Απλά Και Ανδρικά – Αύριο στις 11:00!!!

Αύριο στις 11.00 το πρωί σε όλα τα social media του Men Of Style το πρώτο επεισόδιο του podcast Apla + Andrika

Σας το τάξαμε και πλέον ήρθε η ώρα.

Πάντα γουστάραμε εκείνες τις ανδρικές παρέες που μέσα από την τριβή της ειλικρίνειάς τους καταφέρναμε να περνάμε καλά αλλά και να βγαίνουμε καλύτεροι. Και είπαμε να φτιάξουμε μια μεγάλη. Με εσάς και εμάς.

Σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορείς να την απολαμβάνεις απο όπου και όποτε σε βολεύει. Στην οθόνη του υπολογιστή σου στο γραφείο, στα ακουστικά του κινητού σου στο δρόμο για το σπίτι, στο tablet σου όταν χαλαρώνεις με τον καφέ σου.

Δες το ή άκουσέ το στα κανάλια του Men Of Style από κάθε κινητή ή σταθερή συσκευή, όπου και αν βρίσκεσαι. Αύριο στις 11:00 το πρωί, το πρώτο επεισόδιο.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.