Άνδρας Αξίας και Ερωτική Επιτυχία

Άνδρας Αξίας και Ερωτική Επιτυχία

Άνδρας Αξίας Και Ερωτική Επιτυχία

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ξανά τη φράση “Άνδρας Αξίας“, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις το γιατί το να γίνεις ένας τέτοιος άντρας πρέπει να γίνει η βασική προτεραιότητά σου από εδώ και πέρα.

Έχεις σκεφτεί ποτέ γιατί κάποιοι άντρες αποκτούν με μεγάλη ευκολία ό,τι θέλουν τη στιγμή που οι κάποιοι άλλοι μοχθούν για τα βασικά;

Έχεις αναρωτηθεί γιατί κάποιοι έχουν τεράστια επιτυχία με τις γυναίκες ενώ κάποιοι άλλοι αντιμετωπίζουν μονίμως προβλήματα και δυσκολίες;

Και έχεις ποτέ σκεφτεί γιατί για κάποιους φαίνεται και είναι εξαιρετικά απλό το να αποκτήσουν τις ωραίες γυναίκες που θέλουν να έχουν δίπλα τους, ενώ κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να κάνουν μια γυναίκα να τους προσέξει;

Δεν είναι επιστήμη. Δεν είναι θέμα τύχης. Δεν είναι άδικο.

Είναι απλά το γεγονός ότι είναι Άνδρες Αξίας.

 

Ποιος Είναι Ο Άνδρας Αξίας

(Και Γιατί Επείγει Να Γίνεις Ένας Τέτοιος Άνδρας)

 

Άνδρας Αξίας είναι ο άντρας ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που είναι άκρως αρρενωπά και που πληροί τα κριτήρια που κάνουν σχεδόν κάθε γυναίκα να θέλει να είναι μαζί του.

Δεν έχει να κάνει με τα πρότυπα που βλέπουμε συνήθως στα ΜΜΕ ή στα social media, από την άποψη ότι δεν έχει την ανάγκη να δείξει ότι είναι κάποιος και ότι έχει αξία. Η αξία ενός άντρα δεν φαίνεται απαραίτητα από την οικοινομική του κατάσταση, την εμφάνισή του ή από τη ζωή που ζει.

Φαίνεται από τον τρόπο σκέψης του, τη νοοτροπία του, τον τρόπο που διαχειρίζεται τις δυσκολίες και τις διαφωνίες και κυρίως από το πώς συμπεριφέρεται σε κάθε άνθρωπο που συναντάει.

Τέτοιου είδους αρσενικά δεν έχουν ανάγκη την αποδοχή ενός ανθρώπου. Και φυσικά μιας γυναίκας. Δεν προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή της και την αγάπη της, γιατί ξέρουν τι αξίζουν οι ίδιοι.

Γιατί, όσο περισσότερο την κυνηγάς, τόσο περισσότερο απομακρύνεται. Αυτό είναι κανόνας. Δες το βίντεο του Χρήστου που αναφέρει τους λόγους που οι γυναίκες απωθούνται από αυτήν τη συμπεριφορά και πώς να το αλλάξεις.

Και αυτή είναι και μια από τις αιτίες που αποκτάνε υψηλής ποιότητας και νοημοσύνης θυληκά.

Γι’ αυτό και είναι πολύ εύκολο και απλό για εκείνους να έχουν δίπλα τους ωραίες γυναίκες οι οποίες τους φροντίζουν, νοιάζονται για εκείνους και τους προσφέρουν αξία και αξέχαστες στιγμές.

 

 Άνδρας Αξίας Και Ερωτική Επιτυχία :

Τα Χαρακτηριστικά

Καταρχάς, έχει αξία. Όσο προφανες κι αν είναι αυτό, δεν είναι αυτονόητο, καθώς η αξία είναι για πολλούς κάτι υποκειμενικό.

Όμως, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την αξία ενός αρσενικού και τον κατατάσουν στην κατηγορία των ισχυρών αντρών. Τι σημαίνει λοιπόν ότι ένας άντρας έχει αξία;

 • Έχει αποφασιστικότητα
 • Λαμβάνει πρωτοβουλίες
 • Αναλαμβάνει την ευθύνη των σκέψεων, των πράξεων και των αποφάσεών του
 • Έχει υψηλή κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη
 • Έχει χιούμορ
 • Βρίσκει λύσεις
 • Έχει τρόπους
 • Σέβεται
 • Είναι ευγενικός
 • Έχει άποψη
 • Λέει και υποστηρίζει την άποψή του
 • Έχει αυτοπειθαρχία
 • Έχει αυτοπεποίθηση
 • Έχει μια ισχυρή πραγματικότητα
 • Έχει στόχους και όνειρα
 • Αναλαμβάνει δράση (δεν είναι παθητικός)
 • Έχει την ανάγκη να εξελίσσεται
 • Είναι ηγετικός

 

Αντιλαμβάνεσαι ότι ο ορισμός της αξίας ενός άντρας βγαίνει μέσα από μια λίστα με χαρακτηριστικά που πρέπει να κατέχει και να καλλιεργεί διαρκώς.

