Αποκάλυψη Σοκ: Γιατί οι Περισσότεροι Άνδρες τα Παρατάνε

Γιατί τα παρατάνε οι Περισσότεροι άνδρες; Τα σημεία στα οποία συναντάς δυσκολίες, είναι λίγο πολύ τα ίδια. Μάθε τα, ξεπέρασέ τα. Έλα μαζί μας

Βρίσκομαι στον χώρο του dating coaching ήδη 4 χρόνια και έχοντας εκπαιδεύσει εκατοντάδες άνδρες, έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο λαθών που επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά σε άνδρες που ξεκινάνε την προσπάθειά τους να προσεγγίσουν άγνωστες γυναίκες.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι που έρχονται στο Premium Bootcamp για να έχουν την ευκαιρία να βγούνε έξω μαζί μας, είναι συγκεκριμένα και ακολουθούν μία σειρά. Ξεπερνώντας δηλαδή το ένα εμπόδιο, εμφανίζεται το επόμενο και η προσπάθεια που καταβάλουμε είναι αν εξαλείψουμε τα εμπόδια ένα – ένα. Κάποιος λοιπόν που δεν έχει ιδιαίτερα ισχυρή θέληση  για να συνεχίσει την προσπάθειά του ή δεν έχει αρκετή εμπειρία ώστε να μπορεί να εντοπίσει τα λάθη του και να πάρει πρωτοβουλίες για να διορθωθεί και να πάει παρακάτω ή δεν έρθει σε εμάς για βοήθεια, είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτεί, να κολλήσει. Μένει στάσιμος, απογοητεύεται και τα παρατάει.

Το να καταλάβεις γιατί μένεις στάσιμος είναι αρκετό για να το ξεπεράσεις;

Μερικές φορές αυτό δεν είναι αρκετό. Ο χρόνος που θα σπαταλήσεις για να κάνεις το επόμενο βήμα μόνος σου, χωρίς βοήθεια, είναι υπερβολικά πολύς. Για αυτό οι περισσότεροι τα παρατάνε ακόμα και αν έχουν καταλάβει πού υστερούν και τι πρέπει να διορθώσουν.

Ποια είναι τα σημεία που οι περισσότεροι άνδρες κολλάνε και τα παρατάνε;

  • Άγχος Προσέγγισης: Τι να κάνουμε; Αν δεν πας να μιλήσεις, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Ξεκόλλα. Μη χάνεις ευκαιρίες που πάντα σπίτι σου θα μετανιώνεις. Πήγαινε και συστήσου. Πες ένα γεια. Μην κολλάς στο τι να πεις. Δεν υπάρχουν μαγικές ατάκες του Χάρυ Πότερ που θα κάνουν κάποια να σε ερωτευτεί. Τα πράγματα είναι απλά. Κράτησέ τα απλά. Πήγαινε και μίλησέ της.
  • Τι θα πούνε μετά – φεύγουν χωρίς να τους διώξουν: Το άγχος προσέγγισης φεύγει μόλις πλησιάσεις τις κοπέλες ή την κοπέλα. Συστήνεσαι. Αρχίζετε να μιλάτε. Σύντομα αρχίζει να σε πλημμυρίζει ένα νέος άγχος:
  1. Τι θα πω τώρα;
  2. Της αρέσω;
  3. Γιατί δε μιλάει πολύ;
  4. Γιατί δε με ρωτάνε τίποτα; Πάλι εγώ θα ρωτήσω;

Μην τρελαίνεσαι!

dont go crazy

Είναι φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Μας έρχονται μαθητές που είναι πολύ καλοί στην επικοινωνία κι όμως όταν βρεθούν με μία άγνωστη δεν ξέρουν τι να πούνε. Το άγχος και ο φόβος της αποτυχίας τους παγώνει. Είναι, επαναλαμβάνω, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

Το πάθαινα και εγώ στην αρχή. Ενώ δε με έδιωχναν οι κοπέλες που είχα πάει να μιλήσω, με έπιανε τέτοιο άγχος για το τι θα πω που έλεγα “φεύγω, θα έπρεπε να με παρακαλάνε για να μείνω”. ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Αν θα έπρεπε να με παρακαλάνε για να μείνω, γιατί δεν το έκαναν; Επειδή η προσέγγισή μου ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

  • Πώς /αν θα εκφράσουν το ερωτικό ενδιαφέρον τους.

do you like me?

