Από το Ραντεβού στο Σεξ: Πως Γεφυρώνεις την Ερωτική Κλιμάκωση

Το σεξ είναι φυσικό επακόλουθο δύο ανθρώπων που έρχονται συναισθηματικά κοντά. Τσέκαρε πώς θα κλιμακώσεις την ερωτική έλξη και θα φτάσεις στο σεξ.

Αφού έχεις γνωριστεί με μια γυναίκα και έχετε βγει μερικές φορές ραντεβού, έχει δημιουργηθεί έλξη και σύνδεση μεταξύ σας, πιθανότατα την έχεις φιλήσει  και η φυσιολογική κατάληξη είναι το σεξ.

Κάποιες φορές το σεξ μπορεί να έρθει ακόμη και στο πρώτο ραντεβού, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να καθυστερήσει λίγο. Είναι στο χέρι σου να κλιμακώσεις σωστά την επαφή με την γυναίκα, ώστε να φτάσετε στο σεξ σε λογικό χρονικό διάστημα!

Ας δούμε τον τρόπο!

#1. Τακτοποίησε Τα Διαδικαστικάκρεβατι

Πρώτον και κύριον για να κάνεις σεξ μετά από ένα ραντεβού είναι να έχεις κανονίσει τα διαδικαστικά.

Πρέπει να έχεις ένα μέρος για να της προτείνεις να πάτε. Το μέρος αυτό μπορεί , για παράδειγμα, να είναι κάποιο σπίτι ή κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου και θα πρέπει να βρίσκεται κάπου κοντά.

Φυσικά αυτός ο χώρος πρέπει να είναι τακτοποιημένος και καθαρός, οπότε θα πρέπει να έχεις κάνει μια προετοιμασία, εφόσον ξέρεις ότι υπάρχει η πιθανότητα να φέρεις την κοπέλα στο σπίτι, για να κάνετε σεξ.

Στην πιθανότητα του σεξ έχει αναφερθεί εκτενώς ο Χρήστος στο ακόλουθο βίντεο.

#2. Πρόσεξε Την Εμφάνισή Σου Στο Ραντεβούεμφανιση

Μην φορέσεις το πρώτο μπλουζάκι που θα βρεις στην ντουλάπα σου, με ένα τυχαίο τζιν. Φρόντισε τα ρούχα σου να ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και με τα παπούτσια σου.

Όσο εμφανίσιμος και αν είσαι, πρέπει να προσέξεις να είσαι καλοντυμένος (χωρίς υπερβολές) και περιποιημένος. Ξυρίσου και βάλε την αγαπημένη σου κολόνια, ώστε να γίνεις ένας άντρας  με τον οποίο θα ονειρευόταν να κάνει σεξ.

Δες κατά πόσο μετρά η εμφάνιση στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#3. Εμφανίσου Εγκαίρως Στο ΡαντεβούΤο σεξ είναι φυσικό επακόλουθο δύο ανθρώπων που έρχονται συναισθηματικά κοντά. Τσέκαρε πώς θα κλιμακώσεις την ερωτική έλξη και θα φτάσεις στο σεξ.

Φτάνοντας σε ένα ραντεβού νωρίς, μπορείς να βρεις το τέλειο σημείο για το ραντεβού σου και  βέβαια να κάνεις καλή εντύπωση.

Η γυναίκα θα λατρέψει το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να σε περιμένει κάτι που δείχνει ότι σέβεσαι τον χρόνο της και έτσι θα έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή.

#4. Απενεργοποίησε Το Κινητό Στο ΡαντεβούΤο σεξ είναι φυσικό επακόλουθο δύο ανθρώπων που έρχονται συναισθηματικά κοντά. Τσέκαρε πώς θα κλιμακώσεις την ερωτική έλξη και θα φτάσεις στο σεξ. 

