Αυτοεκτίμηση, Κριτήρια και Αυτοσεβασμός – Apla + Andrika #064

Αυτοεκτίμηση, Κριτήρια Και Αυτοσεβασμός : Πόσο Σημαντικά Είναι;

“Συμβιβάζεσαι με τα κριτήρια της γυναίκας, επειδή δεν έχεις θέσει τα δικά σου κριτήρια”

Στο σημερινό επεισόδιο συζητάμε για τον αυτοσεβασμό και κατ’ επέκταση , τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε και απαιτούμε κάποια συγκεκριμένα κριτήρια και στανταρ στο φλερτ. Κάνουμε λόγο για το πότε και αν συμβιβάζεσαι και σε πιο σημείο θέτουμε τα όριά μας, τα οποία όταν η γυναίκα ξεπρνά, τότε την απορρίπτουμε.

Είναι σημαντικό να φλερτάρουμε, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σεβόμαστε πρώτα τον εαυτό μας.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 
iTunes
Spotify 
TuneIn 
Facebook 

Κριτήρια Και Αυτοσεβασμός Στο Φλερτ

κριτήρια στο φλερτ

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που προσεγγίζεις το αντίθετο φύλο με σκοπό να δημιουργήσεις μια κατάσταση ευχάριστη και για τους δυο. Φυσικά θες να δημιουργήσεις συνθήκες για να έρθει και η έλξη.

Πολλοί νομίζουν ότι είναι σωστό να υποχωρούν σε ό, τι κι αν ακούσουν από τους άλλους ανθρώπους, όμως όταν μιλάμε για κάτι που αφορά τη ζωή σου τον τελευταίο λόγο έχεις εσύ.

Το σημαντικό είναι να μπεις σε μια διαδικασία να αξιολογήσεις ποιο είναι το σημείο που υποχωρείς, ακόμα κι όταν κάτι δε σου αρέσει στον άνθρωπο απένατί σου, προκειμένου να πάει  καλά η προσέγγισή σου.

Από την άλλη βασικό είναι και το να ορίσεις ποιο τελικά είναι το σημείο που βάζεις τα όρια στο τι θα ακούσεις και θα ανεχτείς.

Τι είναι το Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο. Και φυσικά θα μάθεις να έχεις κριτήρια στο φλερτ.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω :

Στο φλερτ

Την ανθρώπινη συμπεριφορά

Την προσωπική εξέλιξη

Περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου

Τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες!

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

#Menofstylegr #menofstyle #aplakaiandrika

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.