Αναπτύσσοντας Οικειότητα με μια Γυναίκα: Πόση Αξία Έχει;

Η Οικειότητα Με Μια Γυναίκα Και Η αξία Της

Το να αναπτύσσεις οικειότητα με μια γυναίκα είναι το πρώτο βήμα. Μαζί με το να αναπτύξεις άνεση μαζί της. Ώστε να δημιουργηθεί έλξη ανάμεσά σας και να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση.

Τι συμβαίνει όμως όταν αναπτύσσεις υπερβολική οικειότητα μαζί της εξ αρχής; Με αποτέλεσμα να γίνεσαι αυτό που οι γυναίκες αποκαλούν “πολύ καλό παιδί”; Αυτόματα, όπως έχεις καταλάβει, η υπερβολική οικειότητα που συνήθως ακολουθείται από την παραπάνω φράση, σε βάζει στο friendzone.

Δεν είναι λάθος να είσαι καλό παιδί. Είναι από τα πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορείς να έχεις. Όταν όμως συμβιβάζεσαι και τελικά δεν παίρνεις αυτό που επιθυμείς, είναι κάτι που δεν σου αξίζει. Και για να αλλάξει αυτό, θα πρέπει να αλλάξει η δική σου συμπεριφορά.

Στο σημερινό άρθρο θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται η οικειότητα.Το πόσο σημαντική είναι. Καθώς και τις τέσσερις συμβουλές για να μην πέφτεις στην παγίδα του “καλού παιδιού”, και τελικά μπαίνεις στο friendzone.

οικειότητα με μια γυναίκα

 

Η Αξία Της Οικειότητας Στη Σχέση Σου 

Ενώ είναι απαραίτητο να υπάρχει οικειότητα προκειμένου να αναπτύξεις μια ερωτική σχέση με μια γυναίκα, δεν είναι ωφέλιμο και αποτελεσματικό το να είστε υπερβολικά οικεία μεταξύ σας.

Πολλές φορές, λόγω του ότι θέλουμε να δείξουμε το ερωτικό μας ενδιαφέρον, ξεπερνάμε τα όρια και αφήνουμε και τη γυναίκα να ξεπερνάει τα όρια, κι έτσι καταλήγουμε σε μια περισσότερο φιλική σχέση.

Ωστόσο, η οικειότητα και η άνεση προηγούνται της έλξης. Προκειμένου μια γυναίκα να νιώσει έλξη για έναν άντρα, είναι απαραίτητο να νιώθει άνετα και οικεία μαζί σου.

Δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα να νιώσει ότι έλκεται από εσένα εάν πρώτα δεν νιώθει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί.

Και αυτό είναι λογικό. Μια γυναίκα χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια μαζί σου πρώτα, προκειμένου έπειτα να νιώσει έλξη. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να έχει δημιουργηθεί χημεία μεταξύ σας, άνεση, οικειότητα και εμπιστοσύνη προκειμένου η μεταξύ σας σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δημιουργήσουμε υπερβολική οικειότητα και να υπάρξει παραπάνω χημεία απ’ όση είναι απαραίτητη, με αποτέλεσμα να σε δει σαν φίλο.

Πριν διαβάσεις παρακάτω, δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με το πώς μπορείς κι εσύ να χτίσεις ερωτική οικειτότητα χωρίς να σε δει φιλικά, με εφτά μοναδικές συμβουλές για να μην μπεις στο friendzone.

Διαβάζοντας παρακάτω θα ανακαλύψεις τους τέσσερις τρόπους ώστε να εκφράζεις αυτό που θέλεις σε μια γυναίκα χωρίς να μπαίνεις στη φιλική ζώνη.

 

#1. Μην Είσαι Και Τόσο Καλός Μαζί Της

Ενώ δεν είναι κακό να είσαι “καλό παιδί”, πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι η γυναίκα δεν θα νιώσει σεξουαλική επιθυμία λόγω της καλοσύνης σου.

Το θέμα είναι ότι, εάν είσαι μόνο καλός, αυτό που θα γίνει μακροπρόθεσμα είναι να σε δει φιλικά, καθώς δεν υπάρχει μια “ένταση” μεταξύ σας που να της προκαλέσει ερωτική επιθυμία και έλξη.

Ένας άντρας που είναι πάντα και μόνο καλός, δείχνει ότι φοβάται να προβάλει και τις πιο αρρενωπές του πλευρές.

Ωστόσο, εάν δεν φοβάσαι να προβάλεις και τα αρρενωπά χαρακτηριστικά σου (δυναμισμό, θάρρος, ηγετικές ικανότητες, ικανότητα να διαφωνήσεις και να πεις τη γνώμη σου), και παράλληλα είσαι καλός, τότε η γυναίκα θα σχηματίσει την άποψη ότι είσαι ένας γοητευτικός άντρας.