Οι γυναίκες δεν ερεθίζονται από κάποιον που είναι κολλημένος στο κινητό του όλο το βράδυ. Όπως δεν θα σου άρεσε να κοιτάζει την οθόνη του κινητού της κάθε τόσο, έτσι δεν αρέσει και σε εκείνη.

Άφησε για αυτό το βράδυ τις δουλειές και την επικοινωνία με τους κολλητούς μακριά. Βάλε το κινητό στην άκρη και δείξε στο κορίτσι ότι το βράδυ είναι αφιερωμένο σε αυτή.

#5. Κάνε ΚομπλιμένταΤο σεξ είναι φυσικό επακόλουθο δύο ανθρώπων που έρχονται συναισθηματικά κοντά. Τσέκαρε πώς θα κλιμακώσεις την ερωτική έλξη και θα φτάσεις στο σεξ.

Τα κομπλιμέντα σε ένα κορίτσι, είναι ένας υπέροχος τρόπος να την βοηθήσεις να νιώσει πιο σίγουρη για τον εαυτό της  και να της ξεκαθαρίσεις ότι την βρίσκεις  σέξι.

Εάν θέλεις να κάνεις πραγματικά καλή δουλειά, που θα ετοιμάσει τον δρόμο για το σεξ, γίνε πιο συγκεκριμένος με τα κομπλιμέντα σου. Μην μείνεις σε ένα απλό “Είσαι όμορφη”. Σχολίασε οτιδήποτε σου αρέσει πάνω της, αλλά κάν’ το συγκεκριμένα.

Κάτι απλό όπως “Λατρεύω το χαμόγελό σου” ή “τα μαλλιά σου μυρίζουν απίστευτα” είναι αρκετό για να της δείξουν ότι σου αρέσει και για τις περισσότερες γυναίκες, αυτό  είναι κάτι που θα τις “κινητοποιήσει”.

#6. Να Αποπνέεις ΑυτοπεποίθησηΤο σεξ είναι φυσικό επακόλουθο δύο ανθρώπων που έρχονται συναισθηματικά κοντά. Τσέκαρε πώς θα κλιμακώσεις την ερωτική έλξη και θα φτάσεις στο σεξ.

Το να έχεις αυτοπεποίθηση , αλλά να μη είστε υπερόπτης, είναι ένα χαρακτηριστικό ελκυστικό για τις γυναίκες.

Ακόμη και αν νιώθεις αγχωμένος, προσπάθησε να δείχνεις ότι έχεις τον έλεγχο της κατάστασης.

Προσπάθησε να βρεις κάποια κοινά σημεία, ώστε να μπορέσετε και οι δύο να ανοιχτείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, άνετα και με σιγουριά.

Στο ραντεβού σας φρόντισε η συνολική σου παρουσία να αποπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση, και όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει.

#7. Μην Αναφέρεις Το Σεξ Στο Ραντεβούραντεβού

Αυτό ίσως σου ακούγεται περίεργο.

Αστειέψου σχετικά με το σεξ, εάν αναφερθεί πάνω στην συζήτηση, αλλά μην προσπαθήσεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον της παρατηρώντας τον τρόπο που συμπεριφέρεται όταν αναφέρεσαι στο σεξ.

Η γρήγορη αναφορά στο σεξ μπορεί να δείξει ότι είσαι απελπισμένος και να μειώσει την έλξη. Πρέπει να σκέφτεσαι ότι το σεξ είναι κάτι φυσιολογικό που δεν λείπει από την ζωή σου (ακόμη και αν αυτό δεν ισχύει)

#8. Μην Σταματάς Να Την Φλερτάρειςραντεβού

Κάποιες φορές η χημεία και το φλερτ έρχονται αβίαστα και φυσικά, ενώ άλλες φορές θα πρέπει να εξασκηθείς. Φλέρταρε την και δες πώς ανταποκρίνεται.

