Άλλαξε το πως σε Βλέπουν οι Γυναίκες Μέσα σε 6 Ώρες!!!

Personal Branding και προσέγγιση

Πως Σε Βλέπουν Οι Γυναίκες : Μάθε Και Άλλαξέ Το

Ήρθε η ώρα για να βρεις το δρόμο προς τα πραγματικά αποτελέσματα με τις γυναίκες!

άλλαξε τον τρόπο που σε βλέπουν οι γυναίκες

Πως θα γίνει αυτό; Κλείνοντας τη θέση σου στο παρακάτω σεμινάριο!

Μετά από μήνες προετοιμασιών και προσπαθώντας συνεχώς να θέσουμε νέα όρια στην προσωπική ανάπτυξη ενός άνδρα, το κορυφαίο Σεμινάριο για Dating επιτέλους ανακοινώνεται.

Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 12:00 στο Θέατρο Ελυζέ.

Όλα ξεκινούν εκείνη την ημέρα!

Οι Instructors του menofstyle.gr, έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες Bootcamps και Σεμινάρια τα τελευταία χρόνια, και συλλέγοντας διαρκώς πληροφορίες για τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα, κατέληξαν στην πραγματοποίηση ενός μοναδικού Σεμιναρίου.

Ένα Πανίσχυρο Brand! Το Δικό σου!

 

Seminar 4

Πολλοί θα σου πουν πως είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά. Κάποιοι άλλοι πως πρέπει να μιλήσεις σε εκατοντάδες γυναίκες. Ακόμα, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα πουν πως ο κοινωνικός κύκλος είναι κρίσιμο συστατικό επιτυχίας.
Έχουν όλοι δίκιο. Όμως έχεις αναρωτηθεί πόσο χρόνο χρειάζεται για να εφαρμόσεις αυτές τις γνώσεις; Μήπως ήρθε η ώρα για μια διαφορετική προσέγγιση; Μήπως τα βήματα που χρειάζεται ν’ ακολουθήσεις πρέπει να γίνουν πιο ξεκάθαρα;

Τι Μπορείς Να Μάθεις Στο Σεμινάριο

Η δουλειά μας ως Dating Instructors είναι εξαιρετικά αποτελεσματική γιατί η πολυετής εμπειρία μας έχει διδάξει πως η λύση δεν προσφέρεται από εντυπωσιακές ατάκες ή συστήματα που πιθανόν δεν σου ταιριάζουν.
Αντιθέτως, η επιτυχία είναι μια συνολική διαδικασία μεταμόρφωσης και συνεχούς εξέλιξης. Για να πετύχεις την αποτελεσματικότητα που πάντα ήθελες με τις γυναίκες, δεν έχουν σημασία οι λέξεις αλλά το ποιος είσαι.

Δες το παρακάτω cine vlog με σκηνές από τα infield μας, γιατί εμείς το ζούμε στην πράξη.

Σε μια συνεχώς εξελισσόμενη κοινωνία είναι σημαντικό να μάθεις να εκφράζεις τα ένστικτα σου με έναν τρόπο που θα έχει την μέγιστη κοινωνική επίδραση και ταυτόχρονα θα σε ικανοποιεί εσωτερικά.
Σκοπός μας λοιπόν, είναι να σου μεταδώσουμε τις γνώσεις που θα λειτουργήσουν ως θεμέλιο για να χτίσεις μια συνολική εικόνα επιτυχίας. Ένα καινούργιο Brand!

Μετά από μελέτη μηνών, η ομάδα του MenOfStyle.gr βρήκε τον τρόπο να σου μεταφέρει σε 6 ώρες, τις απαραίτητες γνώσεις για το πώς να χτίσεις την εικόνα ενός άνδρα που έχει επιτυχία με τις γυναίκες.

5 Κορυφαίοι Instructors Ενώνονται Για Να Δημιουργήσουν Ένα Εξαιρετικό Αποτέλεσμα.

Η θεματολογία που πρόκειται να αναλύσουν μπροστά στα μάτια σου, σκοπεύει να δώσει λύση στα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζεις με τις γυναίκες και ταυτόχρονα να σου προσφέρει μια συνολική δομή για το πως θα εξελίξεις την εικόνα σου.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις που πρόκειται να πάρεις, θα μπορέσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να πετύχεις ένα και μόνο στόχο:
Να εξελίσσεις τον εαυτό σου διαρκώς ΚΑΙ να είσαι πετυχημένος με τις γυναίκες.

Δες πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα σε ένα ακόμα cine vlog.

Αν θέλεις να αποκτήσεις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή αλλά και στην καθημερινότητα σου, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο Σεμινάριο.

