Ανάλυση του Push Pull. Μέρος 2

Ανάλυση Του Push Pull. Μάθε Όσα Χρειάζεσαι.

Στο 1ο άρθρο της σειράς έιχα κάνει μία εισαγωγή στην θεωρία εναλλάγης συναισθημάτων ως εργαλείο αύξησης της ερωτικής διέγερσης. Στο παρόν άρθρο θ’ αναφέρω μερικά από τα παραδείγματα Push Pull καθώς και τα λάθη που έχουμε παρατηρήσει από μαθητές infield.

Ανάλυση Του Push Pull Με Παραδείγματα

#1. Ας Πούμε Ότι Απαντάει Με Σαρκασμό Σε Κάτι Που Είπες.

” Eίδες ; Επιβεβαιώνεις την 1η μου εντύπωση (οpen loop / δήλωση δόλωμα δηλαδή που την κάνει να ρωτήσει αυτό που θες ). Σ’ έχω κόψει ότι είσαι πολύ πειραχτήρι και μιλάς αυθόρμητα.”

Εδώ μπαίνουν στοιχεία αφ’ ενός ψυχρής ανάγνωσης  που όπως ξέρουμε είναι επίσης στοιχειό της φάσης έλξης.

Και φρόντισε οπωσδήποτε να αποφύγεις τις 3 συμπεριφορές που την ξενερώνουν και που θα παρακολουθήσεις παρακάτω.

Αλλά και χειραγώγηση από μέρους μας, μιας και οι άνθρωποι τείνουν να θέλουν να επιβεβαιώσουν το πλεονέκτημα που τους αναγνωρίζεις με το να συμπεριφέρονται αναλόγως αυτού.Και είμαι σίγουρος ότι αν και το κάνεις με καλή πρόθεση θέλοντας να κάνεις τους άλλους να περνάνε  καλά.

Πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν. Σε καταλαβαίνω πλήρως γιατί είμαι έτσι και εγώ ( εδώ παρουσιάζεις και ομοιότητες στους χαρακτήρες σας ) και γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ιδιαίτερη σχέση . Αν το κάναμε θα είχαμε φοβερή πλάκα, και θα περνάγαμε γεμάτα αλλά θα ήταν κακό κάρμα γιατί όλοι, μιας και δεν έχουν την δική μας αυτοπεποίθηση θα μας θεωρούσαν πολύ σνομπ , κωλόπαιδα και θα μας συνέβαινε κάποιο ατύχημα”.

#2. Ας Πούμε Ότι Μόλις Την Φίλησες Και Θέλεις Να Χρησιμοποιήσεις Push Pull 

push pull

” Φιλάς ωραία. Αλλά σου βάζω 8 ! Δεν πρόκειται να υποκύψω στις ορέξεις σου, αλλά μπορείς να μου μαγειρέψεις “.
Σίγουρα θα σε ξαναφιλήσει  : ” 8.5 . Καλύτερο! Άντε , θα κάτσω και για 1 ποτό μετά το δείπνο, αλλά μέχρι εκεί ” .

Kλιμακωτά ( και με παιχνιδιάρικη συμπεριφορά κοροϊδεύοντας την ) την κάνεις να σε βρίζει και να σε χτυπάει ( το γνωστό χτύπημα των γυναικών όταν χάνουν τον έλεγχο ).
Αν πχ υπάρχει κοντά o wing σου ( o φίλος σου που απασχολεί την υπόλοιπη παρέα )  μπορεί να πει κάτι του τύπου  ” σιγά Μαρία. Ξέρω ότι ο φίλος μου σου αρέσει, αλλά κάτσε να γνωριστείτε πρώτα ” !

Οι γυναίκες ερεθίζονται τελείως διαφορετικά από τους άνδρες !
και η αύξηση της έντασης μέσω εναλλαγής συναισθημάτων χρησιμοποιώντας push – pull είναι από τους καλύτερους τρόπους !

Για τις περισσότερες είναι αρκετά ερεθιστικό εκεί που νομίζουν ότι έχουν κερδίσει κάποιον άνδρα ξαφνικά να βλέπουν ότι χάνουν το ενδιαφέρον του και μετά αυτός να επανέρχεται με γλυκόλογα και έντονο άγγιγμα  μέχρι την επομένη στιγμή που θα αποσύρει το ενδιαφέρον του  (ίσως γιατί του έκανε κάποια μλκ και την τιμωρεί) ίσως γιατί είδε ή άκουσε κάτι που δεν του άρεσε.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η κατανάλωση αλκοόλ όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα θέλει μέτρο. Δες το σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika εδώ.

#3. Όταν Σε Κοιτάζει Πριν Ή Μετά Το Άνοιγμα

“Κοπέλα μου καταλαβαίνω ότι έχεις ενθουσιαστεί αλλά μην με γδύνεις με τα μάτια σου ” (και την σπρώχνεις ή γυρνάς σε αρνητική γλώσσα του σώματος) .

