Αγίου Βαλεντίνου: Οδηγός Επιβίωσης αν Μόλις Ξεκινήσατε να Βγαίνετε

Αν μόλις γνωριστήκατε και δεν ξέρεις τι είδους δώρο χρειάζεται να της κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διάβασε παρακάτω.

Όταν σκέφτομαι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θυμάμαι αρκετές φορές που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα ήθελα να κάνω ένα δώρο όπως κάνουν κάποιοι εθιμοτυπικά, χωρίς να έχει βαθύτερη σημασία για εμένα.

Μερικές φορές ίσως από αντίδραση έκανα δώρο διαφορετικές ημέρες για να «μειώσω» την αξία της ημέρας των ερωτευμένων, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι δεν είχε ιδιαίτερη σημασία, οπότε από την μία μεριά το αγνόησα, αλλά από την άλλη, όποτε έδειχνα ενδιαφέρον για την σχέση μου, επέλεγα ένα δώρο ανάλογο με την περίσταση.

Βέβαια ποτέ δεν σχολίαζα ότι αφορά την συγκεκριμένη και μόνο μέρα, όπως επίσης πλέον δεν την αγνοούσα και αν με ρωτούσε η γυναίκα για τον λόγο που της πήρα δώρο τότε την πείραζα για το αν είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί μου και πώς είναι δυνατόν να έχει ξεχάσει κάτι τόσο σημαντικό.

Είναι φυσικό να νιώθεις κάποια πίεση παραπάνω αυτήν την ημέρα, είτε έχεις κάποια σχέση, είτε μόλις γνώρισες κάποια γυναίκα στην ζωή σου και θα ήθελες να το διαχειριστείς σωστά.

Εννοώ πως είναι διαφορετική η αξία του δώρου που θα κάνεις ή θα επιλέξεις να μην κάνεις και εξαρτάται απλά και μόνο από αυτό που θες εσύ, χωρίς να χρειάζεται να απολογείσαι.

Άλλωστε, δεν είσαι υποχρεωμένος να πιέζεσαι για να κάνεις δώρα τέτοια μέρα ή να βγάλεις έξω την γυναίκα για φαγητό ή οτιδήποτε δεν σου αρέσει και δεν σε εκφράζει και να αγχώνεσαι για τέτοια θέματα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τον τρόπο που θα κινηθείς με μια γυναίκα που τώρα άρχισες να βγαίνεις για να μην δημιουργήσεις λάθος εντύπωση με τις ενέργειες σου.

Απέφυγε τα Ακριβά Δώρα την Ημέρα του Βαλεντίνου
Αφού είστε Ακόμη στην Αρχή
Αν μόλις γνωριστήκατε και δεν ξέρεις τι είδους δώρο χρειάζεται να της κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διάβασε παρακάτω.

Θα έλεγα ακόμα καλύτερα να αποφύγεις τα ακριβά δώρα, γενικότερα όταν είσαι στο ξεκίνημα της γνωριμίας με την γυναίκα που σε ενδιαφέρει, καθώς άλλα πράγματα προέχουν στην αρχή και δεν είναι φυσικό να έχεις προλάβει να την γνωρίσεις τόσο νωρίς.

Καλό θα είναι τον πρώτο καιρό να δίνεις βάση για να μάθετε ο ένας τον άλλον χωρίς βιασύνη και υπερβολές και ένα ακριβό δαχτυλίδι για παράδειγμα, καταλαβαίνεις ότι δεν ταιριάζει στην περίσταση.

Είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να παρεξηγήσει κάτι τέτοιο τόσο νωρίς ακόμα και αν οι προθέσεις σου είναι οι καλύτερες, αφού θα νιώσει πίεση και ότι προσπαθείς να την κερδίσεις κάνοντας της ακριβά δώρα και δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον σου.

Κάνε Μαζί της κάτι Διασκεδαστικό την Ημέρα του Βαλεντίνου
Αν μόλις γνωριστήκατε και δεν ξέρεις τι είδους δώρο χρειάζεται να της κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διάβασε παρακάτω.

Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι αγχωμένος τι θα κάνεις εκείνη την ημέρα, αλλά θα πρέπει να πάρεις χαλαρά όλη την διαδικασία, αφού ακόμα είστε στην αρχή και πρέπει να γνωριστείτε καλύτερα.

Ένας τρόπος για να έρθετε πιο κοντά είναι να περάσετε χρόνο μαζί σε ήσυχα μέρη, να συζητήσετε και να διασκεδάσετε με κάποιο τρόπο που δεν θα σας αγχώσει ή να σας κάνει να νιώσετε αμήχανα απέναντι στον άλλον.

Πηγαίνοντας μια βόλτα για περπάτημα σε ένα πάρκο εκείνη την ημέρα, είναι κάτι πολύ ρομαντικό και από την άλλη θα έχεις χρόνο να της μιλήσεις και να την ακούσεις αρκετά.

