Αναλύοντας τον Κώδικα: Τι Σημαίνει να Υπάρχει Χημεία Ανάμεσα σας;

Αναλύοντας τον Κώδικα: Τι Σημαίνει να Υπάρχει Χημεία Ανάμεσα σας;

Τι είναι η χημεία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα; Ας πάμε ένα βήμα πίσω όμως και ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μέσος άνδρας.

Τα Πέντε πιο Κοινά Προβλήματα που Έχουν οι Άνδρες

problem

  1. Δεν ξέρουν πώς να ξεκινήσουν τη συζήτηση. Είναι ένας από τους λόγους που κορυφώνει το συναίσθημα του άγχους προσέγγισης.
  2. Δεν ξέρουν τι να πουν όταν ήδη μιλάνε με μία γυναίκα που τους αρέσει. Ξεμένουν από λόγια. Κυρίως επειδή επικρατεί το άγχος “πρέπει να κρατήσω τη συζήτηση ζωντανή”.
  3. Προκαλούν ένα αλλόκοτο συναίσθημα στις κοπέλες όταν μιλάνε. Είναι το τρίτο σημαντικό πρόβλημα – που δεν το βλέπουν οι περισσότεροι και δεν το καταλαβαίνουν. Δείχνουν απεγνωσμένοι, ανασφαλείς και αγχωμένοι και αυτό φέρνει τρομερή αμηχανία στις κοπέλες όταν τους μιλάνε. Σίγουρα, λοιπόν, θέλεις να αποφύγεις τέτοιες συμπεριφορές που προκαλούν αυτά τα συναισθήματα.
  4. Προσπαθούν πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Κυνηγάνε την γυναίκα, την αντιμετωπίζουν ως τρόπαιο.
  5. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν χημεία. Έχεις μιλήσει ποτέ με κοπέλα και να κυλάει η συζήτηση τέλεια; Να πιάνει αμέσως τα αστεία σου, να της αρέσει ότι και να λες. Αναφέρει πράγματα που της αρέσουν και αρέσουν σε εσένα, σας αρέσουν η ίδια μουσική και τα ίδια μέρη. Αυτό είναι η χημεία.

Η χημεία μεταξύ άνδρα και γυναίκας, μπορεί να χωριστεί σε δύο επίπεδα.

Πόσο Βοηθά η Εμφάνιση στη Δημιουργία Χημείας;

Πως δημιουργείται η χημεία στο φλερτ;

 

Η σεξουαλική έλξη από μόνη της, αν είναι έντονη, δημιουργεί χημεία. Επομένως το να διατηρείς μία ελκυστική εμφάνιση είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Επομένως όποιος είναι τυχερός να έχει μία ελκυστική εμφάνιση ή έχει προσπαθήσει πολύ για να την αποκτήσει, θα δημιουργεί ευκολότερα χημεία εξαιτίας της αρχικής δυνατής έλξης που θα δημιουργεί όταν γνωρίζει μία γυναίκα, τις περισσότερες φορές.

Τι πρέπει να προσέχεις;

  1. Το σώμα σου: Διατροφή, καλός ύπνος και γυμναστική.
  2.  Στιλ.
  3. Τονικότητα φωνής, ηχόχρωμα φωνής, επαφή με τα μάτια, ο τρόπος που κινείσαι και στέκεσαι στο χώρο.

Όλα αυτά δημιουργούν μία γοητεία και σεξουαλικότητα που τραβά τις γυναίκες και αποτελούν το έναυσμα για δυνατή σεξουαλική χημεία.

Ωστόσο η εμφάνιση  δεν είναι αρκετή…

Τέσσερα Μαγικά Θέματα Συζήτησης για Δημιουργία Χημείας

magic

Το βασικότερο νόημα της δημιουργίας χημείας είναι να κάνεις τη γυναίκα να αισθανθεί ότι σε πολλά πράγματα είστε παρόμοιοι. Σε συνήθειες, συμπάθειες, αντιπάθειες, χόμπι, ενδιαφέροντα κτλ.

