Ανδρικά Αξεσουάρ – Βραχιόλια Που Αξίζει να Δοκιμάσεις!

Στο σημερινό video ο Χρήστος δοκιμάζει για εσάς βραχιόλια διαφόρων τύπων.

Παράλληλα ο Χρήστος λέει την άποψή του για το πως μπορείς να φορέσεις τα βραχιόλια χωρίς να το παρακάνεις.

Πολλοί άνθρωποι υπερβάλλουν με τα βραχιόλια και τα αξεσουάρ που φορούν με αποτέλεσμα αυτό να δείχνει μια υπερπροσπάθεια για να γίνει το στυλ τους ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Αν σου άρεσε το παρόν video τότε πρέπει να δεις το video του Χρήστου με τα προιόντα ξυρίσματος

 

Το άλλο με τα αρώματα

 

και το video του Θέμη για να βελτιώσεις το στυλ σου χωρίς να αδειάσεις τις τσέπες σου.

Στειλε μας τα σχόλιά σου και ενημέρωσέ μας για το ποια βραχιόλια εσένα σου άρεσαν και πως εσύ προτιμάς να τα συνδυάζεις με το ντυσιμό σου!

 

**————————-**

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

 

**————————-**
Mη ξεχάσεις να κάνεις SUBSCRIBE στο κανάλι μας. Είναι δωρεάν και είναι σημαντικό για εμάς.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
TWITTER : http://www.twitter.com/Men_Of_Style_Gr
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080 και με υπότιτλους.
Captions Available in English.

 

 

Το παρόν video δεν αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση των προϊόντων που αναφέρονται και η παραγωγή του δεν είναι αποτέλεσμα καμίας συνεργασίας με τις εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής ή πώλησής τους. Η όποια αναφορά σε αυτές γίνεται με καλή πίστη και σκοπός του video είναι να δώσει στον θεατή την άποψη του Χρήστου για ότι ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει.

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.