Ανταλλάξαμε Τηλέφωνα: Τι Κάνω Τώρα;

Έκανες το βήμα και κατάφερες να ανταλλάξετε τηλέφωνα, αλλά ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο βήμα και τα έχεις βρει όλα βουνό.

Πολλοί άνδρες νομίζουν ότι το δύσκολο σε μία ερωτική γνωριμία / φλερτ, είναι να καταφέρουν να πάρουν το νούμερο του κινητού της κοπέλας. Σίγουρα το να ανταλλάξετε τηλέφωνα είναι ένα σημαντικό βήμα. ΔΕΝ είναι όμως και ο στόχος ή ο σκοπός της πρώτης επαφής.

Το τηλέφωνο είναι το μέσο με το οποίο θα επικοινωνήσεις με την κοπέλα που σου αρέσει, ώστε να κανονίσετε να συναντηθείτε ξανά. Το ότι έφτασες στο σημείο να σου δώσει το νούμερό της, λοιπόν, δε σημαίνει πως τα δύσκολα πέρασαν. Αντιθέτως, ειδικά με μία γυναίκα άγνωστη που προσέγγισες μόνος σου, το πιο δύσκολο στάδιο της γνωριμίας είναι αυτό τώρα: Ανάμεσα στη λήξη της πρώτης ημέρας της γνωριμίας, μέχρι και να συναντηθείτε ξανά. Το να δημιουργήσεις δηλαδή τη χρονική γέφυρα που θα σας φέρει και πάλι κοντά.

Αν πάλι το η πρώτη γνωριμία αισθάνεσαι πως δεν πήγε και τόσο καλά, μπορείς να το σιγουρέψεις βλέποντας το παρακάτω βίντεο του Χρήστου:

Πολλές γυναίκες, ειδικά σε αγνώστους άνδρες, μπορεί να δώσουν το νούμερό τους και την επόμενη μέρα – ή και την επόμενη ώρα – να το έχουν μετανιώσει. Ή, μπορεί να είναι σε δίλημμα για το αν τελικά θέλουν να ξαναδούν τον συγκεκριμένο γνωστό / άγνωστο άνδρα. Μπορεί επίσης να δέχτηκαν την ανταλλαγή τηλεφώνων, επειδή πιέστηκαν αρκετά και ήθελαν να φύγουν από την άβολη αυτή θέση, γνωρίζοντας εξαρχής ότι δε θα ανταποκριθούν μετά στην επικοινωνία μαζί του.

Τι κάνεις λοιπόν αφού ανταλλάξεις τηλέφωνα με μία γυναίκα που σου αρέσει;

Πότε να Επικοινωνήσω Μαζί της;Έκανες το βήμα και κατάφερες να ανταλλάξετε τηλέφωνα, αλλά ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο βήμα και τα έχεις βρει όλα βουνό.

Πολλοί άνδρες βασανίζονται με αυτό το ερώτημα: Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσεις μαζί της;

Υπάρχει η απαράδεκτη κατά την εμπειρία μου άποψη, ότι πρέπει να περιμένεις τρεις μέρες πριν επικοινωνήσεις μαζί της για να μη φανείς απελπισμένος. Αυτός ο κανόνας, λογικά δημιουργήθηκε από άνδρα που ήταν αδύναμος στο φλερτ. Κάποιος που νιώθει αδύναμος στο φλερτ λοιπόν και ανασφαλής με τον εαυτό του στον συγκεκριμένο τομέα.

Όταν η πρώτη γνωριμία και προσέγγιση έχει πάει καλά και έχεις δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα και μία όμορφη και δυνατή συναισθηματική εμπειρία στη γυναίκα που γνώρισες και φλέρταρες, η καθυστέρηση να επικοινωνήσεις ξανά θα φέρει φθορά σε αυτό το αποτέλεσμα. Τα όμορφα και δυνατά συναισθήματα κάθε λεπτό που περνά και δεν επικοινωνείς, αρχίζουν και φθίνουν.

Μόλις ανταλλάξετε τηλέφωνα με τη γυναίκα που σου αρέσει, εμφανίζεται ένα παράθυρο ευκαιρίας, όπως λένε οι Αμερικάνοι. Το οποίο καθώς περνά η ώρα, συρρικνώνεται. Επομένως, μην αφήνεις τον χρόνο να περνά. Επικοινώνησε την επόμενη μέρα. Ή ακόμα και την επόμενη ώρα. Στην περίπτωση που όλα πήγαν όπως θα έπρεπε, επικοινώνησε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Να Στείλω Μήνυμα ή να Πάρω Τηλέφωνο;Έκανες το βήμα και κατάφερες να ανταλλάξετε τηλέφωνα, αλλά ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο βήμα και τα έχεις βρει όλα βουνό.

