Αυτοπεποίθηση στο Φλερτ: Γίνε ο Άνδρας Αξίας που Θέλουν οι Γυναίκες

Αυτοπεποίθηση στο Φλερτ Γίνε ο Άνδρας Αξίας που Θέλουν οι Γυναίκες

Η αυτοπεποίθηση στο φλερτ είναι μια κατάσταση που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Και είναι κάτι που απασχολεί ενδόμυχα αρκετούς άντρες που θέλουν να διεκδικήσουν και να αποκτήσουν αυτό που τους αξίζει στο φλερτ με τις γυναίκες.

Ωστόσο, από προσωπική μου εμπειρία έχω να σου εκμυστηρευτώ κάτι. Όσο φλερτάρεις και προσεγγίζεις γυναίκες, τόσο η αυτοπεποίθησή σου θα ανεβαίνει.

Πρόκειται για έναν ανοδικό κύκλο. Τι εννοώ;

Οι περισσότεροι άντρες, στην αρχή του φλερτ, έχουν αρκετά χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Όμως!

Όσο επιμένουν και συνεχίζουν να φλερτάρουν σταθερά τις γυναίκες που τους αρέσουν, τόσο η αυτοπεποίθησή τους ανεβαίνει.

Και όσο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους, τόσο έχουν και καλύτερα αποτελέσματα στο φλερτ με τις γυναίκες. Και πάει λέγοντας. Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς μπορείς να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Το θέμα είναι να κάνεις το πρώτο βήμα και να αρχίσεις σταδιακά να μπαίνεις σε αυτήν την ανοδική πορεία.

Και αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι.

 

Πώς Χτίζεις Αυτοπεποίθηση Στο Φλερτ

Όλα ξεκινούν από την αποδοχή του εαυτού σου.

Στο πρώτο στάδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις και σταδιακά να αποδεχθείς τα ακόλουθα:

α) Το ποσοστό της αυτοπεποίθησης που έχεις στο φλερτ και τις γυναίκες.

β) Το ποσοστό της αυτοπεποίθησης που έχεις συνολικά σαν άτομο.

Μόλις συνειδητοποιήσεις το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι. Και έπειτα αποδεχθείς το ότι βρίσκεσαι εκεί. Είναι πολύ πιο εύκολο να αρχίσεις να βάζεις σε μια τάξη τη ζωή σου και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης προέρχεται κυρίως από τα αισθήματα της στέρησης, της έλλειψης επιλογών, της λαθεμένης αντίληψης της ζωής μας, του λαθεμένου τρόπου που βλέπουμε τον εαυτό μας, και φυσικά από την έλλειψη γνώσεων και εμπειριών.

Επιπλέον, η χαμηλή αυτοπεποίθηση είναι κάτι που εντείνεται όταν νιώθουμε αδυναμία να διαχειριστούμε απρόβλεπτες καταστάσεις.

αυτοπεποίθηση

Ουσιαστικά, η υψηλή αυτοπεποίθηση δεν είναι το πώς αντιμετωπίζουμε τους άλλους ή το να είμαστε πάντα ισχυροί, δυναμικοί και χαρούμενοι.

Αυτό που χρειάζεται να κατανοήσεις προκειμένου να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου:

Είναι ότι η υψηλή αυτοπεποίθηση προέρχεται από την πίστη σου στην ικανότητά σου. Ότι ό,τι προκύψει, όσο απρόβλεπτο ή άσχημο κι αν είναι, έχεις την ικανότητα να το διαχειριστείς.

Επομένως, στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης στο φλερτ, πολλές φορές τον μεγαλύτερο ρόλο δεν το παίζουν τα αποτελέσματα που έχεις, θετικά ή αρνητικά. Αλλά η εμπειρία που αποκτάς με τις γυναίκες. Η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς αυτές τις απρόβλεπτες και ενδεχομένως άσχημες στιγμές και καταστάσεις που προκύπτουν.

Ένας λοιπόν, από τους πιο άμεσους τρόπους για να εκτοξεύσεις την αυτοπεποίθηση που έχεις στο φλερτ και στον ερωτικό τομέα είναι να αρχίσεις να προσεγγίζεις περισσότερες γυναίκες σε καθημερινή βάση.

Γιατί θα σε ωφελήσει αυτό;

Γιατί, πρώτον, θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου στον τομέα του ότι έχεις την ικανότητα να προσεγγίσεις μια άγνωστη γυναίκα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι το πρώτο βήμα πάνω στο οποίο μπορείς να χτίσεις τη συνολική αυτοπεποίθηση που έχεις.

Το δεύτερο βήμα είναι να αρχίσεις να παρατηρείς τη γλώσσα σώματος των γυναικών που προσεγγίσεις και γενικότερα τις αντιδράσεις τους. Εάν οι αντιδράσεις τους είναι θετικές, τότε θα ξέρεις ότι τα πας καλά. Εάν αντίθετα βλέπεις αρνητικές αντιδράσεις από τις γυναίκες που φλερτάρεις, τότε θα μάθεις να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου και να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικότερα την κατάσταση.

