Απόδωσε Κάτω από Πίεση: Η Επιλογή της Μηδενικής Κριτικής με τις Γυναίκες

Γυναίκες και φλερτ.

Μηδενική Κριτική Με Τις Γυναίκες

Όταν επικοινωνούμε τις προθέσεις μας ή θέλουμε να οδηγήσουμε σε συγκεκριμένο πλαίσιο μια συζήτηση όταν φλερτάρουμε με γυναίκες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αισθανθούμε πίεση.

Η αποδοτικότητα και η αποτελεσματικότητα χρειάζεται παντού, γι’ αυτό και είναι πολύ χρήσιμο να υιοθετήσουμε συγκεκριμένους τρόπους σκέψης όταν η πίεση χτυπά.

πρέπει να υιοθετήσουμε το σωστό τρόπο σκέψης

Όταν μιλάμε με γυναίκες είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αυτόματες σκέψεις όπως τι μπορεί να σκέφτεται, καλύτερα να μην το πω αυτό. Αυτές οι σκέψεις όμως, πολλές φορές μας κρατούν μακριά από το να δούμε την συνολική εικόνα της συζήτησης.

Δες εδώ πως να χτίσεις ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης.

Όταν αισθανόμαστε πίεση, όχι μόνο δεν εκφραζόμαστε όπως θα θέλαμε, αλλά δεν αξιολογούμε την κατάσταση ψύχραιμα. Και φυσικά, μια τέτοια διαδικασία σκέψης γίνεται αντιληπτή από τις γυναίκες.

Όταν το μυαλό μας δημιουργεί προσδοκίες τις οποίες αποδεχόμαστε, οι αποφάσεις μας πιθανόν να είναι βιαστικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην διεκδικούμε όπως θα θέλαμε την οποιαδήποτε κατάσταση ή αποτέλεσμα.

Πώς Να Καθυστερείς Την Κριτική Με Τις Γυναίκες

Δεν μπορούμε σχεδόν ποτέ να ξέρουμε τα κίνητρα με τα οποία συμπεριφέρονται οι γυναίκες. Το ζήτημα είναι πως υπάρχει περίπτωση μια αντίδραση που εκλαμβάνουμε ως αρνητική, να προέρχεται από παράγοντες που δεν αφορούν εμάς.

Όταν εκφράζεις τις προθέσεις σου με τις γυναίκες το να παίρνεις να πάντα προσωπικά είναι καταστροφικό.

Δες το παρακάτω βίντεο γιατί είναι σημαντικό να εκφράζεις τις ερωτικές σου προθέσεις σε μια γυναίκα ήδη από την αρχή της γνωριμίας.

Όταν στηρίζεσαι σε νοητικά πλαίσια του τι μπορεί να έκανες λάθος, η δημιουργικότητα σου μειώνεται δραματικά. Σκοπός είναι να μπορείς να χρησιμοποιείς τα πάντα στο περιβάλλον σου υπέρ σου. Οτιδήποτε και να συμβαίνει μπορεί να αξιοποιηθεί ως εφόδιο ή ως εμπόδιο.

Η επιλογή ανάμεσα σε αυτές τις δύο νοητικές καταστάσεις είναι δική σου. Για να γίνεις λοιπόν πιο αποτελεσματικός όταν θέλεις να αποδίδεις με τις γυναίκες, χρειάζονται κάποια πρακτικά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις.

Οι 2 Ερωτήσεις Που Θα Καθοδηγήσουν Το Μυαλό Σου

2 ερωτήσεις σχτικά με τις γυναίκες

Τα δύο πλαίσια σκέψης που χρειάζεται να κινηθείς είναι:

  1. Τι μπορώ να μάθω από αυτή την κατάσταση;
  2. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιδράσω;

Αυτές οι δύο ερωτήσεις θα σου επιτρέψουν να μην παρασυρθείς από τις αυτόματες σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σου, να σε κατευθύνουν αποτελεσματικά αλλά κυρίως θα σε βοηθήσουν να έχεις κέρδος και ανάπτυξη από οποιαδήποτε κατάσταση βρεθείς με γυναίκες.

Στόχος σε οποιαδήποτε διαδικασία εισάγεις τον εαυτό σου και περιλαμβάνει φυσικά γυναίκες είναι να κερδίσεις τον σεβασμό του εαυτού σου γι’ αυτό που κάνεις. Με πράξεις που εν καιρώ θα συσσωρεύονται και θα αυξάνουν συνεχώς την αυτοπεποίθηση σου.

Ο τρόπος που αντιδράς σε κάθε κατάσταση που θα βρεθείς με γυναίκες μαρτυρά την αξία που εσύ δίνεις στον εαυτό σου συγκριτικά με την κατάσταση που τοποθετείς τον εαυτό σου.

Μπορεί οι προσδοκίες σου να είναι υψηλές και αυτό δεν είναι κακό. Όμως χρειάζονται κάποια βήματα σταδιακά, που θα σου επιτρέψουν να τις πραγματοποιήσεις. Δεν γίνεται να έχεις για παράδειγμα άγχος προσέγγισης και να θέλεις να αποδώσεις σε υψηλότερο επίπεδο.

Ποια Είναι Τα Βήματα Για Μηδενική Κριτική Με Τις Γυναίκες

Αρχικά συγκεντρώνεσαι στο τι θέλεις να καταφέρεις, το κρατάς ως εικόνα στο μυαλό σου και έπειτα καθοδηγείς τον εαυτό σου κατάλληλα ώστε να κάνει να απαραίτητα βήματα για να πετύχει το τελικό αποτέλεσμα.

Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika για τη σημασία των στόχων και την ειθαρχία που χρειάζεται για να τους πετύχεις.

Όταν κριτικάρεις μια κατάσταση, αργά ή γρήγορα θα αρχίσεις να κριτικάρεις τον εαυτό σου. Όμως αυτό σκοτώνει τον αυτοσχεδιασμό σου και την δημιουργικότητα σου. Δημιουργεί ένα είδος φράκτη που μπλοκάρει την ικανότητα σου να δημιουργείς λύσεις.

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνεσαι στα προβλήματα και στο γιατί μια κατάσταση με γυναίκες πήγε στραβά. Το ζήτημα είναι να μετατοπίσεις την σκέψη σου ώστε να συγκεντρώνεσαι στις λύσεις. Στο πως μπορείς να κερδίσεις το μέγιστο από οποιαδήποτε κατάσταση.

Μην κρίνεις την πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε την!

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr