Απλές Συμβουλές για να Είσαι το Κέντρο της Προσοχής

Απλές Συμβουλές για να Είσαι το Κέντρο της Προσοχής

Έχω περάσει ατελείωτα βράδια της ζωής μου όταν ήμουν έφηβος και στα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής μου, παρατηρώντας κόσμο να διασκεδάζει έξω και ζηλεύοντας, νιώθοντας άβολα και μόνο που είμαι έξω. Έχω παρατηρήσει ατελείωτα βράδια άνδρες να κερδίζουν την προσοχή του κόσμου, των γυναικών, ή και όμορφες γυναίκες να είναι το κέντρο της προσοχής όλης της παρέας. Το ήθελα αυτό για εμένα. Το απέκτησα με πολύ πόνο, πολύ κόπο, έπειτα από πολλά λάθη. Λάθη που δε χρειάζεται να επαναλάβεις. Ο δρόμος που χρειάζεται τώρα ΕΣΥ να ακολουθήσεις, αν και δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, σίγουρα είναι πιο σύντομος και λιγότερο επώδυνος.

Μερικές Απλές Συμβουλές για να Είσαι ΕΣΥ το Κέντρο της Προσοχής

  • Επαφή με τα μάτια με όλη την παρέα. Να είσαι χαλαρός και να έχεις eye contact με όλους / όλες. Η προσοχή σου να διασπάται κάθε λίγα δευτερόλεπτα σε ένα άλλο άτομο της παρέας, ώστε να νιώθουν όλοι ότι συμμετέχουν, ότι σε ενδιαφέρει η γνώμη τους αλλά και η προσοχή τους. για αυτό και έχουν και τη δική σου προσοχή.
  • Κάνε πρόβα! Εάν έχεις συγκεκριμένες ιστορίες που ανεβάζουν την αξία σου και σου αρέσει να λες, ώστε να κερδίζεις χρόνο με την προσοχή της παρέας ταυτόχρονα, κάνε πρόβα μόνος σου τις ιστορίες, ώστε η τονικότητα της φωνής σου και η αφηγηματική σου ικανότητα να βελτιωθούν. Κάνε εξάσκηση προσπαθώντας να ανοίγεις παραπάνω από ένα θέματα συζήτησης ταυτόχρονα, καθώς και να έχεις τον έλεγχο της ροής της συζήτησης.
  • Εξασκήσου στο να πειράζεις την κοπέλα που σου αρέσει. Το να δημιουργήσεις ένταση και διάθεση για φλερτ, είναι απλό εφόσον αποκτήσεις εμπειρία. Ωστόσο στην αρχή θέλει εξάσκηση αρκετή. Το νόημα είναι να δημιουργήσεις μία ένταση με τη γυναίκα που σου αρέσει, ενώ την πειράζεις και την προκαλείς λεκτικά, ώστε να μπει και η ίδια στη διαδικασία να σε φλερτάρει και να σε πειράξει, ή ακόμα και να προσπαθήσει να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.
  • Προσπάθησε να εκπέμπεις μόνιμα θετικά vibes και θετική ενέργεια. Είτε με το χαμόγελό σου, με τη στάση σώματος, είτε με αυτά που λες. Οι ιστορίες σου να έχουν ενθουσιασμό και θετικότητα. Η προσωπικότητά σου, η συμπεριφορά σου, να προδιαθέτουν τους πάντες θετικά γύρω σου.
  • Κέρδισε πλεονεκτική θέση! Κανόνισε η γεωμετρία της παρέας να είναι τέτοια γύρω σου, ώστε να φαίνεσαι στο κέντρο, περικυκλωμένος από μία ομάδα ανθρώπων που σε προσέχει και εσύ ελέγχεις τη συζήτηση. Έτσι θα φαίνεται, ακόμα και αν δεν ισχύει, ότι οι κοπέλες γύρω σου σε φλερτάρουν και σε διεκδικούν και όχι το αντίθετο. Είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος, το Κέντρο της Προσοχής.
  • Κάνε εξάσκηση στο χιούμορ σου. Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές που διδάσκουμε στα bootcamps, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε να δημιουργήσεις χιούμορ εύκολα. Το παράλογο, το να συμφωνείς και να υπερβάλεις, μιμήσεις, παιχνίδια, role playing, πείραγμα. Όλα αυτά βοηθάνε στο να ανεβάσεις τη θερμοκρασία της παρέας. Κάνοντας μία παρέα γυναικών να γελά, μπορείς να την καθοδηγήσεις οπουδήποτε.

μιζέρια και φλερτ.

  • Μάθε να αναγνωρίζεις τους πρώτες δείκτες ενδιαφέροντος: Η κοπέλα που σου αρέσει θα αρχίσει να πειράζει τα μαλλιά της, να γελάει με αυτά που λες, να αναζητά την προσοχή σου και να σου απευθύνει το λόγο, να σε αγγίζει στο χέρι ενώ μιλάτε. Τώρα είναι η ευκαιρία να την κάνεις να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο για σένα.
  • Κάνε εξάσκηση στο να μπορείς να ενεργοποιείς διακόπτες που δημιουργούν σύνδεση και χημεία: συνωμοσία, ομοιότητες και κοινά ενδιαφέροντα, δείξε τρωτότητα για τους σωστούς λόγους, εκτίμηση για αξίες και αρετές που διαθέτει πέρα απο εμφάνιση.
  • Μην πτοείσαι όταν ξεμένεις και δεν ξέρεις τι να πεις. Η Επιμονή είναι μία αρετή απαραίτητη. Πολλοί άνδρες δυσκολεύονται σε αυτό το σημείο. Όταν στα 5-10 λεπτά δεν έχουν τι να πούνε, φεύγουν αντί να μείνουν και να εκτεθούν για να ξεπεράσουν αυτή την αμήχανη στιγμή. Συνέχισε να μιλάς. Ξεπέρασε τη σιωπή. Δεν πειράζει και αν εκτεθείς. Τίποτα κακό δε θα συμβεί. Αν το μυαλό σου κολλήσει εντελώς, πάρε μία ερώτηση που θα έκανες – π.χ. “με τι ασχολείσαι;” – και μετάτρεψέ τη σε δήλωση – π.χ. “Εσύ πρέπει να είσαι δικηγόρος” .

Με αυτές τις Απλές Συμβουλές μπορεις να Είσαι το Κέντρο της Προσοχής, καθώς και να το χρησιμοποιείς αυτό υπέρ σου για να κερδίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.