Μπορείς πάλι να επιλέξεις να κεράσεις ένα καφέ με ωραία θέα σε ένα άνετο και ζεστό χώρο ή ακόμα και στο σπίτι σου, αν νιώθεις ότι έχει τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο.

Επίσης μην διστάσεις να την καλέσεις για φαγητό, φτιάχνοντας κάτι απλό, όμως φρόντισε να τρώγεται ώστε να μην μείνει νηστική ή να τρώει απλά από ντροπή, αλλιώς απέφυγε το μέχρι να μάθεις να φτιάχνεις έστω μια μακαρονάδα.

Κάνε ένα Απλό Δώρο για την Ημέρα του Βαλεντίνου
Αν μόλις γνωριστήκατε και δεν ξέρεις τι είδους δώρο χρειάζεται να της κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διάβασε παρακάτω.

Όταν επιλέγουμε να κάνουμε ένα δώρο στον άλλον, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η κίνηση της προσφοράς και λιγότερο η πραγματική του αξία και στη συνέχεια όπως θα σκεφτόμασταν και για τον εαυτό μας, να έχει και κάποια χρησιμότητα για τον άλλον.

Όμως όταν δεν γνωρίζεις καλά την γυναίκα που μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις μαζί της, είναι πολύ δύσκολο να πέσεις μέσα στα γούστα και τις ανάγκες που έχει.

Δεν μπορείς να καταλάβεις αν θα φόραγε εύκολα ένα ρούχο ή θα έβαζε ένα διακοσμητικό στο σπίτι της το οποίο διάλεξες εσύ, πόσο μάλλον να πάρεις κάποιο κόσμημα όταν ακόμα και οι ίδιες αλλάζουν με μεγάλη ευκολία και εντελώς ξαφνικά τις επιλογές τους.

Οπότε γίνεται κατανοητό ότι εκτός από πίεση που δημιουργεί ένα ακριβό δώρο δεν μπορεί να είναι και εύκολο στην επιλογή του, έτσι με ένα απλό δώρο δεν έχεις να χάσεις και πολλά ούτε να δημιουργήσεις περίεργες εντυπώσεις.

Τα Δώρα Έχουν Συμβολική Αξία
Αν μόλις γνωριστήκατε και δεν ξέρεις τι είδους δώρο χρειάζεται να της κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διάβασε παρακάτω.

Το γεγονός ότι κάνουμε δώρα ως ερωτευμένοι του Βαλεντίνου, είναι κάτι που αφορά εμπορικούς λόγους και δεν θα κάτσω να αναλύσω αν συμφωνώ ή όχι με αυτά, όμως αν σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να κάνεις κάποιο δώρο και δεν βρίσκεις τον λόγο να το κάνεις μην μπεις καθόλου σε αυτήν την διαδικασία.

Άλλωστε δεν είσαι υποχρεωμένος και μάλιστα απέναντι σε μία γυναίκα που μόλις γνώρισες, να σπαζοκεφαλιάζεις αν θα της αρέσει το ένα ή το άλλο.

Φυσικά και εκείνη από την μεριά της, θέλει να της κάνεις δώρο αν πραγματικά το επιθυμείς και όχι για τους τύπους και με την ίδια λογική θα σου επιλέξει και εκείνη το δώρο σου, άσχετα με την χρηματική του αξία, αλλά επειδή βλέπει σε εσένα έναν άνδρα που θα ήθελε να έχει στην ζωή της.

Έτσι λοιπόν η επιλογή να κάνουμε δώρο ή όχι, σε μια γυναίκα που έχουμε βγει ελάχιστες φορές μαζί της, για την ημέρα αυτή αφορά αποκλειστικά εμάς και την σύνδεση που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ μας μέχρι τότε.

Η κίνηση και μόνο δείχνει έναν άνθρωπο που του αρέσει να προσφέρει και ας μην γελιόμαστε, όλοι μας νιώθουμε υπέροχα όταν μας θυμούνται δικοί μας άνθρωποι και μας κάνουν δώρα, αρκεί να θυμηθείς την τελευταία φορά που σου έκαναν δώρο και πώς ένιωσες.

Αν λοιπόν δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να αγοράσεις ένα δώρο, τότε απλά πέρασε ξεχωριστές στιγμές μαζί της σε ένα ωραίο μέρος.

Αν πάλι είσαι μόνος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε μην σκας. Ακόνισε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες στο φλερτ, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο, βγες έξω και πέρασε απίστευτα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ένα δώρο δεν πρέπει να είναι ακριβό για να είναι ωραίο, πάρε μερικές ιδέες εδώ.

Ότι χρειαστείς μπορείς να με ρωτήσεις εδώ.

 

Να είσαι καλά

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.