Αγενείς Γυναίκες: Μην της Κάνεις Πάλι την Χάρη να Ασχοληθείς

αγενείς γυναίκες και προσέγγιση.

Αγενείς Γυναίκες Και Πως Να Αντιδράσεις…

Τα πρώτα χρόνια που ασχολήθηκα με το παιχνίδι έμαθα κάποια πράγματα πολύ στραβά. Πολύ στραβά όμως… Υπάρχουν γνώσεις για το πώς αντιμετωπίζεις τις γυναίκες που κυριολεκτικά τις απέρριψα από τα πρώτα χρόνια. Και όχι τυχαία.

Αν έχεις υποκύψει και εσύ σε αναγνωστικό αυνανισμό (υπέρ-ανάλυση και όχι πράξη) τότε θα καταλαβαίνεις τι λέω.

Μην Επηρεάζεσαι Από Το Τι Λέει… Και Άλλες Μπούρδες

μην επηρεάζεσαι από αγενείς γυναίκες

Η ισχυρότερη πραγματικότητα επιβάλλεται και αυτός είναι νόμος. Όμως, μια από τις πρώτες πληροφορίες που πήρα από το παιχνίδι ήταν πως οι γυναίκες θα σε τεστάρουν για να δουν κατά πόσο μπορούν να σε επηρεάσουν συναισθηματικά.

Τον πρώτο καιρό πίστευα πως τα πάντα είναι ένα τεστ. Αν με ρωτούσε μια γυναίκα με τι ασχολούμαι θα τις έλεγα μια αηδία αντί την αλήθεια. Ακόμα, αν κάποιες γυναίκες ήταν αγενείς, τότε ήταν κάτι το φυσιολογικό.

Όταν έπεφτα σε αγενείς γυναίκες πίστευα πως όχι μόνο είναι δικό μου λάθος αλλά πως υπάρχει κάποιος κώδικας για να αλλάξω την συμπεριφορά της. Αυτό πίστευα πως είναι η αλήθεια.

Δες εδώ ένα πόλύ ενδιαφέρον επεισόδιο από το ελληνικό podacst Apla+Andrika για τα πιο συνηθισμένα λάθη στις πρώτες σχέσεις, για να ξέρεις τι να αποφύγεις.

Όχι Δεν Είναι…

αγενείς γυναίκες

Αν καταπιέζεις τα συναισθήματα σου τότε γίνεσαι χειρότερος, όχι καλύτερος. Αυτό δεν σημαίνει πως όποτε αντιμετωπίζεις αγένεια θα πρέπει να παίρνεις το ρόπαλο, αλλά δεν σημαίνει πως θα πρέπει να την ανέχεσαι κιόλας.

Παίζεις για να κερδίσεις και να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου. Όχι για να υποστείς ψυχολογικό σοκ.

Όταν προσεγγίζεις γυναίκες, δεν τις προσεγγίζεις μόνο επειδή σου αρέσουν εξωτερικά. Τις προσεγγίζεις για να γίνει ακόμα καλύτερη η βραδιά σου. Αν τώρα, στην αρχή της προσέγγισης, η γυναίκα αρχίζει και πετάει:

« Και με τι είπαμε πως ασχολείσαι; » ή έχει βάλει την ειρωνική μουτσούνα, τότε το κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύεις στην συγκεκριμένη παρέα είναι χαμένος χρόνος.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα θα απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσουμε επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Καταλαβαίνω Αλλά Δεν Σημαίνει Πως Φταίω

Δεν περιμένω στην κάθε προσέγγιση οι γυναίκες να κάνουν κωλοτούμπες. Δεν με νοιάζει ούτε είναι φυσιολογικό. Ακόμα, υπάρχει περίπτωση να:

  • Να είναι 27 χρονών και να οδεύει ολοταχώς για ράφι. Με αποτέλεσμα να έχει ψυχολογικά.
  • Η selfie που ανέβασε στο Facebbok να πήρε -24 likes και να στράβωσε.
  • Να πήγε κομμωτήριο και να βγήκε χειρότερη από ότι μπήκε.
  • Να την χώρισε ο γκόμενος με SMS μετά από 10 χρόνια σχέση.
  • Το φόρεμα που φοράει να είδε να το φοράει μια πιο ωραία από αυτήν.