Περισσότερα για τη γλώσσα σώματος της γυναίκας και τον τρόπο που σου δείχνει τι σκέφτεται και νιώθει δες εδώ.

Όσο αποκτάς την ικανότητα να αντιμετωπίζεις τις αρνητικές αντιδράσεις των γυναικών και ακόμα και να τις προλαμβάνεις, τόσο η αυτοπεποίθησή σου θα ανεβαίνει.

Καθώς θα νιώθεις ότι μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις αποτελεσματικά και ότι έχεις αρκετή εμπειρία και γνώση σχετικά με το φλερτ και τις γυναίκες.

αυτοπεποίθηση στο φλερτ

Φυσικά, όσο περισσότερες γυναίκες προσεγγίζεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητές σου να έχεις και αρκετά θετικά αποτελέσματα, όπως το να ανταλλάξετε τηλέφωνα, να εκφράσει το ερωτικό της ενδιαφέρον, να βγείτε ένα ραντεβού ή να κάνετε σεξ.

Σε κάθε περίπτωση, η επαφή σου με τις γυναίκες είναι που θα σου προσφέρει επιλογές, εμπειρία και γνώση, ώστε να αρχίσεις σταδιακά να νιώθεις καλύτερα και πιο άνετα με τον εαυτό σου όταν φλερτάρεις μια γυναίκα.

Όσο λιγότερη εμπειρία έχεις γύρω από το φλερτ, τόσο χαμηλότερη αυτοπεποίθηση θα έχεις, καθώς θα νιώθεις ότι δεν θα μπορέσεις να αντιδράσεις αποτελεσματικά εάν κάτι πάει στραβά. Κι αυτό είναι ένα τεράστιο εμπόδιο στο φλερτ με τις γυναίκες.

Επομένως, προκειμένου να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση που έχεις στο φλερτ με τις γυναίκες, είναι απαραίτητο να αρχίσεις να φλερτάρεις και να προσεγγίζεις περισσότερες γυναίκες σε καθημερινή βάση.

Μην σου φαίνεται βουνό. Όλα ξεκινούν από το πρώτο βήμα.

 

Τι Βρίσκουν Ελκυστικό Οι Γυναίκες Σε Έναν Άντρα Με Αυτοπεποίθηση

Αρχικά, η αυτοπεποίθηση συνδέεται άμεσα με την αυτεκτίμηση που έχεις, τα κριτήριά σου και τον αυτοσεβασμό σου. Γι’ αυτό δες τώρα το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τα τρια αυτά χαρακτηριστικά και το πώς μπορείς να τα αποκτήσεις και να τα αξιοποιήσεις.

Η αυτοπεποίθηση σε έναν Άνδρα Αξίας είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς φανερώνει ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι ολοκληρωμένος και δεν έχει ανάγκη την αποδοχή, την αγάπη και την προσοχή μιας γυναίκας για να νιώθει καλά με τον εαυτό του. Κι αυτό είναι άκρως ελκυστικό.

Επίσης, δείχνει ότι έχει την ικανότητα να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων και των σκέψεών του, και φυσικά να προστατέψει τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

Δείχνει επίσης ότι είναι δυναμικός και ισχυρός, ότι έχει άποψη και κυρίως, ότι δεν φοβάται να εκφράσει την άποψή του, καθώς δεν φοβάται την απόρριψη.

Επιπλέον, ένας Άνδρας Αξίας που έχει αυτοπεποίθηση στο φλερτ αλλά και συνολικότερα είναι ελκυστικός καθώς δεν φοβάται να αναλάβει πρωτοβουλίες, να πάρει αποφάσεις και να ρισκάρει.

Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που συνθέτουν έναν Άνδρα Αξίας ο οποίος είναι σταθερός μέσα του και ολοκληρωμένος ως προσωπικότητα και ως αρσενικό.

Κυρίως, η αυτοπεποίθηση εκφράζει ότι ο συγκεκριμένος άντρας ξέρει που πάει, έχει στόχους και όραμα και φυσικά διεκδικεί αυτό που του αξίζει.

Το βασικότερο όλων είναι ότι ένας Άνδρας Αξίας με υψηλή αυτοπεποίθηση δείχνει ότι ξέρει να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και ότι έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει τους φόβους του με θάρρος, ως αρσενικό.

αυτοπεποίθηση

Όλα αυτά κάνουν τις γυναίκες να έλκονται σε τεράστιο βαθμό από αυτόν. Και αυτό είναι που εκτοξεύει και τα ερωτικά του αποτελέσματα.

Συνολικά, ένας Άνδρας Αξίας που έχει υψηλή αυτοπεποίθηση είναι άκρως ελκυστικός στις γυναίκες. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει να καταπολεμήσεις τους φόβους σου και τις ανασφάλειές σου και να αρχίσεις να προσεγγίζεις γυναίκες σήμερα.

Η έλξη και η αυτοπεποίθηση πάνε πακέτο. Και το να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο φλερτ είναι μια μαγική διαδικασία και διαδρομή που πραγματικά θα σε μετατρέψει σε έναν Άνδρα Αξίας.

Αν θες να ακολουθήσεις κι εσύ αυτή την διαδρομή, δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.