Η άλλη πλευρά ! Πως σκέφτονται και βλέπουν τους άνδρες οι γυναίκες

Μια πολύ συχνή φράση που ακούμε συχνά από τους άνδρες είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τις  γυναίκες.

Όμως είναι  ότι δεν γνωρίζεις  που σου φαίνεται άγνωστο. Για να μάθεις να επικοινωνείς σωστά μαζί τους, οφείλεις να είσαι γνώστης της γυναικείας ψυχολογίας. Το παρακάτω άρθρο θα ξεκαθαρίσει κάποια βασικά θέματα στο μυαλό σου!

Mόλις αρχίσεις και μαθαίνεις την δική τους οπτική το να νιώθεις μπερδεμένος κατά την επικοινωνία σου με γυναίκες, θα γίνεται όλο και πιο σπάνιο! Εννοείται ότι θα υπάρξουν λάθη και μπορεί προς στιγμήν να παρερμηνεύσεις τα «σημάδια» της συμπεριφοράς της αλλά μετέπειτα όταν κάνεις ότι συνιστούμε και μάθεις να αναλύεις την επαφή σας, τα πράγματα θα ξεκαθαρίζουν.

Μια καινούργια άποψη : Μπορείς να καταλάβεις τις γυναίκες. Απλά χρειάζεται να μπορείς να δεις τα πράγματα από την δική τους πλευρά. Δεν είναι πολύ περίπλοκο αν το σκεφτείς, απλά oι περισσότεροι άνδρες δεν είναι συνηθισμένοι.

Δεν ενδιαφέρονται τόσο για αυτό που λες όσο για το περιεχόμενο του και τι υπονοεί.
Κοιτάνε την γλώσσα του σώματος σου, τις κινήσεις σου και την τονικότητα για να καταλάβουν ποιος είσαι! Ο τρόπος που επικοινωνείς αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου. Και αν πρόκειται να κάνει σεξ μαζί σου ο χαρακτήρας σου είναι σημαντικός για εκείνη. Για την ίδια νύχτα αλλά και την επόμενη μέρα.

Αλλά για τους άνδρες οι γυναίκες είναι δυσνόητες ακόμα και χαοτικές γιατί έχουν διαφορετικά ένστικτα, επιθυμίες και φόβους.
Να θυμάσαι ότι οι γυναίκες στην τελική είναι το ίδιο βιολογικά προγραμματισμένες με τους άνδρες ως προς τα 2 βασικά ένστικτα. Την επιβίωση και την αναπαραγωγή. Ο εγκέφαλος στις γυναίκες παρατηρεί και συγκεντρώνει στοιχεία που έχουν να κάνουν με ότι είναι καλύτερο ως προς την καλύτερη εκπλήρωση αυτών των αναγκών,  βάση κριτηρίων που έχουν εξελιχθεί εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Πως βλέπουν τους άνδρες οι γυναίκες.

 

Για τους άνδρες που δεν επικοινωνούν συχνά με γυναίκες η κατανόηση τους είναι αδύνατη!
Για τους άνδρες που δεν επικοινωνούν συχνά με γυναίκες η κατανόηση τους είναι αδύνατη!

Φαντάσου πως είναι για τις γυναίκες!
Φαντάσου ότι είναι μικρότερες σωματικά και λιγότερο δυνατές από τον μισό πληθυσμό. Σκέψου πως είναι γι’ αυτές κάθε φορά που κάνουν σεξ να διακινδυνεύουν εγκυμοσύνη.
Κατανόησε ότι κρίνονται συνέχεια από τους άνδρες αλλά και από τις υπόλοιπες γυναίκες κατά βάση από την εμφάνιση και θα πρέπει να την διατηρείς καλή, σχεδόν όλη την ώρα.
Το χειρότερο γι’ αυτές είναι να θέλουν να κάνουν σεξ απελπισμένα και να πρέπει να το ισορροπήσουν αυτό με τ΄ ότι θέλουν να βρουν έναν άνδρα που να τις κάνει να νιώσουν ασφάλεια.

Όταν σκέφτεσαι όλα αυτά και το γιατί αναπτύχθηκαν, να θυμάσαι 2 βασικές πτυχές στην ζωή των γυναικών :

  1. Λόγω του ότι είναι πιο αδύναμες από τους άνδρες, ή δύναμη τους έγκειται στις κοινωνικές τους «συμμαχίες». Είναι απαραίτητο γι’ αυτές να έχουν πολλούς γνωστούς.
  2. Μένει έγκυος από το σεξ και πρέπει να κουβαλάει το παιδί μέσα της για 9 μήνες και είναι εξελιγμένη ώστε να συνεχίσει να το προστατεύει.

Το μισό της έλξης που οι γυναίκες νιώθουν για έναν άνδρα, δημιουργείται όταν καταλάβει ότι αυτός έχεις τις δυνατότητες να καλύψει τις ανάγκες της. Δηλαδή οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες  που θα τις βοηθήσουν να επιβιώσουν και θα τους δώσουν υγιή γονίδια. Πρωτίστως νιώθουν έλξη σε βιολογικό επίπεδο ως συναίσθημα.

Το συναίσθημα της έλξης θα δώσει σκέψεις ώστε να εκλογικευτεί. « Είναι σοβαρός άνδρας !». Είναι τόσο σημαντικό να το καταλάβεις αυτό και γι’ αυτό το επαναλαμβάνουμε στα bootcamps. Όταν αρχίσεις να αλληλεπιδράς μαζί τους έχοντας και την καθοδήγηση όσων τις γνωρίζουν θα αρχίσεις να βλέπεις την απλή πραγματικότητα!
H διαδικασία έλξης αποτελείται από συναισθήματα και σκέψεις.
Πρώτα θα νιώσει έλξη και μετά θα την δικαιολογήσει !

Μάλλον σου φαίνονται πιο απλές τώρα !

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.