Άνδρας Αξίας: Κοινωνικές Δυναμικές που Δημιουργούν Κύρος

Άνδρας Αξίας: Κοινωνικές Δυναμικές που Δημιουργούν Κύρος

Άνδρας Αξίας Και Κύρος

Ένας Άνδρας Αξίας δεν έχει κύρος. Δημιουργεί κύρος.

Το κύρος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και υπάρχουν διάφορα στοιχεία που καθορίζουν το εάν ένας άντρας θα είναι άντρας κύρους ή όχι.

Ουσιαστικά, ο Άνδρας Αξίας ξέρει να διαμορφώνει και να διαχειρίζεται τις κοινωνικές δυναμικές που θα τον ανεβάσουν υψηλότερα στην ιεραρχία και θα του προσφέρουν υψηλό στάτους.

Το στάτους και το κύρος είναι στοιχεία που καλλιεργούνται και αναπτύσσονται.

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται αυτό, δεν υπάρχει άντρας που δεν μπορεί να δημιουργήσει υψηλό κοινωνικό στάτους και να αποκτήσει κύρος.

Ένας τέτοιος άντρας έλκει τις γυναίκες αυτόματα.

Υπάρχει λόγος που οι γυναίκες έλκονται από τους άντρες με κύρος και εξουσία. Δεν είναι τα χρήματα που κυνηγούν. Είναι το τι συμβολίζει το κύρος, η εξουσία και η χρηματική δύναμη.

Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο σύμφωνα με το οποίο οι γυναίκες έλκονται από άντρες με κύρος και εξουσία.

Ουσιαστικά, αυτό που επικοινωνούν αυτοί οι άντρες είναι ότι έχουν εκείνα τα αρρενωπά χαρακτηριστικά που τους κάνουν κατάλληλους για τις περισσότερες γυναίκες.

Το κύρος φανερώνει ότι είναι Άνδρες Αξίας.

 

Οι Κοινωνικές Δυναμικές Που Δημιουργούν Κύρος

Άνδρας Αξίας και Κύρος

 

Οι κοινωνικές δυναμικές είναι οι σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ των ανθρώπων σε μια κοινωνία με βάση την ιεραρχία και το που βρίσκονται στην κοινωνική κλίμακα.

Είναι οι σχέσεις που έχουμε με τους γύρω μας και που δημιουργούν κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και γενικότερα στη ζωή μας.

Η ιεραρχία σε μια κοινωνία δημιουργείται με διάφορους τρόπους.

Ένας από αυτούς, και ίσως ο βασικότερος, είναι η οικονομική δύναμη και η αναγνωρισιμότητα-φήμη που έχει κάποιος.

Το σημαντικό με αυτά είναι ότι, εάν κάποιος καλλιεργήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, θα καταφέρει να αποκτήσει μια οικονομική κατάσταση η οποία θα του επιφέρει κύρος και στάτους.

Αυτό δεν είναι ουτοπικό.

Αμέτρητοι άντρες σε όλη τη γη έχουν ξεκινήσεις από το μηδέν και με κόπο, πόνο και πολύ προσπάθεια έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να ανέβουν στην ιεραρχία.

Το θετικό είναι, λοιπόν, ότι καλλιεργώντας συγκεκριμένα στοιχεία στην προσωπικότητά σου, οι κοινωνικές δυναμικές αλλάζουν και λειτουργούν προς όφελός σου.

Όσο πιο ισχυρός και δυνατός γίνεσαι μέσα σου και όσο μετατρέπεσαι σε έναν Άνδρα Αξίας, τόσο θα απολαμβάνεις από τη ζωή και τους γύρω σου μια διαφορετική, καλύτερη αντιμετώπιση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά δες εδώ.

Όσο περισσότερο αναπτύσσεις αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν, τόσο περισσότερο θα κερδίζεις τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των γύρω σου.

Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για το επίπεδο που βρίσκεται στην ιεραρχία και τις κοινωνικές δυναμικές που επηρεάζει.