Mετά ξαναγυρνάς θετικά προς αυτήν το σώμα σου ( ιδανικά  αγγίζοντας την πάλι ) ” Αυτό που εννοώ είναι ότι το μόνο που ξέρω για σένα είναι ότι είσαι συμπαθητική και ντύνεσαι ωραία ( βάζεις ότι θες εδώ ) για αυτό σε συγχωρώ, αλλά τουλάχιστον πες μου τ’ όνομα σου ( ή περίμενε να σε γνωρίσω πρώτα ) ” κλπ .

Όπως φαίνεται και από το τελευταίο παράδειγμα το push pull μπορεί να γίνει εκτός από λεκτικά και φυσικά μέσω γλώσσας σώματος .

Οι υπογραμμισμένες προτάσεις έχουν την σημασία τους για τους βαθύτερους γνώστες !

#4. Σε Κάποιο Σημείο Της Προσέγγισης

push pull

Μ’ αρέσει αγγίζοντας την  παράλληλα ( συνήθως σ’ αυτή την φάση κρατώντας το χέρι της ) και κοιτώντας στα μάτια να λέω: ” Ξέρεις χαίρομαι που ήρθα να σου μιλήσω! Απολαμβάνω το πιο ωραίο χαμόγελο στο μαγαζί ” .

Συνήθως θ’ απαντήσει ευχαριστώ.

Ύστερα κάνω πως μετράω με τα δάχτυλα και λέω “ Χμμ για την ακρίβεια έχω δει άλλες 3 γυναίκες με ωραία χαμογέλα σήμερα! Αλλά εντάξει περά απ’ αυτές, έχεις το 4ο ωραιότερο! Θα σε φωνάζω no 4 ! ”
Και ύστερα σταματάω να την αγγίζω  . Δεν είναι λίγες οι φορές που θα πει “ Όχι ! Θέλω να είμαι το νούμερο 1 ” .
“ Έλα εντάξει σε προβιβάζω σε no 3 επειδή είσαι επίμονη ” (Που είναι πάλι push pull)!

Συχνά Λάθη Στην Τεχνική Του Push  Pull 

#1. Υπερβολικο Push

Προσπάθεια να δείξεις επιλεκτικός ή ότι είσαι πρόκληση με συνέπεια να δείχνεις ότι δεν γουστάρεις ούτε τ’ άντερα σου , να δείχνεις μισογύνης ή ν’ αναρωτιέται γιατί στο διάολο την προσέγγισες.

#2. Υπερβολικό Pull

Δείχνεις απελπισμένος!  Σε θεωρεί δεδομένο και σκοτώνεις όλο το μυστήριο και το φλερτ που πρέπει να υπάρχει για κερδίσεις 1 γυναίκα .

#3. Μεγάλη Χρονική Διάρκεια Μεταξύ Των Φράσεών Σου

τι να προσεξεις στο φλερτ

Με συνέπεια μόλις πεις κάτι που είναι το 2ο μέρος να έχει ξεχάσει ποιό ήταν το 1ο !

Προσοχή! Η ανάλυση του push pull σκοπό έχει να σε ωθήσει να ανέβεις επίπεδο όταν έχεις ξεκινήσει την προσέγγιση σε στέρεες βάσεις.

Όπως και σε οτιδήποτε δοκιμάζουμε να εφαρμόσουμε κατά την διάρκεια του interaction, χρησιμοποιούμε το push pull πάντα έχοντας πρώτα “διαβάσει” τα παρακάτω:

1) Τουλάχιστον 1 ένδειξη ενδιαφέροντος.
2) Νιώθει άνετα με την παρουσία σου.
3) Βλέπεις ότι έχεις 1 ψυχολογικά υγιές θηλυκό απέναντι σου.

Αν χρειάζεσαι λίγη ακόμα βοήθεια για να κατάλαβεις πότε η γυναίκα ενδιαφέρεται, δες το βίντεο με τα 10 σημάδια ότι την ελκύεις.

Δεν θέλουμε κανένα ποτήρι στο κεφάλι, ούτε να τρέχει στον υπεύθυνο του μαγαζιού!

Ακόμα θυμάμαι μια συγκεκριμένη γκόμενα στις πρώτες μου προσεγγίσεις και κατά συνέπεια έχοντας μηδενική ικανότητα «παρατήρησης» που όταν μ’ άκουσε να της λέω ότι έχει το 3ο πιο sexy σώμα στο μαγαζί μου είπε ” άντε πήγαινε στις άλλες με τα 2 καλυτέρα ” .

Επειδή έχω δει πολλά επαναλαμβάνω :

Κοινή λογική πάνω  απ’ όλα.

Όταν η άλλη σε ρωτάει αν θα πας κάπου μετά , και εσύ κάνεις ακόμα push pull δεν έχεις ιδέα από Game.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.