Ανδρικά Αξεσουάρ – Βραχιόλια Που Αξίζει να Δοκιμάσεις!

Ανδρικά Αξεσουάρ Όπως Βραχιόλια – Αξίζει να Δοκιμάσεις!

Τα ανδρικά αξεσουάρ, όπως τα βραχιόλια, συμπληρώνουν το στυλ σου και υπογραμμίζουν την αρρενωπότητά σου. Δεν μπορούν να λείπουν από ένα ολοκληρωμένο outfit, καθώς τονίζουν λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά της εμφάνισής σου, σου που θες να αναδείξεις.

Παράλληλα αποτελούν μια νότα προσωπικής έκφρασης, ακόμα και με το πιο συντηρητικό επαγγελματικό ντύσιμο. Ένας ενημερωμένος, σύγχρονος Άνδρας Αξίας, σίγουρα τα προτιμά.

Στο σημερινό video ο Χρήστος δοκιμάζει για εσάς βραχιόλια διαφόρων τύπων.

Πώς Να Φορέσεις Αξεσουάρ Όπως Βραχιόλια

Παράλληλα ο Χρήστος λέει την άποψή του για το πως μπορείς να φορέσεις τα βραχιόλια χωρίς να το παρακάνεις. Πολλοί άνθρωποι υπερβάλλουν με τα βραχιόλια και τα αξεσουάρ που φορούν με αποτέλεσμα αυτό να δείχνει μια υπερπροσπάθεια για να γίνει το στυλ τους ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Γενικά, έχε στο μυαλό σου ότι άλλο πράγμα είναι το να χρησιμοποιείς αξεσουάρ, όπως τα βραχιόλια για να δείξεις πως προσέχεις την εμφάνισή σου και άλλο να προκαλείς τα βλέμματα. Και δεν εννοούμε με θετικό τρόπο.

Ένα υπερβολικά φορτωμένο με αξεσουάρ ντύσιμο μπορεί να προκαλέσει αρνητικά σχόλια, μέχρι και ειρωνία. Μην φοράς πολλά βραχιόλια. Η λιτότητα εδώ, συνεπάγεται κομψότητα.

Προϊόντα Ξυρίσματος

Αν σου άρεσε το παρόν video τότε πρέπει να δεις το video του Χρήστου με τα προιόντα ξυρίσματος. Από μια τεράστια γκάμα προϊοντων στην αγορά, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τα καλύτερα για να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν.

 

Εκτός Από Τα Αξεσουάρ, Δώσε Βάση Στα Αρώματα

 

Καλές Ιδέες Για Να Αναβαθμίσεις Την Εικόνα Σου

Δες και το video του Θέμη για να βελτιώσεις το στυλ σου χωρίς να αδειάσεις τις τσέπες σου.

 

Στειλε μας τα σχόλιά σου και ενημέρωσέ μας για το ποια βραχιόλια και αξεσουάρ σου άρεσαν και πως εσύ προτιμάς να τα συνδυάζεις με το ντυσιμό σου!

αξεσουάρ βραχιόλια

 

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FACEBOOK
INSTAGRAM
YOUTUBE
NEWSLETTER
TWITTER
RSS

Το παρόν video δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση των προϊόντων αξεσουάρ που αναφέρονται και η παραγωγή του δεν είναι αποτέλεσμα καμίας συνεργασίας με τις εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής ή πώλησής τους. Η όποια αναφορά σε αυτές γίνεται με καλή πίστη και σκοπός του video είναι να δώσει στον θεατή την άποψη του Χρήστου για ότι ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει.

Δες το σε HD 1080 και με υπότιτλους.
Captions Available in English.

Εκτός από αξεσουάρ, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις είναι το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.