Όσο ανεβαίνεις στην ιεραρχία θα διαπιστώνεις ότι θα έχεις και μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από τους άλλους. Μέσα από τη διαδικασία της ανέλιξης και εξέλιξής σου θα αλλάζεις κλίμακα και θα μετατρέπεσαι σε ένα πραγαματικά ισχυρό αρσενικό.

Θα χτίζεις χαρακτήρα.

Η ζωή δεν είναι κάτι εύκολο. Έχει δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα, τα οποία πόλλές φορές για να τα αντιμετωπίσεις θα πρέπει απλά να βουτήξεις στα βαθιά και να κολυμπήσεις. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika με τον κ. Ξενάκη σχετικά με τη νοοτροπία που πρέπει να έχεις απέναντι στη ζωή.

Όχι μόνο οι γύρω σου θα σε σέβονται, αλλά θα αποζητούν τη γνώμη σου, την προσοχή σου και την αποδοχή σου.

Ό,τι κι αν κάνεις θα είναι αποδεκτό και σωστό.

Αυτό φυσικά δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Χρειάζεται σκληρή εσωτερική εργασία και πολύ προσπάθεια προκειμένου να φτάσεις σε ένα επίπεδο όπου θα επηρεάζεις εσύ τις κοινωνικές δυναμικές και δεν θα σε επηρεάζουν εκείνες.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που σίγουρα αξίζει να το ζήσεις.

Επομένως, οι κοινωνικές δυναμικές είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράς με την κοινωνία και αλληλεπιδρά η κοινωνία μαζί σου.

Όσο αλλάζεις εσωτερικά, τόσο οι κοινωνικές δυναμικές θα αλλάζουν.

Και όσο οι κοινωνικές δυναμικές αλλάζουν, τόσο θα ανεβαίνεις στην ιεραρχία και θα γίνεσαι ένας άντρας με κύρος.

 

Τι Φανερώνει Το Κύρος, Το Στάτους, Η Εξουσία Και Τα Χρήματα

(Και Γιατί Οι Γυναίκες Τα Βρίσκουν Ελκυστικά)

Τι σημαίνει να έχεις κύρος και στάτους στην σύγχρονη κοινωνία;

Πώς το να αποκτήσεις κύρος εξελίσσει και αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής σου;

Και τελικά, γιατί οι άντρες με κύρος απολαμβάνουν περισσότερες και ποιοτικότερες καταστάσεις και γυναίκες;

Το θέμα δεν είναι μόνο το τι απολαμβάνει ένας Άνδρας Αξίας που έχει κύρος και στάτους. Το θέμα είναι τι φανερώνει το κύρος.

Το κύρος, καταρχάς, φανερώνει υψηλή αξία.

Φανερώνει ότι είσαι ένας άντρας με υψηλή κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα που έχει την ικανότητα να ηγηθεί.

Το κύρος έχει να κάνει με το σύνολο των χαρακτηριστικών που διαμορφώνουν έναν ισχυρό χαρακτήρα και μια ακλόνητη προσωπικότητα.

Ένας άντρας που έχει κύρος είναι ένας άντρας-νικητής. Είναι εκείνος που ξέρει τι θέλει και πώς να το πετύχει. Βάζει στόχους και τους διεκδικεί μέχρι τελικής πτώσης.

Δεν πτοείται. Παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του και των σκέψεών του.

Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που συνθέτουν την προσωπικότητα του Άνδρα Αξίας, και κατ’ επέκταση του άντρα που έχει κύρος και κοινωνικό στάτους.

Το στάτους διαμορφώνεται τόσο από την οικονομική κατάσταση ενός ατόμου όσο και από τη θέση που βρίσκεται στην ιεραρχία της κοινωνίας.

Ωστόσο!

