Αποκαλυπτικά Στατιστικά από 100 Γυναίκες: Τα Μαθηματικά του Πρώτου Ραντεβού

Πρώτο ραντεβού και σεξ.

Πόσες φορές έχεις χάσει γυναίκα μετά το πρώτο ραντεβού;

Το ζήτημα με το πρώτο ραντεβού είναι κυριολεκτικά Μαραθώνιος. Οι δομές και οι θεωρίες που υπάρχουν είναι πολλές και κανείς δεν έχει πάντα την όρεξη να τις μελετήσει όλες.

Μπορείς αρχικά να διαβάσεις τον οδηγό για το πρώτο ραντεβού, ο οποίος θα σου φανεί σίγουρα χρήσιμος. Ακόμα, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου πλάνο ώστε να ξέρεις το πώς κινείσαι και κυρίως θα ταιριάζει στην προσωπικότητα σου.

Τα Πρώτα Στατιστικά

Παρόλο που παρακάτω θα αναλυθούν περισσότερο οι βασικότερες δομές για το πρώτο ραντεβού, διάβασε τα στατιστικά που έδωσαν 100 γυναίκες ηλικίας 18-28:

ραντεβού και γυναίκες.

 

Πως σου φάνηκαν; Αν θέλεις να διαβάσεις, τότε είναι καλά. Αν όμως θέλεις να ζήσεις, τότε πρέπει να φτιάξεις τα δικά σου στατιστικά. Έτσι κι αλλιώς,  ζωή δεν έχει καλούπια.

Ας Το Αναλύσουμε Λίγο Παραπάνω

Αν έπαιρνες χαρτί και στυλό και σημείωνες το τι σκέφτεσαι πως πρόκειται να συμβεί πριν βγεις ραντεβού με μια γυναίκα, τι θα έγραφες;

Αν ήθελες να βελτιωθείς στα ραντεβού σου, από πού θα ξεκινούσες;

Ένα ραντεβού μπορεί να κρατήσει από 2 – 6 ώρες. Μπορεί και παραπάνω αν καταλήξει σε σεξουαλικά ακροβατικά. Ωστόσο, για να γίνεις καλός σε κάτι θα χρειαστεί να γνωρίζεις τα επίπεδα του.

Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

 1. Πρώτη επικοινωνία.
 2. Μέρος του ραντεβού.
 3. Ώρα του ραντεβού.
 4. Δομές επικοινωνίας από τη αρχή έως το τέλος.
 5. Πόση ώρα διαρκεί.
 6. Τρόποι για να αποφύγεις Friend Zone.
 7. Επιδιώκεις φιλί ή σεξ;
 8. Πότε και πως επικοινωνείς ξανά.

Αν σου ακυρώσει το πρώτο ραντεβού ακολουθείς τον οδηγό επιβίωσης. Αν όχι, τότε τα παραπάνω πεδία καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα της συνάντησης. Όμως, ας αναλύσουμε το καθένα ξεχωριστά.

#1. Πρώτη επικοινωνία.

Από την στιγμή που θα ανταλλάξεις τηλέφωνα με την γυναίκα, η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει εντός 48 ωρών. Ανεξάρτητα αν στείλεις μήνυμα ή πάρεις τηλέφωνο, θα πρέπει να ξέρεις τι χρειάζεται να παρατηρείς για τα στατιστικά σου:

 1. Τι ώρα θα επικοινωνήσεις(μπορεί να δουλεύει ή να κοιμάται μέχρι αργά αν είναι φοιτήτρια).
 2. Πόση ώρα θα κρατήσει η επικοινωνία.
 3. Πως θα ξεκινήσεις την συζήτηση και πως θα προτείνεις συνάντηση.

#2. Μέρος του ραντεβού.

Ο μαγαζί παίζει ρόλο. Όταν αποφασίζεις να παίξεις σωστά με σκοπό τα μέγιστα αποτελέσματα, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Τι να θυμάσαι:

 1. Βολεύει το μέρος να είναι κοντά στο σπίτι σου.
 2. Μην επιλέξεις μαγαζί με πολύ φασαρία. Πρέπει να την ακούς και να σε ακούει.