ΟΚ, πήγαμε να μιλήσουμε στις όμορφες άγνωστες κοπέλες. Πιάσαμε συζήτηση, ξεπεράσαμε και το άγχος “τι θα πω” και “πώς θα συνεχίσω τη συζήτηση”. Ήρθε η στιγμή να εκφράσω τις προθέσεις μου όμως. Και πάλι παγώνω.. πώς θα το κάνω αυτό; Είναι ωραία τώρα όπως μιλάμε. Αν δεν της αρέσω ερωτικά; Αν με βλέπει φιλικά; Ας το κρατήσω λίγο ακόμα σε φιλικό επίπεδο, δε θέλω να ρισκάρω και να βιαστώ. Guess what: ήδη το έχασες.

  • Δεν αγγίζουν.

touch me

Δε γίνεται να μην αγγίζεις. Είναι δύσκολο έως αδύνατο να σε δει μία γυναίκα ερωτικά, αν δεν εισάγεις το άγγιγμα στην επικοινωνία σας με σταθερό ρυθμό.

  • Φοβούνται να ζητήσουν τηλέφωνο – ο φόβος της επιτυχίας. Ναι, πέρα από τον φόβο της αποτυχίας, υπαρχει και ο φόβος της επιτυχίας. “Μου αξίζει αυτή η γυναίκα; Αποκλείεται να με θέλει”. Και δεν προσπαθείς καν για να τα ξαναπείτε. Δεν είναι τόσο συχνός αυτός ο φόβος, εμφανίζεται όμως σε αρκετές περιπτώσεις. Σαν λύση, αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι πάντα να προσπαθείς να ζητήσεις τηλέφωνο και να τα ξαναπείτε, όσο βρίσκεσαι στην αρχή της αυτοβελτίωσης και στις πρώτες σου προσεγγίσεις. Εκπαίδευσε τον εαυτό σου να προσπαθεί πάντα για το αποτέλεσμα, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν ενδιαφέρεσαι τόσο για την κοπέλα με την οποία μιλάς ή που πιστεύεις ότι αποκλείεται να σου δώσει το τηλέφωνό της. Δεν έχει σημασία. Κάνε την κίνηση. Συνήθισε να προσπαθείς πάντα για την νίκη.
  • Έχουν πάρει τηλέφωνο αλλά δεν προσπαθούν να βγούνε ραντεβού – ο φόβος της επιτυχίας ξαναχτυπά: Συμβαίνει να μιλάω με μαθητές μου αφού έχουν ολοκληρώσει το Bootcamp και να μου λένε “πήρα τηλέφωνο από την Χ” και “πήρα τηλέφωνο από την Ψ”. Μετά τα μπράβο και την χαρά μου που προοδεύουν, μου έρχεται η λογική ερώτηση: “Τηλέφωνο την πήρες; Βγήκατε;” Και η απάντηση είναι όχι. Γιατί πήρες το τηλέφωνό της; Δε θέλεις να κάνετε σεξ; Δε θέλεις να την ξαναδείς; Δε θέλεις να την κάνεις κοπέλα σου; Τι περιμένεις;

Αν θέλεις να μας γνωρίσεις, στείλε μήνυμα εδώ. Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter μας για να λαμβάνεις τα νέα μας απευθείας στο email σου αλλά και να σου κάνουμε δώρο ένα ηλεκτρονικό βιβλίο.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.