Beast Mode: Η Ανόθευτη Δύναμη της Έκφρασης όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες

γυναίκες και προσέγγιση

Πως Να Εκφράζεσαι Όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες

Ο τελικό προορισμός που θέλεις να φτάσεις όταν μιλάς με γυναίκες, είναι να μπορείς να κινείσαι σε ένα ευθύ μονοπάτι. Μια γραμμή στην οποία δεν βρίσκεσαι διαρκώς σε συνεχή διαμάχη για το τι πρέπει να  πεις και τι να κάνεις. Και αυτό θέλεις εξάσκηση και δουλειά με τον εαυτό σου.

Όσο περισσότερο αισθάνεσαι πως δεν χρειάζεται να δείξεις μια συγκεκριμένη εικόνα στις γυναίκες που σου αρέσουν, για να γίνεις αποδεχτός, τόσο περισσότερο θα θεωρείσαι ελκυστικός. Όμως αυτός εμπεριέχει μια παγίδα. Υπάρχει διαφορά στο να δείχνεις συνειδητά πως δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη της για εσένα, για παράδειγμα, με το να σου βγαίνει φυσικά.

ελκυστικός με τις γυναίκες

Όταν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου εκφράζεις και τις καλύτερες πτυχές της προσωπικότητας σου. Επικοινωνείς τις προθέσεις σου στο παρόν χωρίς να χρειάζεται κάθε δευτερόλεπτο να επεξεργάζεσαι αν θα αυτό που θα πεις θα έχει αποτελέσματα που θέλεις.

Μάθε στο βίντεο που ακολουθεί 5 συνλήθειες για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις κια άφησέ τους με το στόμα ανοιχτό.

3 Θεμελιώδεις Αρχές Έκφρασης Όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες

  1. Ο νόμος της ανάπτυξης. Αν αναπτύσσεσαι συνολικά στην ζωή σου, η εξέλιξη με τις γυναίκες θα είναι πιο εύκολη.
  2. Ο νόμος του συμβιβασμού. Όσο περισσότερο συμβιβάζεσαι στα standards που σου θέτουν η άλλη τόσο περισσότερο η αυθεντική έκφραση του εαυτού σου μειώνεται.
  3. Ο νόμος της τελειότητας. Μην περιμένεις να αισθανθείς έτοιμος για να εκφράσεις τις προθέσεις σου με τις γυναίκες. Το αίσθημα πως πάντα κάτι μας λείπει είναι και θετικό και αρνητικό. Θετικό γιατί μας σπρώχνει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και αρνητικό επειδή μας δημιουργεί τον φόβο πως δεν είμαστε αρκετοί για να ξεκινήσουμε.

Πρώτο Επίπεδο Έκφρασης Όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες – Η Επαφή Με Τον Εαυτό Σου

έκφραση όταν προσεγγίζεις γυναίκες

Για να μπορείς να εκφράζεσαι αυθεντικά και σε πλήρες φάσμα με τις γυναίκες, απαιτεί αρχικά να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Δηλαδή την επίγνωση που έχεις για τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων στην ζωή σου.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει αίσθηση κατεύθυνσης, θέληση και αυτοπεποίθηση. Αν ξέρεις πώς να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις της καθημερινότητας σου τότε θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς τις καταστάσεις με τις γυναίκες. Ακόμα, θα μπορείς να εκφράζεσαι πιο άμεσα και χωρίς να φοβάσαι πως υπάρχει η πιθανότητα να απορριφθείς.

Σε πρώτη φάση, είναι σημαντικό να κατανοήσεις ποια συναισθήματα και ποιες σκέψεις οδηγούν τις επιλογές έκφρασης που κάνεις με τις γυναίκες.

Δες εδώ το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τον τρόπο σκέψης που πρέπει να έχεις.

Συνήθως, όταν θεωρούμε πως μια γυναίκα έχει μεγαλύτερη αξία από εμάς, καθοδηγούμενοι από ανασφάλειες για τον εαυτό μας, η έκφραση μας δεν είναι αυθεντική αλλά προσπαθούμε να την διαμορφώνουμε ανάλογα με την εικόνα που θέλουμε να προβάλουμε και ταυτοχρόνως αυτή η εικόνα να είναι αρεστή από την γυναίκα που μας αρέσει.

Δεύτερο Επίπεδο Έκφρασης Όταν Προσεγγίζεις Γυναίκες – Η Επαφή Με Την Ζωή Σου

έκφραση όταν προσεγγίζεις

Έρχεται κάποιο σημείο που αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως όταν όλα βρίσκονται στην σωστή σειρά, τότε αυτόματα θα μπει και στην κατάλληλη θέση η έκφραση σου με τις γυναίκες.

Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πετύχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου για να είσαι πετυχημένος και με τις γυναίκες. Σημαίνει το πώς προσεγγίζεις τους στόχους και πως εκφράζεις τις προθέσεις σου σε μια συνολική καθημερινότητα.

Δεν γίνεται να θέλεις να πετύχεις τον οποιοδήποτε στόχο και να παρουσιάζεις συνεχώς αναβλητικές συμπεριφορές. Τα συγκεκριμένα μοτίβα είναι πολύ πιθανό να μεταφερθούν και στο πως εκφράζεσαι με τις γυναίκες.

Για Να Επιτευχθούν Τα Παραπάνω, Χρειάζονται Κάποιες Βασικές Δομές. 

#1. Νόημα

σκέφτεσαι το νόημα

Η δουλειά που χρειάζεται να κάνεις με τον εαυτό σου, έχει άμεση σχέση με το να κατανοήσεις το νόημα που έχουν οι γυναίκες για την ζωή σου. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως είναι απλά ένα μικρό κομμάτι από το συνολικό πάζλ της ζωής σου και όχι το επίκεντρο.

Καμία από τις γυναίκες που πρόκειται να γνωρίσεις δεν θα σε σώσει.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

#2. Συμπεριφορά

Είναι απαραίτητο να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα του επιπέδου που θέλεις να φτάσεις. Πως θα επικοινωνείς, πως θα είναι η γλώσσα σώματος σου και κυρίως, πως θα αντιδράς στις εξωτερικές καταστάσεις.

Τέλος, όταν μιλάς με γυναίκες, να σκέφτεσαι τις θέλεις και πως πρόκειται να το διεκδικήσεις. Μια διεκδίκηση που θα πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με ένα ισχυρό κίνητρο.

Το κίνητρο αυτό θα είναι να αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί δύσκολο, όμως η αυτοπεποίθηση αυξάνεται εκθετικά όταν οι πράξεις σου ταιριάζουν με τις αποφάσεις αλλαγής που έχεις αποφασίσει πως χρειάζονται.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.