Όλα αυτά είναι φυσιολογικά ή τουλάχιστον δεν αγγίζουν την σφαίρα της πραγματικότητας μου για να με επηρεάσουν. Όμως, όταν μιλάω σε μια παρέα γυναικών και η πιο εύσωμη(το λέω ευγενικά) με κοιτάει σαν να είμαι ανακυκλώσιμο σκουπίδι και η πιο ωραία με κοιτάει και λιώνει, τότε ανάβουν λαμπάκια LED.

Καταλαβαίνω τους ψυχολογικούς λόγους αλλά δεν καταλαβαίνω για κανένα λόγο γιατί πρέπει να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές.

Ρατσιστικά ζητήματα με υπέρβαρους δεν έχω. Ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό και σίγουρα η δική μου καμπούρα έχει κι αυτή τα δικά της ζητήματα. Όμως έχω μάθει πως η λέξη σεβασμός δεν είναι απλά μια λέξη. Είναι μια νοοτροπία, ένα νόημα, ένας τρόπος ζωής.

Αυτός που σέβεται τους άλλους σέβεται και τον εαυτό του. Το να είσαι αγενής με κάποιον που σου φέρεται ευγενικά δείχνει έλλειψη επιπέδου. Αν θέλεις να μου ρίξεις άκυρο θα το αποδεχτώ. Έχω φάει αμέτρητα και άλλο ένα δεν θα μου βάλει ζουρλομανδύα.

Πως Τις Αντιμετωπίζεις;

πως αντιμετοπίζεις τις αγενείς γυναίκες

Θα μπορούσα να κατηγορήσω την κοινωνία, τους υπόλοιπους άνδρες που κάνουν χάλια προσέγγιση και γενικότερα αν θέλεις να ρίξεις βέλη προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι πιο εύκολο.

Η αλήθεια όμως είναι πως κάποιες γυναίκες είναι αγενείς από κούνια. Μπορεί να έχουν φάει από κάποιον πρώην τις σφαλιάρες με το κιλό ή να έχουν συνηθίσει στο λαϊκό προσκύνημα. Δεν με ενδιαφέρει. Κάποιοι άνθρωποι θα είναι πάντα προβληματικοί όπως κι αν τους αντιμετωπίσεις.

Το πλεονέκτημα βέβαια είναι πως όσο πιο γρήγορα σου δείξει πως από χαρακτήρα είναι ακόμα στα δέντρα, τόσο καλύτερα για εσένα. Μπανάνες έχω και σπίτι…

Μου έχει τύχει κολλητός μου να πάει να δώσει χειραψία σε γυναίκα και εκείνη να μην απλώσει καν το χέρι της. Φταίω εγώ μετά που φαντασιώνομαι καρατιά στον καρπό;

Όμως θέλω να γράφω αλήθειες και όχι το κάθε δριμύ κατηγορώ που μου κατεβαίνει στο κεφάλι.

Οι αγενείς συμπεριφορές από τις γυναίκες είναι σπάνιες. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει το φαινόμενο να μας λένε πως καλά κάναμε που τις προσεγγίσαμε. Πριν δέκα χρόνια με κοίταζαν λες και ήμουν serial killer με το βανάκι με βαμμένα παράθυρα να περιμένει στην έξοδο του μαγαζιού.

Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται εξέλιξη ή απλά πως ο πήχης πηγαίνει να αγγίξει το φυσιολογικό. Αυτό είναι άλλη ιστορία.

Όμως να τονίσω κάτι.

Η Αγένεια Δεν Σχετίζεται Με Την Εξωτερική Εμφάνιση.

η αγένεια δεν σχετίζεται με την εξωτερική εμφάνιση

Σχετίζεται με την ανατροφή, τις εμπειρίες ζωής και το σεξουαλικό παρελθόν. Έχω γνωρίσει αγενείς γυναίκες με πλούσιο ερωτικό παρελθόν και έχω γνωρίσει αγενείς γυναίκες με μηδέν στο πηλίκο.

