Ανατροπή Προγνωστικών: φιλώντας μια Άγνωστη σε 5 Λεπτά

Ανατρέποντας τα Προγνωστικά Φιλώντας μια Άγνωστη σε 5 Λεπτά

Καλοκαίρι 2015. Βρίσκομαι σε καλοκαιρινό παραλιακό κλαμπ με παρέα. Προς την παραλία, αρκετές παρέες είναι στις ξαπλώστρες και πίνουν ήσυχα το ποτό τους ή συζητάνε, μακριά από τη δυνατή μουσική στο κέντρο του μαγαζιού.

Όταν θέλεις να πλησιάσεις μία παρέα που κάθεται, δεν μπορείς να στέκεσαι από πάνω τους όρθιος. Είναι ενοχλητικό. Βλέπω λοιπόν μία παρέα με 2 κοπέλες, ηλικίας 19-20 ετών. Ήταν καθιστές και με κοιτούσαν προκλητικά, ασταμάτητα καθώς περνούσα από μπροστά τους. Αποφάσισα να τις προσεγγίσω.

γυναίκες κάθονται και κοιτούν προκλητικά

Τις πλησιάζω και χαμογελάω. Με προσέχουν αμέσως και τους δείχνω το εσωτερικό της  κλειστής παλάμης μου. “Είμαι στο ασανσέρ, πάτα το κουμπί”. Λέω στην κοπέλα που μου άρεσε και ακουμπά το δάχτυλό της στο εσωτερικό της παλάμης μου. Γονατίζω και φτάνω στο ύψος τους – γελάνε. “Όταν το κάνω αυτό στο ανηψάκι μου που είναι 5 χρονών πάντα γελάει”, λέω. “Κι εγώ γέλασα”, μου λέει η κοπέλα που μου άρεσε και με αγγίζει στον ώμο. (λες και δεν το έβλεπα).

Όταν μία κοπέλα σε αγγίζει ενώ μιλάτε, δείχνει ενδιαφέρον. Είναι από τις πιο δυνατές ενδείξεις ενδιαφέροντος που μπορεί να σου δώσει μία κοπέλα όταν την γνωρίζεις: η επιθυμία της να σε αγγίζει όταν σου μιλάει. Συστήνονται μόνες τους. Θα ονομάσω “Χ” την κοπέλα που μου άρεσε και “Κ” τη φιλενάδα της.

Εγώ: Είστε κολλητές;

Κοπέλες: Ναι (το είπαν ταυτόχρονα)

Εγώ: Σαν διδυμάκια απαντάτε μαζί (γελάνε) έχετε ωραία επικοινωνία με τα μάτια.. φαίνεται ότι έχετε καλή χημεία. Οι άντρες είμαστε πολύ βλάκες σε αυτό το κομμάτι…. Ήμουν με τον αδερφό μου χτες σε ένα μπαρ που έχουμε καλή επικοινωνία υποτίθεται και τα πηγαίνουμε πολύ καλά μεταξύ μας, έρχεται η κοπέλα του με 2 φίλες της από τη δουλειά χορεύτριες, με στριμώχνει η πιο βαρετή στο μπαρ… κοιτάζω τον αδερφό μου με ένα βλέμμα “σώσε με” καθώς επί 10 λεπτά με είχε ζαλίσει στην πολυλογία…. με κοιτάζει ο αδερφός μου………. (κάνω παύση)

Χ: και δεν κατάλαβε;

Εγώ: Και με ρωτάει “τι κοιτάς ρε, είσαι γκέι;” (γελάνε)

Χ: Είσαι γκέι; (και με αγγίζει στον ώμο δεύτερη φορά)

Εγώ: Ναι.. (το είπα με τρόπο που κατάλαβε ότι κάνω πλάκα) αλλά αν δεν ήμουν θα ήσουν πολύ ο τύπος μου, είσαι πολύ ωραία κοπέλα

Χ: Ευχαριστώωωωω (και με χαϊδεύει στον ώμο – τρίτο άγγιγμα στον ώμο. Ήρθε η ώρα να γίνω πιο επιθετικός)

make your move

Εγώ: Μου έχεις κινήσει την περιέργεια, Χ.. κάνε λίγο χώρο στην ξαπλώστρα να καθίσω κι εγώ.. (κάνει χώρο αμέσως)

Της πιάνω το χέρι και με κοιτούσε στα μάτια.

Εγώ: Θέλεις να γίνεις η κοπέλα μου…;

Χ: Όχιιι.. (με χαμόγελο όμως και το χέρι της στο δικό μου)

Εγώ: …. για τα επόμενα 11 λεπτά

Χ: Γιατί μόνο 11 λεπτά; (γελάει)

Εγώ: Γιατί στα 12 λεπτά σχέσης συνήθως με ερωτεύονται.. να δούμε πρώτα αν ταιριάζουμε, μη με ερωτευτείς, χωρίσουμε και σε πληγώσω

(τέτοια ατάκα μόνο σε κλαμπ με υψηλή ενέργεια)

Χ: (γελάει πάλι) εισαι τρελός, ΟΚ.

Της  χαϊδεύω το χέρι. Εκείνη τη στιγμή η φίλη της σηκώνεται.

Κ: Λοιπόν όπως βλέπω τα βρήκατε εγώ περισσεύω, δε με χρειάζεστε, πάω πίσω στο στραπέζι μας όταν είναι έλα να με βρεις

Τώρα μείναμε μόνοι μας. Της ζητώ να με αγκαλιάσει.

Χ: Γιατί;

Εγώ: Γιατί πιστεύω ότι η χημεία ενός ζευγαριού φαίνεται στην αγκαλιά.

Χ: ΟΚ

kissing time

Αγκαλιαζόμαστε και φιληθήκαμε. Πέρασα τα επόμενα 15 λεπτά φιλώντας μια άγνωστη που γνώρισα 5 λεπτά πριν,  μέχρι που  ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην παρέα της. Η κοπέλα είχε και σχέση, αυτό μου το είπε μετά το φιλί.

Μερικές φορές η τύχη είναι με το μέρος σου. Για να έχεις την τύχη με το μέρος σου, όμως, πρέπει να δημιουργείς συνεχώς ευκαιρίες για τον εαυτό σου. Δεν έρχονται γυναίκες ουρανοκατέβατες. Πρέπει να αναλάβεις δράση. Δε θα είναι πάντα τόσο εύκολο όσο στο παράδειγμα που ανέφερα. Δε θα είναι πάντα τόσο γρήγορο. Θα σου δοθούν πολλές αφορμές για να τα παρατήσεις. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσεις, ότι είναι δική σου απόφαση. Θα υπερνικήσει ο φόβος της αποτυχίας και η έλλειψη ψυχικού σθένους, ή η επιθυμία σου να διεκδικήσεις μία καλύτερη ζωή που την αξίζεις;

Αν είσαι έτοιμος να μάθεις περισσότερα, πάτησε εδώ ή επικοινώνησε μαζί μας εδώ. Μην ξεχάσεις επίσης αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να εγγραφείς στο Newsletter μας, να λάβεις άμεσα ένα δωρεάν ebook και να ενημερώνεσαι καθημερινά για προσφορές και άρθρα μας.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.