Ωστόσο, ένας άνδρας αξίας όχι μόνο έχει αξία ο ίδιος, αλλά προσφέρει αξία και στους υπόλοιπους. Έχει μια ηγετική προσωπικότητα και ηγείται σε κάθε τομέα της ζωής τους. Γιατί Ηγέτης δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. Δες το αντίστοιχο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika με τον Κώστα Κατσουράνη για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα.

Και αυτό είναι το μυστικό της ζωής του και το μυστικό της ερωτικής τους επιτυχίας.

Γιατί Οι Γυναίκες Έλκονται Και Μαγνητίζονται Από Έναν Τέτοιο Άντρα;

Καταρχάς, η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση αποτελεί τη μοναδική διαδρομή προς την κατανόηση των γυναικών.

Το θέμα, αρχικά, δεν είναι γιατί οι γυναίκες έλκονται από αυτόν τον άντρα. Το θέμα και η σωστή ερώτηση είναι τι θέλει μια γυναίκα.

Μια γυναίκα θέλει και χρειάζεται έναν συνδυασμό από χαρακτηριστικά και στοιχεία προκειμένου να νιώσει έλξη για ένα αρσενικό.

Η παραπάνω λίστα με τα χαρακτηριστικά ενός άνδρα με αξία συντελεί έναν βασικό παράγοντα στη δημιουργία της έλξης, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό που μετράει.

Μια γυναίκα θέλει να νιώσει ασφάλεια δίπλα στον άντρα που έχει επιλέξει. Θέλει να νιώσει ότι το συγκεκριμένο αρσενικό θα την προστατεύσει και θα μπει μπροστά όταν οι συνθήκες δυσκολέψουν.

Και, επίσης, το πιο σημαντικό είναι ότι μια γυναίκα θέλει να στέκεται δίπλα σε έναν άντρα που την κάνει να νιώθει ΓΥΝΑΙΚΑ. Που την κάνει να εκφράζει όλη της τη θηλυκότητα και τις άκρως γυναικείες πτυχές του εαυτού της.

Και μπορεί να νιώσει έτσι μόνο δίπλα σε έναν άντρα που έχει υψηλή αξία και προσφέρει αξία και σε εκείνην.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άντρες αξίας έχουν τεράστια επιτυχία στο αντίθετο φύλο.

Άνδρας Αξίας Και Ερωτική Επιτυχία

Δεν είναι η εμφάνισή τους ή η απόκτηση ενός αγαθού που κάνει τις γυναίκες να έλκονται από αυτούς.

Είναι το ποιος είναι ο συγκεκριμένος άντρας και τι μπορεί να προσφέρει σε μια γυναίκα λόγω του ποιος είναι.

Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω δύο πολύ βασικά σημεία.

#1. Το να γίνεις ένας άνδρας αξίας δεν είναι κάτι το μακρινό ή το ακατόρθωτο. Είναι μια διαδρομή που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει, αρκεί να το θέλει πραγματικά και να μην τα παρατήσει. Όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα μέσα μας.

#2. Το να γίνεις ένα άνδρας αξίας δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνεις για τις γυναίκες ή για τους άλλους. Πρέπει να το κάνεις για ΕΣΕΝΑ. Μόνο τότε θα δεις πραγματική διαφορά και θα αποκτήσεις εξαιρετικά ερωτικά αποτελέσματα.

Μην κολλάς. Το χεις. Στο χέρι σου είναι να γίνεις αυτός που σχεδόν κάθε θηλυκό θα θέλει να είναι μαζί του. Και εμείς είμαστε μαζί σου σε ό,τι χρειαστείς.

Αν θες κι εσύ να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας, δες εδώ .

Μπορείς να τσεκάρεις και το βιβλίο του  Men Of Style, που κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία, με τίτλο “Άνδρας Αξίας : Πώς να Βάλεις Τάξη στο Χάος του Σύγχρονου Φλερτ” από τις εκδόσεις Έσοπτρον. Δες πατώντας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.