Ανασκόπηση 2017 + ΕΥΧΕΣ – Τι έγινε μέσα στην χρονιά!

Σαν MenOfStyle.gr δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι καταφέραμε κάτι μόνοι μας. Ίσα ίσα.

Ότι έχουμε καταφέρει αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με την ανδρική αυτοβελτίωση, το καταφέραμε γιατί έχουμε εκπληκτικούς ανθρώπους που μας διαβάζουν, μας εμπιστεύονται και βλέπουν και πλέον τα video μας. Ότι επιτύχαμε, το καταφέραμε επειδή εσύ βοήθησες.

Ειδικά, όσα θετικά έγιναν αυτή τη χρονιά που φεύγει, μέσα από σκληρή δουλειά και θυσίες, θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σου. Για αυτό, αυτή η ανασκόπηση δεν θέλουμε να την βλέπουμε σαν τις άλλες. Δεν είναι μια τυπική ανασκόπηση ενημέρωσης. Αλλά μια ανασκόπηση γεμάτη ευγνωμοσύνη και λίγη συγκίνηση.
Γιατί “φταις” και εσύ για όσα φοβερά έγιναν μέσα στο 2017.

Σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας που είσαι και εσύ εδώ, που μας εμπιστεύεσαι και μας δίνεις ότι χρειαζόμαστε με τον τρόπο σου για να συνεχίσουμε.

Είναι πιο σημαντικό για εμάς από όσο μπορούν αυτά τα λίγα λόγια να σου δώσουν να καταλάβεις.

Δεν είναι εύκολο ότι κάνουμε και αυτό είναι η αλήθεια. Αλλά είναι επίσης αλήθεια, ότι δύσκολα τα παρατάμε και δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε σύντομα. Χρωστάμε σε εμάς και σε σένα τον καλύτερό μας εαυτό…

Και αν το 2017 για τους στόχους που θέσαμε και επιτύχαμε θεωρείται επιτυχημένο, εμείς πιστεύουμε ότι είναι μόνο η αρχή ακόμα.

Το 2018 για το Men Of Style θα είναι ακόμα πιο δυνατό. Γιατί το αξίζουμε και το αξίζεις.

Ευτυχισμένο το νέο έτος που έρχεται με υγεία, εξέλιξη και αρμονία και κάθε τομέα που σε απασχολεί.

_______________________________________________________

Δες εδώ τις εμφανίσεις μας στα ΜΜΕ.
https://www.menofstyle.gr/tag/press/

Δες εδώ τα σχετικά video για τα events:

Δες εδώ την διεύθυνση για να έρθεις στα γραφεία μας.
https://www.menofstyle.gr/contact

Δες εδώ όλα τα άρθρα μας
https://www.menofstyle.gr/articles

Δες εδώ το πρώτο video που ανεβάσαμε όταν αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα κανάλι με περιεχόμενο για τον Άνδρα.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.