Απόρριψη – Ποιες Συμπεριφορές στην Επικοινωνία την Προκαλούν;

Ποιες Συμπεριφορές Προκαλούν Την Απόρριψη

Κάποιες συμπεριφορές επικοινωνίας υποβαθμίζουν την αξία σου όταν φλερτάρεις και σε οδηγούν στην απόρριψη.

Όταν φλερτάρεις θέλεις να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όχι κάτι που δεν είσαι, φυσικά, αλλά πάντοτε θέλεις να δείξεις στη γυναίκα που είσαι ένας άνδρας που εκτιμά τον εαυτό του και είναι έτοιμος να διεκδικήσει ό,τι του αξίζει.

Επικοινωνιακά Λάθη Και Απόρριψη

Σε αυτή σου την προσπάθεια συχνά υποπέφτεις σε κάποια επικοινωνιακά λάθη με αποτέλεσμα να μην επιδεικνύεις τον καλύτερό σου εαυτό και με λίγα λόγια απορρίπτεσαι.

Πώς μπορείς να ξεφύγεις από αυτό τον φαύλο κύκλο; Στο σημερινό βίντεο ο Χρήστος υπογραμμίζει τα πιο σημαντικά λάθη που κάνεις και μειώνεις την αξία σου στο φλερτ, με αποτέλεσμα να απορρίπτεσαι.

Κάνε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, σήμερα!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ

Αν Σου Άρεσε Το Video

βιντεο για την απόρριψη

 

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Μάθε μαζί μας πως να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα στο φλερτ. Πως να καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα είναι διαθέσιμη, αν σου δείχνουν οι γυναίκες κάτι με τη συμπεριφορά τους… Ή αν εν τέλει οδηγείσαι στην απόρριψη.  Ό, τι καλύτερο για τον εαυτό σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Να μάθεις ποια είναι τα λάθη που προκαλούν την απόρριψη.

Βγες εκεί έξω και μίλα με τον κόσμο. Από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα ανέβεις επίπεδο επικοινωνιακά. Επίσης είναι γνωστό ότι είναι ζωτικής σημασίας να δηλώνες τις προθέσεις σου -από τη δική σου πλευρά- τη στιγμή που πρέπει να γίνει. Αυτές τις εμπειρίες, ακόμα και την απόρριψη καθώς και τις συμβουλές μας καλό θα είναι να τις χρησιμοποιήσεις γιατι θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Για να βελτιωθεί στο φλερτ και να ξεπεράσει την απόρριψη.

ξεπέρασε την απόρριψη

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους.

Μάθε να αξιολογείς την κάθε εμπειρία, ακόμα και την απόρριψη προς όφελός σου.  Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.