Θεματολογία Στο Σεμινάριο

#1. Social Comfort – Natural Chemistry

#1. Γιατί η κοινωνική άνεση είναι τόσο σημαντική.
#2. Ο Νόμος Repricority.
#3. Μιλώντας για τον εαυτό σου.
#4. Πώς να κάνεις τις κατάλληλες ερωτήσεις.
#5. Πώς να βρίσκεις κοινά ενδιαφέροντα.

#2. The Psychology of Social Skills

#1. Πεποιθήσεις και ανησυχίες που ενισχύουν το κοινωνικό άγχος.
#2. Η ψυχολογία της κοινωνικοποίησης.
#3. Γιατί χρειάζεσαι ένα άμεσο σύστημα εξάσκησης των κοινωνικών σου δεξιοτήτων.
#4. Ποιοι παράγοντες της ζωής σου μπορούν να εκτοξεύσουν τις κοινωνικές σου ικανότητες.

εκτόξευσε τις κοινωνικές σου ικανότητες

#3. Unconscious Competence: Εκθετική Αύξηση Ικανοτήτων Με Τις Γυναίκες Από 10% Στο 90%

#1. Γιατί είσαι μόνο στο 10% ακόμα κι αν έχεις αποτελέσματα.
#2. Αληθινή επιδεξιότητα με τις γυναίκες.
#3. 6 εβδομάδες για μια ολόκληρη ζωή: Η συμφωνία που θα κάνεις με τον εαυτό σου για να φθάσεις στο ανώτατο επίπεδο.

Guest Συμμετοχή George Tsapos : Πρωταθλητής Body Building & Πολεμικών τεχνών, έμπειρος Personal Trainer και ένας από τους Ιδρυτές των Fitness Brands  Body Fitness Store, SimplyFit.gr, All About Fitness, συνεργάζεται με την ομάδα μας για να ολοκληρώσει το χτίσιμο του δικού σου Προσωπικού Brand

Πως Σε Βλέπουν Οι Γυναίκες : Πήγαινε Το Σώμα Σου Στο Επόμενο Επίπεδο

#1. 3 πρακτικά βήματα για να βελτιώσεις την διατροφή σου άμεσα.
#2. Πώς να αναπτύξεις τον κατάλληλο τρόπο εκγύμνασης με βάση την σωματοδομή σου.
#3. Πώς να διατηρείς σε υψηλά επίπεδα το κίνητρο σου ώστε να εξελίσσεις συνεχώς το σώμα σου.

Πόσο Κοστίζει;

Αυτό το Σεμινάριο προσφέρει άκρως ωφέλιμες γνώσεις σε οποιονδήποτε το παρακολουθήσει. Γι’ αυτό τον λόγο, η τιμή συμμετοχής δημιουργήθηκε ώστε να είναι προσιτή για τον καθένα και αποκτά έτσι απολύτως συμβολικό χαρακτήρα. Είτε είσαι φοιτητής, είτε υπάλληλος, είτε στέλεχος, θέλουμε να είσαι εκεί.

Η συμβολική τιμή συμμετοχής στο Σεμινάριο Personal Branding on Dating είναι μόνο 9.99 ευρώ.

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και Φ.Π.Α)

Συμμετέχοντας στο συγκεκριμένο Σεμινάριο, δίνεις την ευκαιρία στο εαυτό σου να επεκτείνει τις γνώσεις του σε ζητήματα νευραλγικά για την διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
Ταυτόχρονα, η συμμετοχή σου θα μας δώσει την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε και να σου μεταδώσουμε γνώσεις που θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικές.
Αν είσαι κάποιος που πιστεύει πως οι 6 ώρες που πρόκειται να παρακολουθήσεις είναι μια επένδυση ζωής, τότε ήρθε η ώρα να μας γνωρίσεις.

Θα Αλλάξεις Το Πως Σε Βλέπουν Οι Γυναίκες Και Όχι Μόνο

άλλαξε το πως σε βλέπουν οι γυναίκες

-Θα γίνει κλήρωση και ένας τυχερός θα λάβει ένα μοναδικό δώρο αξίας 45€ στο τέλος του σεμιναρίου.
-Όλοι οι συμμετέχοντες του Σεμιναρίου ανεξαιρέτως θα λάβουν 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του MenOfStyle.gr επιλέξουν!
-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όλους τους συμμετέχοντες Εκπτωτικό κουπόνι για οποιαδήποτε αγορά από το κορυφαίο e-shop συμπληρωμάτων διατροφής SimplyFit.gr.

Αν έχεις κάποια απορία για το Σεμινάριο, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 6986 57 57 59. Θα ανταποκριθούμε άμεσα για να σου προσφέρουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεσαι.

