Αυτές τις Τσάντες Χρειάζεσαι για Οποιοδήποτε Ταξίδι!

Μία καλή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε ταξίδι σου ευκολότερο. Γιατί να μην συνοδεύεται και με μια καλή δόση στυλ; Τσέκαρε τις καλύτερες τσάντες για ταξίδι!

Αν ταξιδεύεις πολύ, θα πρέπει να ξέρεις ποιες τσάντες είναι οι πιο κατάλληλες για κάθε περίσταση, ανάλογα με τον σκοπό του ταξιδιού (αναψυχή ή επαγγελματικό) και την διάρκεια του ταξιδιού.

Όλες οι τσάντες εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: να κάνουν το ταξίδι σου άνετο και όσο πιο εύκολο γίνεται.

Όλες τους κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων, για να ταιριάζουν με το στιλ σου αλλά και σε ποικιλία υλικών.

Διάβασε παρακάτω αναλυτικά ποιες είναι οι επιλογές που έχεις και ποιες θα ικανοποιήσουν καλύτερα τις ανάγκες σου.

#1. Τσάντες ΧειρόςΜία καλή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε ταξίδι σου ευκολότερο. Γιατί να μην συνοδεύεται και με μια καλή δόση στυλ; Τσέκαρε τις καλύτερες τσάντες για ταξίδι!

Οι τσάντες χειρός είναι τέλειες για κάποιον που ταξιδεύει με αρκετά πράγματα, αλλά θέλει να γλιτώσει τις ουρές, αν ταξιδεύει με αεροπλάνο.

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια τέτοια τσάντα, καθώς θα σου χρησιμεύσει σε πολλές περιπτώσεις.

Συνήθως είναι κυλινδρικές και χρησιμοποιούνται από στρατιωτικούς ή αθλητές που ταξιδεύουν συχνά.

Τσάντες χειρός τυπικού μεγέθους είναι ιδανικές, για να χωρέσεις όσα θα χρειαστείς για ένα ταξίδι 3-4 ημερών.

#2. Υβρίδιο Βαλίτσας με Ροδάκια – ΧειραποσκευήςΜία καλή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε ταξίδι σου ευκολότερο. Γιατί να μην συνοδεύεται και με μια καλή δόση στυλ; Τσέκαρε τις καλύτερες τσάντες για ταξίδι!

Αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές για επαγγελματικά ταξίδια.

Είναι εκπληκτικά ευρύχωρες και επομένως εξαιρετικά χρήσιμες αν πρέπει να μεταφέρεις κουστούμια.

Ακόμη υπάρχει αρκετός χώρος για να μεταφέρεις τα καλά σου παπούτσια και βολεύει καθώς μπορείς να την μετακινείς πολύ εύκολα με τα ροδάκια.

#3. Τσάντες Με Σκληρό ΠερίβλημαΜία καλή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε ταξίδι σου ευκολότερο. Γιατί να μην συνοδεύεται και με μια καλή δόση στυλ; Τσέκαρε τις καλύτερες τσάντες για ταξίδι!

Αν πρόκειται να ταξιδέψεις για παραπάνω από μια εβδομάδα, αυτή είναι η νούμερο ένα επιλογή σου.

Μια τέτοια τσάντα έχει το ιδανικό μέγεθος, ώστε να την πάρεις μαζί σου στην καμπίνα επιβατών, αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, ώστε να μην χρειαστεί να χάσεις χρόνο.

Οι ρόδες καθιστούν την μετακίνηση σου στο αεροδρόμιο πολύ εύκολη και είναι αρκετά ευρύχωρες, για να χωρέσουν όσα ρούχα χρειαστείς.

Το σκληρό περίβλημα θα προστατέψει τα πράγματα σου, χωρίς να αυξάνει το βάρος και έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις περισσότερα χρήματα.

Τσέκαρε στο ακόλουθο βίντεο τις συμβουλές του Θέμη, για να πακετάρεις τις αποσκευές σου με τον καλύτερο τρόπο.

Πώς Να Φτιάξεις Βαλίτσα για Ταξίδι!

#4. Βαλίτσα με Ροδάκια ή ΧωρίςΜία καλή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε ταξίδι σου ευκολότερο. Γιατί να μην συνοδεύεται και με μια καλή δόση στυλ; Τσέκαρε τις καλύτερες τσάντες για ταξίδι!

Μια κλασσική βαλίτσα μεγάλου μεγέθους είναι ιδανική αν το ταξίδι σου πρόκειται να διαρκέσει περισσότερες ημέρες.

Μια τέτοια βαλίτσα με ροδάκια θα σε βοηθήσει να την μετακινήσεις, παρά τον όγκο και το βάρος της.

Ανάλογα με το μέγεθος της, μπορεί να έχει 3-6 διαμερίσματα, που μπορείς να τα γεμίσεις με ρούχα ή σουβενίρ.

#5. Σακίδιο ΠλάτηςΜία καλή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε ταξίδι σου ευκολότερο. Γιατί να μην συνοδεύεται και με μια καλή δόση στυλ; Τσέκαρε τις καλύτερες τσάντες για ταξίδι!

Οι τσάντες πλάτης είναι ό,τι πρέπει αν θέλεις να αποφύγεις να σέρνεις μια βαλίτσα με ροδάκια και βέβαια προϋποθέτει ότι μπορείς να σηκώνεις άνετα στην πλάτη σου σημαντικό βάρος.

Το μέγεθος που θα επιλέξεις εξαρτάται από το είδους του ταξιδιού και βέβαια την διάρκεια του.

Οι πολλές τσέπες θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τις αποσκευές σου και να κρατήσεις χωριστά, για παράδειγμα, τα καθαρά από τα άπλυτα.

Οι μεγάλες τσάντες πλάτης είναι κατάλληλες για ταξίδια μακράς διαρκείας, για κατασκήνωση ή άλλες εξωτερικές δραστηριότητες, ενώ οι μικρότερες είναι ιδανικές για σύντομες αποδράσεις και ημερήσιες εκδρομές.

Αν θέλεις μερικές ιδέες για σύντομες αποδράσεις, τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

Τονικότητα Φωνής & Αποδράσεις Για ΣΚ - Apla + Andrika #001

#6. Τσάντες για LaptopΜία καλή τσάντα μπορεί να κάνει κάθε ταξίδι σου ευκολότερο. Γιατί να μην συνοδεύεται και με μια καλή δόση στυλ; Τσέκαρε τις καλύτερες τσάντες για ταξίδι!

Αν θέλεις μια τσάντα για ένα ημερήσιο επαγγελματικό ταξίδι, στο οποίο ο φορητός υπολογιστής θα σου φανεί απαραίτητος, τότε αυτή είναι η ιδανική τσάντα για εσένα.

Μια τέτοια τσάντα σίγουρα θα διαθέτει χώρο και για μερικά ακόμη αντικείμενα, ώστε να έχεις μαζί στο σύντομο ταξίδι σου οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, όπως έγγραφα ή λίγα ρούχα κλπ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μέσα από τα ταξίδια θα γνωρίσεις νέους τόπους, ανθρώπους, αλλά θα βελτιωθείς και σαν άνθρωπος. Σε αυτό το μπορούμε να σε βοηθήσουμε κι εμείς εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.