Η Ανάγκη για Αλλαγή – Οι Γυναίκες και ο Εαυτός μου

Τί μπορείς να κάνεις για να πετύχεις την αλλαγή

Ανάγκη Για Αλλαγή – Γυναίκες Και Εαυτός

Πόσο θες να σου πάρει η αλλαγή;

Είναι ακόμη καλοκαίρι, κάθομαι σε ένα φανταστικό μπαλκόνι με θέα τα δέντρα και δεν ακούω τίποτα εκτός από πουλιά. Καθώς δύει ο ήλιος δυσκολεύομαι να συγκεντρώσω τη σκέψη μου σε κάτι συγκεκριμένο. Προτιμώ να αράξω πίσω και να απολαύσω τη στιγμή.

Τώρα θα μου πεις: “Και τι με νοιάζει ρε φίλε, εμένα, αυτό;”

Ο λόγος που θέλω να το μοιραστώ είναι γιατί θέλω να καταλάβεις πως έφτασα σε αυτό το σημείο και  πως μπορείς να φτάσεις κι εσύ εδώ.

αλλαγή γυναίκες και εαυτός

Γενικά πιστεύω ότι κανενός δεν του χαρίζεται τίποτα. Ίσως είσαι πιο τυχερός και γεννήθηκες σε πλούσια οικογένεια. Αυτό δεν σου εξασφαλίζει όμως πνευματική επάρκεια.

Αντίστοιχα, ίσως ήσουν τυχερός και γεννήθηκες σε οικογένεια που σου προσέφερε αυτή την επάρκεια αλλά δεν μπορούσε να σου εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Πιστεύω ότι ο καθένας τρέχει το δικό του μαραθώνιο και ορίζει το ρυθμό με τον οποίο τον τρέχει. Το ίδιο έκανα κι εγώ, απλά από ένα σημείο και έπειτα, βαρέθηκα να βλέπω κόσμο να με προσπερνάει.

Βρες το χαμένο κίνητρο για αλλαγή και αυτοβελτίωση. Δες το βίντεο.

Βαρέθηκα να βλέπω κόσμο να παίρνει ικανοποίηση από πράγματα και καταστάσεις που θα μπορούσα να πάρω κι εγώ.

Κυρίως όμως, βαρέθηκα να βλέπω κόσμο με λιγότερες ικανότητες από εμένα, να κερδίζει παραπάνω (όχι μόνο χρήματα), απλά γιατί δεν το έκανα εγώ.

Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα για να κάνω κάποια αλλαγή. Δεν ήξερα τι ήθελα να είναι όμως. Αισθανόμουν ότι κάτι θέλω αλλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω τί.

Έτσι, έβαλα κάτω τους τομείς της ζωής μου και σκέφτηκα τι θα ήθελα παραπάνω.

Ίσως δεν με έφταναν τα χρήματα που έβγαζα, ίσως οι γυναίκες που είχα στη ζωή μου δεν ήταν, ποιοτικά και ποσοτικά, αυτές που θα ήθελα. Ίσως ήθελα να ταξιδέψω περισσότερο και να γνωρίσω πιο πολύ κόσμο. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνεις εσύ, βρισκόμενος εδώ.

Αυτό που διαπίστωσα τελικά, ήταν ότι ήθελα πολλά. Για κάποιο λόγο όμως, δεν τα διεκδικούσα και δεν έκανα την αλλαγή. Δεν συνειδητοποιούσα την ανάγκη για αλλαγή.

Τελικά αυτό που διαπίστωσα είναι ότι αυτό που πραγματικά ήθελα, ήταν να εξελίξω τον εαυτό μου. Δεν θα πω, να τον αλλάξω. Κατά βάθος δεν θέλω να αλλάξω αυτό που είμαι. Αυτό με προσδιορίζει και με ικανοποιεί. Το ίδιο θα έπρεπε να σκέφτεσαι κι εσύ.

Ήθελα όμως να αναδυθεί στην επιφάνεια, μία καλύτερη έκδοση μου.

Βλέπεις, δεν θέλουμε διαφορετικά πράγματα.

Δεν θα σου πω ότι ήταν μία απλή διαδικασία. Χρειάζεται να αλλάξουν πολλά πράγματα στον τρόπο που επεξεργάζεσαι, λειτουργείς και σκέφτεσαι κάποιες καταστάσεις. Ο χρόνος που χρειάστηκα, δεν είναι απαραίτητα ίδιος με αυτόν που θα χρειαστείς εσύ ή κάποιος άλλος.

Αυτή, μάλιστα, είναι μία από τις συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνουν στις συναντήσεις και τα σεμινάρια.

Η Απάντηση Είναι Πάντα Η Ίδια. “Πόσο Θες Να Σου Πάρει Η Αλλαγή;”

πόσο θες να σου πάρει η αλλαγή

Πόσο θες να σου πάρει η διαδικασία για αλλαγή; Πόσο αντέχεις να πας τον εαυτό σου παρακάτω; Έχεις ανάγκη για αλλαγή;

Πρόσφατα, κάποια που εκτιμώ ιδιαιτέρως μου είπε ότι τα τελευταία χρόνια, έχει δει τέτοια αλλαγή επάνω μου που στην αρχή τρόμαξε!

Στην πορεία κατάλαβε όμως πόσο καλύτερο με έχει κάνει αυτό και πόσο πιο ισορροπημένο.

Δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Ούτε θα κοκορευτώ, γιατί ακόμη έχω πολύ δρόμο και είμαι σίγουρος ότι αυτή η διαδικασία δεν θα σταματήσει ποτέ.

Αυτό που μου αρέσει να κάνω όμως, είναι να δείχνω τον δρόμο προς αυτή την αλλαγή και σε άλλους. Ο κάθε ένας από τα άτομα που μας εμπιστεύονται για την εξέλιξή τους, έχει την ίδια επιθυμία.

Δεν υπάρχουν εμπόδια που να μπορούν να σε σταματήσουν, είτε το πιστεύεις είτε όχι.

Να Γίνεις Καλύτερος Μέσα Από Την Αλλαγή

Να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, στη δουλειά σου και να βρεις ισορροπία με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Πριν κλείσουμε, δες εδώ ένα βίντεο για να μάθεις πως να διαχειριστείς όλα αυτά που σε κρατάνε πίσω.

Αυτή την επιθυμία και αγωνία, τη συμμερίζομαι. Και εγώ και τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας μας. Αυτό που θέλουμε, είναι να δούμε καλύτερους, βελτιωμένους άντρες που θα προσφέρουν περισσότερα στον εαυτό τους και κατ’ επέκταση στα άτομα που προστατεύουν και που τους περιτριγυρίζουν.

Η αλλαγή δεν είναι εύκολη. Θέλει προσπάθεια και αποφασιστικότητα.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.