Έχω γνωρίσει γυναίκες – κουκλάρες που ήταν ευγενικές και γυναίκες – μοντέλα που με κοίταζαν σαν τον τελευταίο άστεγο.

Ξέρεις όμως τι με χαλάει περισσότερο; Η ξινίλα στο ύφος που μου επικοινωνεί: « Ωχ, τι θέλει τώρα; » Επειδή έχω και βρωμόστομα και δεν μπορώ να κρατηθώ, εκεί η συνταγή παίρνει τον κατήφορο. Είναι λες και υπάρχει ένα υποσυνείδητο εγκεφαλικό χρονόμετρο και μου δίνει εντολή πως η παραμονή στην παρέα θα διαρκέσει κάποια δευτερόλεπτα.

Ξέρω πως μπορώ να το γυρίσω, ξέρω πως μπορώ να παίξω. Αλλά παιχνίδι δεν κάνεις για να εισάγεις τον εαυτό σου σε κατάσταση Ζεν μέσα από σκοτεινά μονοπάτια όπου το μαστίγωμα και το περπάτημα στα κάρβουνα είναι απλά η αρχή.

Δες εδώ το βίντεο για τα 3 βασικά σημάδια ότι μια γυναίκα σε ”παίζει”.

Παιχνίδι κάνω για να απολαύσω την στιγμή, να εξασκήσω όποτε θέλω κάποια τεχνική ή επικοινωνιακή δεξιότητα και κυρίως για να γνωρίσω γυναίκες ποιοτικές που το φλερτ μαζί τους μου βγαίνει αυθόρμητα και όχι αφού τα μάγουλα μου(του προσώπου) έχουν γίνει κατακόκκινα από το σφίξιμο.

Και πρόσεξε… Δεν μιλάω για απόρριψη. Αυτή δεν με χαλάει. Αντιθέτως ξεκαθαρίζει την βραδιά και τα παιδιά από τους άνδρες. Μιλώ για αγένεια.

Για παράδειγμα, έχει τύχει σε κοινή παρέα να μιλάω σε γυναίκα και να μην με κοιτάει στα μάτια επειδή είχε αλληθωρίσει πάνω από την οθόνη του κινητού. Της είπα « αποφεύγεις να με κοιτάξεις στα μάτια ή είσαι απλά εθισμένη; » Έβγαλε αφρούς αλλά δεν είναι αυτό το νόημα.

Τις Αγενείς Γυναίκες Τις Καταλάβεις Τα Πρώτα Δευτερόλεπτα

τις καταλαβαίνεις αμέσως

Φαίνονται από την μούρη και τις εκφράσεις προσώπου που έχουν όταν τις προσεγγίζεις. Αν εσύ είσαι περιποιημένος και ευγενικός, τότε δεν απορρίπτουν εσένα. Απορρίπτουν την σεξουαλική πρόσκληση που τους προσφέρεις.

Το νόημα είναι πως ο χρόνος σου είναι το σημαντικότερο αγαθό που έχεις και δεν αξίζει να τον ξοδεύεις σε γυναίκες που είναι αγενείς. Ξαναλέω, δεν αναφέρομαι στην απόρριψη. Αναφέρομαι σε γυναίκες που από την αρχή μυρίζουν προβλήματα. Ο αυτοσεβασμός και το τι είσαι διατεθειμένος να ανεχτείς είναι τα σημαντικότερα κλειδιά για να γνωρίζεις γυναίκες που πραγματικά θα περάσεις καλά μαζί τους. Ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Αν γνωρίσεις γυναίκες που είναι αγενείς, δεν απορρίπτουν αυτές εσένα. Εσύ απορρίπτεις αυτές. Να το ξεκαθαρίσουμε. Η ζωή μας έχει ανάγκη από ποιότητα και η αντοχή μου στην στραβωμένη φάτσα του δημόσιου υπαλλήλου που του χάλασα το coffee time κάνει ελεύθερη πτώση σε γκρεμό.

Συμπέρασμα

Οι αγενείς γυναίκες:

#1. είναι βαρετές

#2. περίεργες

#3. δεν αντέχουν ούτε τον εαυτό τους

Εσύ γιατί να τις αντέξεις;

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr