Απορρίπτουν οι Άντρες; – Apla + Andrika #104

Απορρίπτουν οι Άνδρες; - Apla + Andrika #104

Υπάρχει ένας μύθος, αρκετά διαδεδομένος, που λέει ότι οι άντρες δεν απορρίπτουν, μόνο απορρίπτονται.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Κάθε άνθρωπος, έχει κριτήρια για τα πράγματα που του αρέσουν, ποια τον εκνευρίζουν, ποια μπορεί ή δεν μπορεί να ανεχτεί.
Και με βάση αυτά τα κριτήρια, επιλέγει εάν θέλει ή όχι να προχωρήσει με έναν άλλο άνθρωπο.
Αυτό είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις.

Γιατί όμως λένε ότι οι άντρες δεν απορρίπτουν;

Κι αφού απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, όταν το κάνουν, γιατί το κάνουν;

Τι είναι αυτό που εμάς μας εκνευρίζει ή μας ενοχλεί ή δεν μας αρέσει και οδηγούμαστε στο να απορρίψουμε μια γυναίκα;

Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο εκνευριστικά, σήμερα στο Apla + Andrika συζητάμε με χιούμορ και διάθεση για όλα όσα μας έχουν οδηγήσει στο να απορρίψουμε μια γυναίκα.

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube

Μείνε μέχρι το τέλος και γράψε μας στα σχόλια, εσύ γιατί απορρίπτεις;

Να θυμάσαι ότι είναι φυσιολογικό να μην είσαι ικανοποιημένος με όλα όσα θα σου τύχουν. Είσαι Άνδρας Αξίας και έχεις κριτήρια. Με βάση αυτά οφείλεις να κρίνεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους στη ζωή σου. Μάθε περισσότερα εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.