Συχνές Ερωτήσεις

Πως θα έρθω στο χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου:
Ο εκπληκτικός χώρος του Θεάτρου ΕΛΥΖΕ βρίσκεται

 Νυμφαίου 12, 11528 (Ιλίσια – Καισαριανή)  Δες χάρτη εδώ.

Εύκολη πρόσβαση από παντού. Από ΜΕΤΡΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – 3′ με τα πόδια ή με αστικό λεωφορείο από τις πολλές γραμμές που περνούν εκεί κοντά. Αν θες πληροφορίες παραπάνω ή αν χαθείς, πάρε μας τηλέφωνο.

Αν δεν έχω Paypal, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, πώς μπορώ να κλείσω τη θέση μου;
Αν δεν έχεις paypal, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μπορούμε να βρούμε λύση. Κάλεσέ μας στο 6986 575759 και κλείσε τη θέση σου με κατάθεση σε Τράπεζα, Ταχυδρομική επιταγή ή μετρητοίς με επίσκεψη στα γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας.
Γιατί η τιμή του είναι τόσο χαμηλή;
Θεσπίσαμε μια συμβολική συμμετοχή, επειδή θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα event που θα είναι απολύτως προσιτό για τον καθένα ώστε να επιτρέψει στον εαυτό του να γνωρίσει κάτι νέο που θα του αλλάξει τη ζωή, στο κόστος που θα είχε αν πήγαινε Κυριακή μεσημέρι για έναν καφέ. Πίστεψέ μας όμως, η ποιότητά του θα είναι υψηλού επιπέδου – όπως όλα όσα προσφέρουμε!
Μπορώ να φέρω κάποιον φίλο μου μαζί;
Ναι. Απλά κλείσε ένα εισιτήριο ακόμα και για αυτόν πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου. Αν μας το ζητήσεις θα φροντίσουμε να κάτσετε και σε διπλανά καθίσματα.
Αν πάρω εισιτήριο και δεν καταφέρω να έρθω τελικά τι γίνεται;
Αν δεν προλάβεις να έρθεις στις 12.00 έλα αργότερα ή αν χρειάζεται να φύγεις νωρίτερα μπορείς επίσης να το κάνεις. Ακόμα και αν δεν καταφέρεις όμως να έρθεις ή να μείνεις σε όλες τις ώρες του σεμιναρίου, θα σε βάλουμε στη κλήρωση και θα λάβεις με email τα κουπόνια σου και τις εκπτώσεις σου.

Και Μερικές Ερωτήσεις Ακόμα

χρειάζεται αυτοπεποίθηση

Άλλαξε το πως σε βλέπουν οι γυναίκες…

Μπορώ να πάρω εισιτήριο στην είσοδο την ημέρα του σεμιναρίου;
Όχι. Για λόγους βέλτιστης οργάνωσης, πρέπει να έχεις κλείσει από πριν τη θέση σου και να έχεις μαζί σου το αποδεικτικό, σε ηλεκτρονική μορφή ή εκτυπωμένο ώστε να μπορείς να το δείξεις στην είσοδο. Δεν θα υπάρχει ταμείο την ημέρα του σεμιναρίου. Εκείνη την ημέρα θα υπάρχει απλά γνώση και ανταλλαγή απόψεων.
Μέχρι πότε μπορώ να κλείσω τη θέση μου;
Μέχρι την ημέρα που θα εξαντληθούν όλες. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και φυσικά έχουν πέρας. Ο καθένας θα έχει την θέση του και το κάθισμά του για να μπορεί να κάθεται άνετος, οπότε μόλις καλυφθούν όλες θα σταματήσουμε τη διάθεση.
Χρειάζεται να έχω κάτι μαζί μου;
Το εισιτήριό σου εκτυπωμένο ή σε ηλεκτρονική μορφή που θα μπορείς να το δείξεις στην είσοδο και από εκεί και πέρα Καλή διάθεση, όρεξη για να κουβεντιάσουμε το αγαπημένο μας θέμα, ανοιχτό μυαλό για να εισάγεις τις νέες πληροφορίες και αν θες κάτι που σε βολεύει να σημειώνεις.
Αν αλλάξει κάτι τι γίνεται;
Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι καθώς το έχουμε οργανώσει σωστά και εδώ και πολύ καιρό. Αλλά επειδή απρόοπτα συμβαίνουν, θα ενημερώσουμε τους πάντες. Φρόντισε απλά στα Notes κατά την πληρωμή μέσω paypal να έχεις και το κινητό σου ή μπορείς να το στείλεις με ένα email ή απλά απαντώντας στο επιβεβαιωτικό της κράτησης αναγράφοντας τον αριθμό του κινητού σου

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.