#3. Ώρα του ραντεβού.

ραντεβού

Η ώρα του ραντεβού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αρχικά, να θυμάσαι πως μια καλή ημέρα για ραντεβού είναι η Κυριακή.

Ακόμα, μην κάνεις το λάθος και απομακρυνθείς πολύ από το σημείο της συνάντησης. Αν το ραντεβού βγει αποτυχία θα μετανιώσεις τα χιλιόμετρα που έκανες.

Η ώρα καθορίζεται από μεταβλητές που σχετίζονται με το δικό σου και το δικό της ωράριο.

#4. Δομές επικοινωνίας από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι δομές είναι εκατοντάδες, αλλά να θυμάσαι:

 1. Κάνε την να αισθανθεί ασφαλής να μιλήσει για τον εαυτό της.
 2. Κάνε την να γελάσει.
 3. Παίξε με την φαντασία της.
 4. Άγγιζε συνέχεια.
 5. Φίλησε την όταν αισθανθείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

#5. Πόση ώρα διαρκεί.

Η ώρα εξαρτάται από:

 • Από τις προθέσεις σου.
 • Πόσο καλά θα περάσεις.
 • Αν δουλεύεις την επόμενη ημέρα.
 • Πόση όρεξη έχεις(Αν έχεις να βγεις με γυναίκα ένα χρόνο, μην το υπολογίσεις).

#6. Τρόποι για να αποφύγεις το friendzone.

 friendzone

Από την στιγμή που βγαίνει μαζί σου θα πρέπει να θεωρήσεις δεδομένο πως:

 • Υπάρχει έλξη.
 • Είναι διαθέσιμη.

Μέχρι την στιγμή που θα βρεθείτε όμως είναι καλό να έχεις φροντίσει να μην σε βλέπει φιλικά γιατί αν συμβαίνει αυτό η έλξη θα σημαίνει φιλική οικειότητα και η διαθεσιμότητα της θα σημαίνει πως δεν έχει να βγει με κάποιον άλλο εκτός από εσένα.

Δηλαδή, θα σπαταλήσεις τουλάχιστον 3 ώρες από την ζωή σου για να είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα έβγαινε μαζί του. Καταστροφή…

#7. Επιδιώκεις σεξ ή φιλί στο ραντεβού;

Εξαρτάται. Σκοπός είναι να την έχεις φιλήσει πριν φύγετε από το μαγαζί. Όμως, υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά και να την απορρίψεις λόγω χαρακτήρα. Γενικότερα, είναι χρήσιμο να έχεις μια συγκεκριμένη πολιτική για το φλερτ και για τα ραντεβού.

#8. Πότε επικοινωνείς ξανά.

Αν περάσεις καλά, θα επιδιώξεις είτε φιλί είτε σεξ. Οποιοδήποτε και από τα δύο αν συμβεί, καλό είναι να στείλεις ένα μήνυμα την επόμενη ημέρα αν θέλεις να κρατήσεις επαφή.

Όχι με το που θα ξυπνήσεις… Ψυχραιμία. Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν.

Και για το τέλος…

Bonus – Αν στο ακυρώσει ξαφνικά;

Βγες από τη δύσκολη θέση και μην έχεις άγχος. Στο κάτω κάτω είναι αυτό αιτία να χάσεις τον ύπνο σου; Να είσαι ο εαυτός σου, χειρίσου το λοιπόν σαν Άνδρας Αξίας. Πάνω από όλα ένα πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ένα ραντεβού που αναβλήθηκε είναι πιο επιθυμητό από ένα κακό ραντεβού.

Το ραντεβού λοιπόν που δεν πραγματοποιήθηκε είναι ένας καλός τρόπος να επαναξιολογήσεις τη στάση σου. Έτσι όπως οργάνωσες το ραντεβού, ήταν αρκετό για να είναι πετυχημένο; Είχες δηλώσει τις προθέσεις από την πρώτη στιγμή;

Το βίντεο θα σου δώσει μια εικόνα:

Μάθε πως να γίνεις ο καλύτερος στο να κλείνεις πρώτα ραντεβού εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr