Aποπλάνηση και χρόνος μέρος 2. Η Ροή των ενεργειών

Στο μέρος του αποπλάνηση και χρόνος έγραψα για την σχέση του χρόνου στο παιχνίδι της αποπλάνησης και συγκεκριμένα για την σημασία του να αφήνεσαι χωρίς να σε απασχολέι το αν χρειάζεται να εφαρμόσεις κάποια “τεχνική” στο κατάλληλο timing. Aυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα όλη η αλληλεπίδραση  σου με την γυναίκα που μιλάς θα είναι όπως ακριβώς πρέπει: Φυσική…              

Η ροή των ενεργειών

Με την παρουσία σου, θέλεις να της δημιουργήσεις μια τέτοια ισχυρή εντύπωση. Αυτή είναι απολύτως ανεξάρτητη από τον χρόνο αλλά σχετική και αποτέλεσμα με ότι υποθέτω ότι γνωρίζεις μέχρι τώρα : Εξωτερική εμφάνιση- γλώσσα σώματος -τονικότητα-φράσεις με μια συνεχή φυσική ροή ενεργειών δηλαδή, που πλαισιώνει το ερωτικό παιχνίδι των 2 φύλων μακριά από οτιδήποτε μη ενστικτώδες!
Η ροή των ενεργειών εξηγεί και το αβίαστο/φυσικό της επαφής που αποκλείει το λογικό της μέρος (άρα και τις σεξουαλικές της ενοχές), σου επιτρέπει να ηγείσαι και να ελέγχεις μέχρι τέλος και την κάνει να αισθάνεται και πολύ άνετα με ότι συμβαίνει!
Κάνει τα πάντα να φαίνονται φυσιολογικά (natural).

Δεν έχει αμήχανες σιωπές, δισταγμούς, αναποφασιστικότητα, προσμονή αποδοχής, αναμονή για αντιδράσεις (δείκτες ενδιαφέροντος), υπερανάλυση και συνεχείς σκέψεις! Από κανέναν από τους 2!

Αντιθέτως χρειάζεται ελάχιστη προσπάθεια, ισχυρή πρόθεση, calibration και φυσικά αποδοχή του εαυτού σου και αυτοπεποίθηση.

Παραδείγματα Προσεγγίσεων :

1) Cold Approach (Πράττοντας σύμφωνα με τις περιοριστικές πεποιθήσεις «ιδεατού» timing για την κάθε πράξη):

 1. Προσεγγίζεις.
 2. Η γυναίκα αντιδράει θετικά.
 3. Θέλεις να σιγουρέψεις την έλξη όποτε συνεχίζεις να προσπαθείς να την δημιουργήσεις (όπως το κάνει ο κάθε ένας τέλος πάντων)  χωρίς σχέση με την πρώτη περίπτωση και σπάζοντας την ροή.
 4. Η γυναίκα αντιδράει πάλι θετικά.
 5. Καταλαβαίνεις ότι πάει καλά, σκέφτεσαι τι θα πεις μετά.
 6. Αρχίζεις βαρετές ερωτήσεις.
 7. Συνεχίζεις να σκέφτεσαι και προσπαθείς να δημιουργήσεις σύνδεση,  γιατί έχεις τον χρόνο και δομές
  στο μυαλό σου και θεωρείς ότι μέχρι εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να αισθάνεται έλξη.
 8. Το vibe αρχίζει και πέφτει. Το momentum χάνεται και η γυναίκα αρχίζει να βαριέται.
 9. Η γυναίκα μπερδεμένη για τις προθέσεις σου και απογοητευμένη από την έλλειψη θάρρους και άρα αυτοπεποίθησης, θέλει να φύγει.
 10. Κάνεις μια τελευταία προσπάθεια και προσπαθείς για τον αριθμό της.H γυναίκα δεν σου δίνει αριθμό ή στον δίνει και δεν απαντάει γιατί είναι συνεπής με το πως ένιωσε.

 

2) Cold Approach (Με συνεχή ροή)

 1. Ανοίγεις συνεπής με τις προθέσεις σου ξεκινάς το vibing.
 2. Η γυναίκα αντιδράει θετικά.
 3. Χωρίς δισταγμό αρχίζεις να δημιουργείς σύνδεση και ξεκινάς βασικές ερωτήσεις.
 4. Tην πειράζεις και την κοροϊδεύεις για τις απαντήσεις της.
 5. Καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να πεις και περισσότερα και κάνεις την κίνηση σου όντας συνεπής με το 1.
 6. «Moυ αρέσει να είμαι εδώ αλλά πρέπει να φύγω,  δώσε μου τον αριθμό σου για να ξαναβρεθούμε όμως».
 7. Επειδή είσαι ξεκάθαρος και συνεπής με την εικόνα που προβάλεις, σου τον δίνει..

Πάμε τώρα στην 2η  περίπτωση παραδείγματος  ροής ενεργειών για την περίπτωση που την έχεις σπίτι σου:

 1. Ανοίγεις την πόρτα και την περνάς μέσα.
 2. Της λες να βγάλει τα παπούτσια της.
 3. Βάζεις μουσική.
 4. Πας στο ψυγείο και ετοιμάζεις 2 ποτήρια κρασί.
 5. Επιστρέφεις της προσφέρεις το κρασί και κάνετε πρόποση.
 6. Της λες ένα σύντομο αστείο και γελάει.
 7. Ξεκινάς να αγγίζεις και δεν αργείς να την οδηγήσεις στα προκαταρτικά.

Της παρέχεις συνεχείς οδηγίες και φέρεται αναλόγως. Οι προθέσεις σου είναι ξεκάθαρες και οι πράττεις με αυτοπεποίθηση σου καθώς όλες οι ενέργειες σου ρέουν προς την κλιμάκωση. Γνωρίζεις όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι τέλους. Προχωράς μέχρι τέλους αποφασιστικά και χωρίς δισταγμό. Αυτό είναι που πραγματικά ελκύει τις γυναίκες πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε ρουτίνα. Εμπλέκεις 100% τον συναισθηματικό της κόσμο.

Ζει το παραμύθι μαζί σου! Το στάδιο της εμμονής προς το πρόσωπο σου δεν αργεί να έρθει…

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.