Αντί συνηθισμένων ευχών!

Ευτυχισμένο 2016

Tο 2015 ήταν μια χρονιά σταθμός για το Men Of Style. Μια χρονιά επιτυχιών, αποδόσεων και εκπληκτικών επιτευγμάτων. Όμως, αν μέναμε σε αυτή τη φράση, θα ήταν η μισή αλήθεια. Επειδή η άλλη μισή κρύβεται στο σήμα κατατεθέν πια, του Men Of Style, το  «Οι Άνδρες Επέστρεψαν».

Η ραγδαία ανάπτυξή μας οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό σε εσάς.

Το ταξίδι ήταν μοναδικό αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολο. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Πονέσαμε, αμφιβάλαμε και αισθανθήκαμε και εμείς ανασφάλεια όπως και εσείς για όσα ο δρόμος του ταξιδιού φέρνει. Όμως κάθε φορά, βρίσκαμε τον τρόπο να επιστρέφουμε. Λίγο καλύτεροι, λίγο πιο δυνατοί και λίγο πιο σοφοί.

Με χαρά και ικανοποίηση, το 2015, είδαμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να αλλάζουν, όχι μόνο την ερωτική τους ζωή αλλά γενικότερα, προς το καλύτερο. Ήμασταν εκεί, σε κάθε βήμα, καθώς η πολυπόθητη εξέλιξη αυτών των ανθρώπων γίνονταν μια χειροπιαστή πραγματικότητα.

Αυτό το μήνυμα που διαβάζεις τώρα, δεν είναι από μια Εταιρεία. Είναι από μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούν και αυτοί καθημερινά, όπως και εσύ, να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Και σε αυτό χρειαζόμαστε και την δική σου συμβολή.

Επιθυμούμε το 2016 να σηματοδοτήσει μια ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή. Την θέλουμε, την προσδοκούμε και την ονειρευόμαστε εδώ και χρόνια. Και είμαστε αισιόδοξοι πως θα την πετύχουμε καθώς η συμμετοχή σας και αυτή την χρονιά, ήταν συγκλονιστική.

Ευχόμαστε σε όλους μία ευτυχισμένη νέα χρονιά, με επιτυχίες και σημαντικές αλλαγές πάντα προς το καλύτερο.

Από την ομάδα του Men Of Style,

Καλή χρονιά!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.