 

#2. Μην Είσαι Υποτακτικός Απέναντι Στη Γυναίκα

Κάτι που σχετίζεται με τον πρώτο τρόπο είναι το εξής: Ακολουθείς κατά γράμμα ό,τι σου λέει, λες ναι σε όλα και τρέχεις πάντα να την βοηθήσεις, ακόμα κι αν πρέπει να θυσιάσεις την ενέργεια και το χρόνο σου προκειμένου να την εξυπηρετήσεις.

Ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι ωφέλιμο το να ακολουθείς τις συμβουλές που σου δίνει η γυναίκα που είσαι μαζί της, το να κάνεις πάντα αυτό που σου λέει είναι μια υποτακτική συμπεριφορά.

Δεν χρειάζεται να τρέχεις διαρκώς να την εξυπηρετήσεις, ούτε να μην διαφωνείς ποτέ. Πες τη γνώμη σου ανοιχτά και ξεκάθαρα, γιατί αυτό δημιουργεί έλξη και σε βοηθάει να μην μπεις στη φιλική ζώνη.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

 

#3. Πείραξέ Την

Προκειμένου να αποφύγεις το να αναπτύξεις υπερβολική οικειότητα με τη γυναίκα που σου αρέσει και να σε δει σαν φίλο, είναι απαραίτητο το να υπάρχουν κάποιες στιγμές που “σπάει” η μεταξύ σας ταύτιση.

Τι σημαίνει αυτό; Πείραξέ την.

Το πείραγμα, όταν γίνεται με σεβασμό και χαμόγελο και όχι με διάθεση να την προσβάλλεις ή να την φέρεις σε δύσκολη θέση, είναι κάτι που δημιουργεί έλξη σε τεράστιο βαθμό.

Την κάνει αρχικά να γελάει, και επίσης της δείχνει ότι δεν φοβάσαι να πεις κάτι που ενδεχομένως δεν θα της αρέσει και τόσο.

Τώρα, εάν τα κάνεις όλα σωστά κι αυτή σου λέει ότι είναι μπερδεμένη, πρέπει οπωσδήποτε να άκου το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς αποτελεσματικά αυτήν την κατάσταση.

Το σημαντικό είναι να γίνεται πάντα με ωραίο τρόπο και χιούμορ. Το πείραγμα είναι ελκυστικό γιατί φανερώνει αυτοπεποίθηση και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους άντρες που φοβούνται να πουν κάτι διαφορετικό και να πειράξουν τη γυναίκα.

 

#4. Μίλα Στη Γυναίκα Σαν Να Είσαι Ο Εραστής Της

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό απ’ όλα.

Πολλές φορές, προκειμένου να δημιουργήσουμε άνεση και οικειότητα με τη γυναίκα, ξεπερνάμε τα όρια που έχει μια ερωτική σχέση και μπαίνουμε στον ρόλο φίλου.

Προκειμένου να το αποφύγεις αυτό, θα πρέπει να της μιλάς και συνολικότερα να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι ο εραστής της.

Θυμήσου ότι δεν τη γνώρισες επειδή θέλεις να γίνεται φίλοι, τη γνώρισες επειδή θέλεις να είσαι ο εραστής της και εκείνη να είναι η σύντροφός σου, οπότε έτσι μίλησέ της.

Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολικά πολλά αστεία και σίγουρα δεν γίνεται να σου λέει τα ερωτικά της.

Κράτα μια συγκεκριμένη απόσταση σε κάποια θέματα και δείξε της με τον τρόπο και τη συμπεριφορά σου ότι θέλεις να έχετε μια ερωτική σχέση και όχι μια φιλική.

Το να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι από την αρχή της σχέσης είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

οικειότητα με μια γυναίκα

Συνολικά, ενώ είναι πολύ ωφέλιμο και άκρως απαραίτητο να αναπτύσσεις οικειότητα με μια γυναίκα, θέλει μέτρο.

Εάν αναπτύξεις υπερβολική οικειότητα μαζί της, υπάρχει κίνδυνος να σε θεωρήσει “πολύ καλό παιδί”. Το οποίο θα σε βάλει αυτόματα στη φιλική ζώνη.

Επομένως, κράτα τις παραπάνω συμβουλές και ξεκίνα να φλερτάρεις πιο πετυχημένα σήμερα.

Ξέρεις τι άλλο μπορείς να κάνεις σήμερα; Να δεις εδώ για να μάθεις όλα όσα χρειάζονται για το φλερτ. Και φυσικά να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.