Άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της!

Άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της!

Άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της!

Άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της! Είναι κάτι που στην παγκόσμια κοινότητα του pickup (για όποιον δεν γνωρίζει ποια είναι αυτή, ας μπει στο Menofstyle.gr) είναι γνωστό εδώ και καιρό. Οι περισσότερες γυναίκες, ανταποκρίνονται σε άντρες με βάση το συναίσθημα και το ένστικτο, όχι με βάση τη λογική τους. Για αυτό οι άντρες που είναι πετυχημένοι στο θέμα “γυναίκες” έχουν αυτή την αρχή στο μυαλό τους: “Άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της!” όταν θέλουν να πείσουν μια γυναίκα να κάνει κάτι για αυτούς.

Όλα αυτά περί “άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της!” είναι πλέον γνωστά στην κοινότητα του pickup, ωστόσο οι προκτάσεις είναι πολύ σημαντικές και οι περισσότεροι τις αγνοούν. Τα συναισθήματα που πρέπει να ξυπνήσω σε μια γυνάικα για να την κάνω να ανταποκριθεί ερωτικά σε εμένα, είναι τα ίδια, ανεξαρτήτως θρησκείας, ηλικίας, χαρακτήρα, κουλτούρας. Με άλλα λόγια, ενώ η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και οι προσωπικότητες διαφέρουν ακόμα και σε δύο δίδυμες, όπως και στους άντρες, οι τακτικές που ακολουθώ προσαρμόζονται στην προσωπικότητα και στην οντότητα της γυναίκας που έχω απέναντί μου. Ωστόσο, τα συναισθήματα που πρέπει να “ξεκλειδώσω” είναι τα ίδια. Οπότε, τα 4 βήματα – πολύ απλά και συμπτηγμένα – που πρέπει να ακολουθήσω για να έχω μια γυναίκα στο κρεβάτι μου, είναι:

  1. Έλξη: Να νιώσει ότι έχω αρκετή αξία επιβίωσης – κοινωνική αξία, ίση ή μεγαλύτερη της δικής της – διάβασε και το άρθρο μου Εισαγωγή στα ανθρώπινα ένστικτα
  2. Screening – Qualification: Πρέπει να νιώσει ότι είναι ιδιαίτερη / μοναδική για σένα, ή ότι κέρδισε – με την αξία της, και όχι επειδή έχει ωραία οπίσθια και μόνο – την προσοχή σου.
  3. Άνεση – Οικειότητα: Πρέπει να νιώσει άνετα μαζί σου, εμπιστοσύνη και “connection”, δηλαδή πνευματική και συναισθηματική σύνδεση.
  4. Αποπλάνηση: Σε αυτό το σημείο, εφόσον έχουν προηγηθεί τα άλλα 3, θα νιώθει να ερεθίζεται με το άγγιγμά σου χωρίς να νιώθει άσχημα ή να προβάλει αντίσταση.

Οι γυναίκες χρειάζονται αυτά τα 4 συναισθήματα, σε διαφορετικές δόσεις ανάλογα την περίσταση, αλλά αν και υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, οι περισσότερες γυναίκες θα χρειαστούν μια δόση τουλάχιστον και από τα 4. Είναι επίσης σημαντικό, η σειρά να είναι ίδια. Αν δεν νιώσει έλξη, δε θα μπει στη διαδικασία να σου αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερη. Αν δεν νιώσει έλξη επίσης, δε θα μπει στη διαδικασία να αισθανθεί άνετα μαζί σου και να δεχτεί ερωτήσεις τύπου “πού μένεις” και “από πού είσαι”. Και δυστυχώς, αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες. Ξεκινάνε με βαρετές ερωτήσεις και επιδιώκουν να ξεκινήσουν από το τρίτο βήμα κατευθείαν. Το μόνο που καταφέρνουν έτσι, αν τελικά η κοπέλα δεχτεί να τους μιλήσει, είναι να μπούνε στη Μαύρη Τρύπα της Friend Zone. (Για όποιον θέλει να μάθει περισσότερο για αυτό το θέμα, να διαβάσει τα άρθρα μου: Σε βλέπω φιλικά μέρος 1 και Σε βλέπω φιλικά μέρος 2)

Αν δεν νιώσει άνετα μαζί σου, πιθανότατα να μη θέλει να κάνετε σεξ αν και ήδη νιώθει έλξη για σένα. Και πάει λέγοντας.. Όταν λείπει ένα από τα 4 βήματα, ακόμα και αν καταφέρω να κάνω σεξ με κάποια, σημαίνει ότι είχα να κάνω με κάποια που απλά ένιωθε έτσι πριν με γνωρίσει και ήθελε να κάνει κάτι. Ήμουν απλά τη σωστή στιγμή εκεί. Οπότε, συνειδητοποιεί κανείς εύκολα ότι πρέπει η γυναίκα να καλυφθεί συναισθηματικά, (να νιώθει έλξη) σωματικά, (να νιώθει άνετα με το άγγιγμά μου) και να υπάρχει και το κατάλληλο μέρος που να ευνοεί απομόνωση και σεξ. Πρέπει να συντρέχουν και τα 3 αυτά για να καταλήξει στο κρεβάτι μου.

Άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της! “Χτύπησέ” την με συναίσθημα και φαντασία. Μόνο έτσι θα διεγείρεις συναισθήματα.

Άλλαξε τη διάθεσή της, όχι τη γνώμη της!  Τα 4 βήματα θα αναλυθούν σε περισσότερο βάθος σε άλλο άρθρο.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, μέσω του οποίου μπορείς να κατεβάσεις  άμεσα ΔΩΡΕΑΝ το εξαιρετικό έργο​ μας​ “Develop – Evolve – Master : 18+1 Super Practical Guides to be Successful with Women” σε ebook, που περιλαμβάνει τους 19 πιο​ ​χρήσιμους οδηγούς για flirting όπως τους ανέδειξαν οι αναγνώστες της σελίδας μας! ​

 

 

 

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.