2 Ατάκες που Γυρνάνε το Παιχνίδι Υπέρ σου

Ατάκες Που Γυρνάνε Το Παιχνίδι Υπέρ Σου: Υπάρχουν;

Και εδώ υπάρχουν 2 αντίρροπες θεωρίες: Δεν υπάρχουν μαγικές Ατάκες που μπορούνε να κάνουν μία γυναίκα να ενδιαφερθεί για σένα έτσι απλά.

Η σωστή Ατάκα τη σωστή στιγμή ΜΠΟΡΕΙ να γυρίσει το Παιχνίδι υπέρ σου.

Μάθε πως να κρατάς ροή και έλξη σε μια κουβέντα παρακάτω.

Υπάρχουν δύο κομβικά σημεία της γνωριμίας με μία άγνωστη γυναίκα στα οποία μπορεί να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις: πώς να απαντήσεις, πώς να ξεπεράσεις μία αμήχανη στιγμή και πώς να κλιμακώσεις ενώ συναντάς αντίσταση. Ποια είναι αυτά;

#1. Ατάκα Από Γυναίκα: Δε Συνηθίζω…

Είναι έκφραση που λένε συχνά οι γυναίκες, με την οποία αναφέρονται σε αγνωστους άνδρες που τις πλησιάζουν. Πώς συμπληρώνουν συνήθως αυτή την πρόταση;

  • Δε συνηθίζω να μιλάω με αγνώστους
  • Δε συνηθίζω να δίνω το κινητό μου σε αγνώστους
  • Δε συνηθίζω να βγαίνω ραντεβού με αγνώστους

Αν έχεις προσεγγίσει ένα πλήθος αγνώστων γυναικών, είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον μία από αυτές τις προτάσεις, αν όχι όλες. θα τις έχεις ακούσει. Είναι άμυνα που όμως μπορεί να σπάσει με μια εξαιρετικά απλή πρόταση:

Δε σου είπα να το κάνεις χόμπι.. απλά κάνε μια εξαίρεση για έναν ενδιαφέροντα τύπο.

Πριν συνεχίσεις, δες εδώ το βίντεο με τις 3 απελπισμένες συμπεριφορές που ξενερώνουν μια γυναίκα.

Θέλεις να ξεφύγεις από το από το θέμα όπως σου το παρουσιάζει. Η γυναίκα λέει ότι “δε συνηθίζει να μιλάει με αγνώστους” για να μην την περάσεις για εύκολη ή τσούλα, ή επειδή δεν έχει δει ακόμα κάτι διαφορετικό σε εσένα σε σχέση με την πλειοψηφία αυτών που την προσέγγισαν πριν από εσένα. Θέλεις να της δώσεις να καταλάβει ότι το κατανοείς αυτό αλλά και ότι είσαι διαφορετική περίπτωση. Τις περισσότερες φορές μετά από αυτή την Ατάκα, η κοπέλα θα γελάσει και θα χαλαρώσει. Όσο πιο άνετα το πεις και με λιγότερη έμφαση, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχει αλλά και τόση περισσότερη αυτοπεποίθηση θα νιώσει η γυναίκα ότι έχεις.

#2. Ατάκα Από Γυναίκα: Δε δίνω Το Κινητό Μου, Δώσε Μου Εσύ Το

Δικό Σου Και Θα Σε Πάρω Εγώ.

ατάκα από γυναίκα

Το ότι μία γυναίκα δε θέλει να δώσει το κινητό της και σου ζητά το δικό σου για να σε πάρει αυτή, σημαίνει ένα και μόνο ένα πράγμα κατά 99,9%: Δε θα σε πάρει ποτέ. Γιατί όμως μία γυναίκα ζητά Facebook ή να δώσεις μόνο εσύ το κινητό σου;

  1. Δεν της άρεσες αρκετά / δε δημιούργησες αρκετή – ή και καθόλου – έλξη.
  2. Δε σε εμπιστεύεται / δεν υπάρχει αρκετή οικειότητα μεταξύ σας.

Το να δώσεις το κινητό σου στην κοπέλα ενώ η ίδια αρνήθηκε να σου δώσει το δικό της, είναι αδιέξοδο. Μην ξεχνάς ότι ο σκοπός σου δεν είναι να πάρεις το νούμερό της, αλλά να την κάνεις να θέλει να σε ξαναδεί. Αν θέλει να σε ξαναδεί, θα θέλει να σου δώσει και το κινητό της. Αν δε θέλει αλλά σου ζητάει το δικό σου, καταλαβαίνεις ότι το πιο πιθανό είναι να μην το χρησιμοποιήσει. Θέλεις λοιπόν να επιμείνεις τα επόμενα 2-3 λεπτά με έναν τρόπο που θα την κάνει να νιώσει πιο άνετα μαζί σου αλλά και να της φανείς πιο ελκυστικός.

Θα δεχτώ να δώσω το κινητό μου ενώ δε μου δίνει το δικό της;

Δε χάνεις τίποτα να το δώσεις εντέλει, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχει νόημα.

Ποια Ατάκα Θα Με Βγάλει Από Αυτή Τη Θέση;

ποια ατάκα θα με βγάλει από τη δύσκολη θέση

Μου αρέσεις.. αν σου αρέσω και εγώ ανταλλάζουμε κινητά και θα κανονίσουμε να τα ξαναπούμε.

Τόσο απλά!

Υπάρχει περίπτωση αυτό να μην είναι αρκετό, ωστόσο, ενώ ενδιαφέρεται να σε ξαναδεί. Οπότε συνεχίζεις:

Καταλαβαίνω ότι είναι αμήχανη αυτή τη στιγμή της γνωριμίας, μπορεί να θες να με ξαναδείς και εγώ θέλω αλλά αύριο που θα σε πάρω τηλέφωνο για να κανονίσουμε να σκεφτείς “γιατί να βγω μαζί του; Δεν τον ξέρω καθόλου.

Γιατί να μη βγω με κάποια φίλη μου ή κάποιον φίλο μου που νιώθω άνετα μαζί τους;” Όμως κάποτε και οι φίλοι που έχεις τώρα, κάποτε ήταν άγνωστοι. Ξεπέρασες όμως τη στιγμή αμηχανίας της αρχικής φάσης της γνωριμίας και ανταλλάξατε κινητά, ξαναμιλήσατε και τώρα απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου. Θα σου ζητήσω λοιπόν να με βοηθήσεις να σε βοηθήσω να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον λίγο περισσότερο και να ξεπεράσουμε και εμείς αυτή τη στιγμή αμηχανίας.

Οι Ατάκες που γυρνάνε το παιχνίδι “πιάνουν” για τον εξής λόγο: Δείχνουν ότι ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ τη γυναίκα. Προσπάθησε λοιπόν να δείξεις και ότι την κατανοείς. Οι γυναίκες φοβούνται στην αρχή της γνωριμίας περισσότερο από εμάς, για σοβαρούς λόγους.

Τώρα, αν τα κατάφερες και την ελκύεις, δες και ποια είναι τα 10 σημάδια, για να είσαι σίγουρος.

Το Premium Bootcamp επιβεβαιώνει τη φήμη του στην πράξη. Κάθε εβδομάδα εντυπωσιασμένοι μαθητές νιώθουν τον άνεμο της αλλαγής. Κάθε εβδομάδα με περισσότερο ενθουσιασμό και μεγαλύτερη εμπειρία σου προσφέρουμε  το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ο Φεβρουάριος έχει κλείσει. Ως πότε θα περιμένεις; Είσαι διατεθειμένος να περιμένεις να περάσει και ο Μάρτιος; Κλείσε τη θέση σου τώρα.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.