Δεν είναι τα χρήματα, το στάτους, η εξουσία και το κύρος που κάνουν τους άντρες αυτούς να ξεχωρίζουν και να απολαμβάνουν περισσότερα από τους υπόλοιπους.

Είναι τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν αυτοί οι άντρες προκειμένου να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Υπάρχουν 10 βασικά λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη σε μια γυναίκα. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το θέμα και βελτίωσε τα.

Δεν είναι τα χρήματα. Είναι το ποιος έπρεπε να γίνει ο συγκεκριμένος άντρας προκειμένου να τα αποκτήσει.

Και ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτει ο άντρας αυτός είναι κι εκείνα που έλκουν τις γυναίκες και τα οποία τον κάνουν ακαταμάχητο στα μάτια της.

Γιατί η γυναίκα αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αξίας του άντρα αυτού και ξέρει ότι όταν έρθει η δύσκολη στιγμή, θα είναι σε θέση να την προστατέψει.

Ουσιαστικά, δεν είναι τι έχει ή τι κάνει ο Άνδρας Αξίας. Είναι το ποιος είναι.

Και αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες που οι άντρες αυτοί απολαμβάνουν τόσα πολλά.

 

Τι Κερδίζεις Όντας Ένας Άνδρας Αξίας Με Κύρος Και Στάτους

Ο Άνδρας Αξίας θα είναι αυτόματα και ψηλά στην ιεραρχική κλίμακα.

Λόγω των χαρακτηριστικών του και της αξίας που έχει και προσφέρει, μπορεί και απολαμβάνει κάποια προνόμια που οι υπόλοιποι άντρες βρίσκουν με δύσκολα.

Σίγουρα, αρχικά, απολαμβάνει περισσότερες και ποιοτικότερες γυναίκες. Ακριβώς επειδή διαθέτει αυτά τα ελκυστικά χαρακτηριστικά, οι γυναίκες έλκονται αυτόματα από αυτόν και θέλουν να είναι μαζί του.

Δεν τον νοιάζει η αποδοχή τους, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιλέγει εκείνος ποιες γυναίκες θέλει να είναι δίπλα του.

Επιπλέον, απολαμβάνει περισσότερες εμπειρίες, ασφάλεια και άνεση λόγω της οικονομικής του κατάστασης. Το βιωτικό του επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και έχει τη δυνατότητα να ζήσει όπως εκείνος επιλέγει.

Όσον αφορά την κοινωνία και τον κοινωνικό του κύκλο, ο Άνδρας Αξίας με κύρος απολαμβάνει τον σεβασμό και την αποδοχή των γύρω του.

Για εκείνον είναι φυσικό το να ηγείται και οι γύρω του να ακολουθούν. Αυτό του φέρνει αρκετά προνόμια.

Αποφασίζει εκείνος για τη ζωή του. Ο περίγυρός του τον ακούει και θέλει να είναι μαζί του.

Και σίγουρα, περνάει καλύτερα καθώς δεν τον απασχολεί το τι λέει ο κόσμος για εκείνον.

Συνολικά, το να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας που έχει κύρος και στάτους δεν είναι τόσο μακρινό όσο νομίζεις.

Είναι όμως ένας αρκετά δύσκολος και επίπονος δρόμος, ο οποίος προσφέρει απεριόριστη ικανοποίηση και ευτυχία αλλά και πολλές δύσκολες στιγμές.

Φυσικά, από εσένα εξαρτάται το εάν θα πάρεις αυτόν τον δρόμο.

Είναι στο χέρι σου, όπως είναι και στο χέρι του καθενός.

Από εμάς, έχεις την αμέριστη υποστήριξη και καθοδήγηση. Δες  περισσότερα εδώ.

Παράλληλα δες και το βιβλίο του Men Of Style, ΑΝΤΡΑΣ ΑΞΙΑΣ : Πώς να βάλεις Τάξη στο Χάος του Σύγχρονου Φλερτ πατώντας εδώ.

Πιστεύουμε σε εσένα.

Καλή συνέχεια.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.