Άνδρας Αξίας, το Βιβλίο του Men Of Style Στο Πρώτο Θέμα

'Ανδρας Αξίας

Το Βιβλίο Από Τος Ιδρυτές Του Men Of Style Άνδρας Αξίας Στο Πρώτο Θέμα

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε να γίνεται αφιέρωμα για το Βιβλίο μας «Άνδρας Αξίας» στο Πρώτο Θέμα.

Ένα άρθρο που περιγράφει ακριβώς τον σκοπό που είχαμε όταν ξεκινήσαμε την συγγραφή αυτού του βιβλίου. Ένα βιβλίο που πιστεύουμε ειλικρινά ότι μπορεί να βοηθήσει τον σύγχρονο άνδρα να βάλει τάξη στο χάος του σύγχρονου φλερτ.

Ο Άνδρας Αξίας είναι ένας άνδρας που ξέρει τί θέλει και πώς να το πετύχει. Είναι ο Υπερήρωας που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Και ήρθε η στιγμή να τον ανακαλύψουν και οι άλλοι γύρω μας.

Ο Άνδρας Αξίας έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που επιθυμεί να έχει. Αλλά επίσης έχει και την διάθεση να δημιουργήσει τις συνθήκες για να το πετύχει.

άνδρας αξίας

Μέσα από ένα βιβλίο 300 σελίδων, περιγράψαμε όλα τα βήματα που εάν τα ακολουθήσεις θα οδηγηθείς στην επιτυχία.

Μια επιτυχία που μπορεί να αλλάξει όλη σου τη ζωή προς το καλύτερο!

Στο βιβλίο μπορείς να διαβάσεις πώς με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου μπορείς να βάλεις τάξη στο χάος του σύγχρονου φλερτ. Και όχι μόνο. Μπορείς να μάθεις τρόπους να βελτιώσεις συνολικά την ποιότητα της ζωής σου και να γίνεις ο άνδρας που θέλεις.

Ένας άνδρας που σε όλους τους τομείς, επαγγελματικό και διαπροσωπικό, καταφέρνει να ανταπεξέρχεται .Ελίσσεται επικοινωνιακά και γίνεται κυρίαρχος των καταστάσεων. Είναι ένας Άνδρας Αξίας.

Πιστεύουμε πραγματικά στον Άνδρα Αξίας και στην συμβολή του στη σύγχρονη κοινωνία.

Αλλά και πόσο σημαντικό είναι για όλους, να μπορούν τα δύο φύλα να αλληλεπιδρούν με τρόπο ουσιαστικό.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι έγκριτα έντυπα, αφιερώνουν χρόνο για να περιγράψουν το βιβλίο μας και την αξία του.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το βιβλίο και να το παραγγείλεις, πατώντας εδώ.

 

βιβλίο άνδρας αξίας

Επίσης, από 30 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία αλλά και στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα των Εκδόσεων Έσοπτρον.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.