναι να δράσεις και να κάνεις το πρώτο βήμα για την αυτοβελτίωσή σου. Τη στιγμή που θα το αποφασίσεις θα ξέρεις ότι έχεις κάνει κάτι για τον εαυτό σου. Είναι μια σημαντική στιγμη. Μπορείς να λες ότι είναι ένα κομβικό σημείο στη ζωή σου ακόμα.

Εάν πάλι απλά είσαι περίεργος και δεν έχεις πειστεί, κάνε εγγραφή στο newsletter, η εγγραφή είναι δωρεάν! Μπορείς να ρωτήσεις και να συζητήσουμε ό,τι θέλεις.

Μάθε ακόμα περισσότερα για το ταξίδι προς την αυτοβελτίωση εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Είμαι καθημερινά εδώ και το αγαπημένο μου θέμα προς συζήτηση, είναι φυσικά η γυναίκα!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.