Σίγουρα δε μοιάζουμε με όλους τους ανθρώπους. Ωστόσο, το 80-90% των πολιτισμένων ανθρώπων μπορούν σε πέντε θέματα συζήτησης να ανακαλύψουν άπειρα κοινά ο ένας με τον άλλον. Οπότε ένα πρόβλημα τόσο περίπλοκο και δύσκολο για τους περισσότερους, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και συστηματικά.

 #1. Φαγητό

Δεν υπάρχει πιο εύκολο θέμα συζήτησης. Φαγητό, διατροφή, δίαιτα, εστιατόρια, διεθνείς κουζίνες. Σε ποιον δεν αρέσει να μιλάει για φαγητό και σε ποιον δεν αρέσει να τρώει; Ναι, σε όλους αρέσει το φαγητό. Είναι το πιο εύκολο θέμα συζήτησης, καθώς ακόμα και με ιδιότροπους στο φαγητό ανθρώπους μπορείς εύκολα να βρεις 40-50 πολλά κοινά σημεία..

Στο φαγητό μπορεί να μπει και το αλκοόλ στη συζήτηση. Αγαπημένα ποτά / κοκτέιλ. Ειδικά σε γνωριμίες που γίνονται σε μπαρ, είναι ένα λογικό θέμα συζήτησης που μπορεί να ξεκινήσει από το ποτό που πίνετε όταν γνωρίζεστε.

#2. Ταξίδια και Διακοπές

Άλλο ένα υπερβολικά εύκολο θέμα συζήτησης. Σε όλους αρέσουν τα ταξίδια και οι διακοπές. Όλοι μας έχουμε μία όμορφη ανάμνηση από διακοπές / ταξίδια. Τα ελληνικά νησιά είναι δημοφιλής προορισμός όλων μας. Ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, μάλιστα, είναι ένα θέμα συζήτησης που φέρνει όμορφη και θετική ενέργεια στην ατμόσφαιρα.

#3. Ταινίες / Σειρές στην τηλεόραση / διασημότητες / ηθοποιοί

Από τα προσωπικά μου αγαπημένα θέματα συζήτησης. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι εδώ θα βρεις κοινά με όλες τις γυναίκες όπως με τα πρώτα δύο. Το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά.

#4. Μουσική

Υπάρχει άνθρωπος στον πολιτισμένο κόσμο που δεν του αρέσει η μουσική;

Ωστόσο δεν μπορείς πάντα να βρεις ομοιότητες σε αυτό το θέμα συζήτησης πάντα με όλους. Θα τύχει να γνωρίσεις γυναίκα με την οποία θα έχεις εντελώς διαφορετικά γούστα στη μουσική, όπως και γυναίκα με την οποία θα ταιριάζετε πολύ στη μουσική.

Γιατί η χημεία είναι τόσο απαραίτητη;

χημεία

Θέλεις να νιώσει αυτό το “κλικ”. Θέλεις να σκεφτεί: “Θεέ μου, πόσα κοινά έχω μαζί του, είναι σαν να τον ξέρω χρόνια”. Και είναι εξαιρετικά σημαντικό. Επειδή από ένας ξένος που την προσέγγισε, γίνεσαι κάποιος με τον οποίο μοιράζεται τόσα κοινά. Διασκεδάζετε στα ίδια μέρη, τρώτε τα ίδια φαγητά, ακούτε την ίδια μουσική, σας αρέσουν οι ίδιες ταινίες.

Οπότε κάνε την να νιώσει ότι δεν είσαι κάποιος περίεργος άγνωστος. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης και σύνδεσης, που θα της επιτρέψουν να παρακάμψει τις αντιστάσεις της μαζί σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις στην πράξη πώς να δημιουργείς χημεία και σύνδεση με οποιαδήποτε γυναίκα, δες εδώ.

Καλή Ανάσταση σε όλους.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.