Ανταλλάζετε λοιπόν τηλέφωνα. Έρχεται η επόμενη μέρα και είσαι έτοιμος να επικοινωνήσεις μαζί της. Και σκάει το βασανιστικό ερώτημα: Να την πάρεις τηλέφωνο ή να της στείλεις μήνυμα;

Δεν υπάρχει  σωστή και λάθος απάντηση, εδώ. Υπάρχουν μόνο υποπεριπτώσεις στις οποίες είναι ίσως προτιμότερος ένας από τους δύο τρόπους επικοινωνίας. Από την άλλη, έχει να κάνει και με τι προτιμά ο καθένας αλλά και με το τι αποδίδει καλύτερα στον καθένα. Ως γενικούς κανόνες, μπορείς να θυμάσαι:

  • Όσο πιο νεαρή η ηλικία της κοπέλας (π.χ. 17-23 ετών), τόσο περισσότερο είναι «μαθημένη» στα μηνύματα αλλά και τόσο περισσότερο θα νιώθει ίσως άβολα με το να την καλέσεις στο τηλέφωνο. Οι κοπέλες σε αυτή την ηλικία, πολλές φορές ακόμα και με την κολλητή τους κανονίζουν να συναντηθούν μέσω messenger / instagram / viber / sms. Αντιθέτως, οι γυναίκες από 30-35 και πάνω, που είναι ίσως της παλιάς σχολής, μπορεί να προτιμάνε να τις καλέσεις στο τηλέφωνο από το να τους στείλεις μήνυμα.
  • Όσο πιο σίγουρος νιώθεις για τον εαυτό σου και όσο περισσότερη έλξη και άνεση έχεις δημιουργήσει με την κοπέλα, τόσο πιο εύκολο θα είναι για την κοπέλα να σηκώσει το τηλέφωνο εφόσον την καλέσεις. Αλλιώς, το μήνυμα ίσως να είναι προτιμότερο.
  • Μην επικοινωνήσεις καθημερινή μετά τις 10 το βράδυ ή Σάββατο μετά τις 8 το βράδυ. Δείχνεις ότι δεν έχεις κοινωνική ζωή ή / και η επικοινωνία σου έχει πονηρό σκοπό. Κάτι για το οποίο μπορεί η γυναίκα να μην είναι έτοιμη, αφού μόλις σε γνώρισε. Βέβαια, εδώ έχει σημασία και το πόσο έχει προχωρήσει η επικοινωνία και η γνωριμία σας μέχρι και τη στιγμή που ανταλλάξατε τηλέφωνα.

Ποιος Είναι ο Στόχος από την Πρώτη Επικοινωνία;Έκανες το βήμα και κατάφερες να ανταλλάξετε τηλέφωνα, αλλά ήρθε η ώρα να περάσεις στο επόμενο βήμα και τα έχεις βρει όλα βουνό.

Όπως προαναφέρθηκε, καθώς περνάει ο χρόνος από τη στιγμή που ανταλλάξατε τηλέφωνα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο το να συναντηθείτε καθώς η αίσθηση που της άφησες μετά τη γνωριμία συνεχώς χάνεται.

Ο στόχος από την πρώτη επικοινωνία είναι να κλείσεις το πρώτο ραντεβού. Το να δεχτεί η κοπέλα να βγει ένα πρώτο ραντεβού μαζί σου – ενώ έχεις εκφράσει τις ερωτικές σου προθέσεις  – καθώς και να μην το ακυρώσει και το ραντεβού να πραγματοποιηθεί, είναι ένα ουσιαστικό βήμα που δείχνει ότι η γυναίκα όντως ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα. Είναι νωρίς για πανηγύρια όταν απλά έχει συμφωνήσει στο να ανταλλάξετε τηλέφωνα, λοιπόν.

Αν ξέμεινες από ιδέες για το πρώτο ραντεβού, τσέκαρε το επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika σχετικά με το σεξ στο πρώτο ραντεβού.

Το πιο εύκολο είναι να κανονίσεις ένα πρώτο ραντεβού ενώ την έχεις καλέσει. Από το μήνυμα μπορεί πιο εύκολα να αποφύγει ή να αργήσει να απαντήσει, ακόμα και αν είναι θετική, επειδή άργησε να δει το μήνυμα. Οπότε η διαδικασία ενώ είναι απλή από το τηλέφωνο (1-2 λεπτά να μιλήσετε) να γίνει σήριαλ μέσω μηνυμάτων (μέχρι και ώρες). Για ποιο λόγο λοιπόν να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη;

Αν παρ’όλα αυτά διστάζεις για να στείλεις το πρώτο μήνυμα ή να την καλέσεις, αν πρόκειται για μία κοπέλα που φοβάσαι ότι δε θα πάει καλά επειδή σου αρέσει πολύ, έλα σε επικοινωνία μαζί μας. Μπορείς ακόμα και να μας συναντήσεις δωρεάν από κοντά. Σε περιμένουμε.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν δεν ξέρεις ποιο είναι το επόμενο βήμα με τη γυναίκα που σου αρέσει, ίσως πρέπει να κλικάρεις εδώ.

Μέχρι τότε, να είσαι καλά.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.