Αν είναι θετική, ξεκίνησε σταδιακά να κλιμακώνεις το άγγιγμα σου ακουμπώντας την διακριτικά, αγγίζοντας τον ώμο η το μηρό της. Το διακριτικό άγγιγμα  είναι αρκετό και έχει την δυνατότητα να ερεθίσει μια γυναίκα και να δημιουργήσει ή να μεγεθύνει την έλξη.

#9. Κάνε Την Να Νιώσει Άνεταραντεβού

Για να φτάσει ένα ραντεβού στο σεξ, η γυναίκα πρέπει να νιώσει άνετα μαζί σου. Ξεκίνησε σωστά το βράδυ σας και κάνοντας το ραντεβού να κυλήσει ήρεμα και χαλαρά.

Φρόντισε να μην είναι πολύ ήσυχο το μέρος που θα πάτε, είτε είναι μπαρ, είτε εστιατόριο, για να μπορείς να έχεις ευκαιρίες συζήτησης σχετικά με κάτι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον από το γύρω περιβάλλον.

Έτσι θα έχεις πάντα κάτι για να προχωρήσει η κουβέντα και δεν θα υπάρχουν  μεγάλα διαστήματα σιωπών που μπορεί να φέρουν αμηχανία.

#10. Κάνε Έγκαιρα Τις Κινήσεις Σουραντεβού

Εάν  αρχίσεις να κλιμακώνεις το άγγιγμα δεν θα είναι δύσκολο να της ζητήσεις να το προχωρήσετε μέχρι το σεξ.

Μην περιμένεις να περάσει πολλή ώρα. Οι άνδρες που περιμένουν πολύ για να κάνουν την πρώτη τους κίνηση το μετανιώνουν μετά και πολλές φορές δεν κάνουν σεξ, καθώς το ενδιαφέρον της γυναίκας αρχίζει και φθίνει.

#11. Μην Αγνοείς Την Συναισθηματική ΣύνδεσηΤο σεξ είναι φυσικό επακόλουθο δύο ανθρώπων που έρχονται συναισθηματικά κοντά. Τσέκαρε πώς θα κλιμακώσεις την ερωτική έλξη και θα φτάσεις στο σεξ.

Το να είσαι ικανός να ξυπνήσεις σε μια γυναίκα τα σωστά συναισθήματα είναι μια δεξιότητα κλειδί, όχι μόνο για να κάνεις σεξ μετά από ένα ραντεβού, αλλά και για να κάνεις μια επιτυχημένη σχέση.

Μπορεί να τύχει να κάνεις σεξ με μια γυναίκα, χωρίς να δημιουργήσεις συναισθηματική σύνδεση, αλλά αυτό είναι κάτι σπάνιο και πολύ δύσκολο.

Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα με αρρενωπά χαρακτηριστικά που να να εμπνέει το ενδιαφέρον,την ίντριγκα και τον ενθουσιασμό.

Η δημιουργία σύνδεσης και οικειότητας μεταξύ σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της βραδιάς.

#12. Κλείστε Ραντεβού Στο Σπίτι ΣουΤο σεξ είναι φυσικό επακόλουθο δύο ανθρώπων που έρχονται συναισθηματικά κοντά. Τσέκαρε πώς θα κλιμακώσεις την ερωτική έλξη και θα φτάσεις στο σεξ.

Όταν έρθει η ώρα πες της ευγενικά να πάτε κάπου πιο ιδιωτικά. Μην περιμένεις να ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός του ραντεβού. Όταν τα πράγματα βαίνουν  πολύ καλά, ζήτησε να φύγετε.

Επομένως, ένας από τους λόγους που οι άντρες αποτυγχάνουν να κάνουν σεξ μετά από ένα ραντεβού είναι ότι επιλέγουν να πάνε στο σπίτι της κοπέλας και έτσι δεν νιώθουν την άνεση που θα ένιωθαν στον δικό τους χώρο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η μετάβαση από το ραντεβού στη σωματική επαφή πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Μάθε περισσότερα εδώ.

Διάβασε το βιβλίομας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.