Betaizing the Alpha Male – Μέρος 4ο

betaizing

Κλείνοντας την εισαγωγική θεωρητική παρουσίαση του Betaizing παραθέτω δέκα απλά σημεία που πρέπει να έχει υπόψη του κάθε επίδοξος σαγηνευτής.

1. Μην κάνεις το λάθος και κρίνεις αρνητικά τις γυναίκες επειδή σου κάνουν Betaizing. Αποδέξου ότι είναι η φύση τους. Λόγω evolution αυτό που θα προσπαθούν να σου προκαλέσουν είναι διαταραχή της ψυχοσυναισθηματικής και βιολογικής ισορροπίας (αντίδραση, αναστάτωση, εκνευρισμό, θυμό, ενοχές, ντροπή, ανάγκη, εθισμό) για να σε εξωθήσουν να συμπεριφερθείς όπως θέλουν για να σε ελέγχουν. Πίστεψέ με έχοντας τη γνώση και αναγνωρίζοντας σιγά σιγά τις απόπειρές τους θα αρχίσεις να το διασκεδάζεις.

2. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και παρέμεινε ήρεμος και χαλαρός.

3. Άκου τι λέει μια γυναίκα πολύ χαλαρά σαν να σου λέει τι ώρα είναι.

4. Μην δίνεις σημασία στο τι ακριβώς λέει αλλά στο τι κάνει και στο τι νιώθει και στο περιεχόμενο του Frame που προσπαθεί να σε κάνει να αποδεχτείς είτε ενεργητικά είτε παθητικά.

5. Μην μπαίνεις στο Frame της συζήτησης που εισάγει με βάση το τι λέει αλλά με βάση το τι νιώθει.

6. Ο τρόπος που λειτουργεί η γυναικεία συναισθηματικότητα δεν έχει ερμηνεία με βάση την απλή αντρική λογική οπότε μην προσπαθείς να βρείς αν εχουν λογική τα συναισθήματά τους. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

7. Μην την αντιμετωπίζεις με βάση τη λογική και μην προσπαθήσεις να την πείσεις ότι ”δεν πρέπει να νιώθει έτσι”. Χωρίς να το καταλαβαίνεις θα πέφτεις σε συνεχείς φαύλους κύκλους και σε frame που θα κάνεις συνεχώς Qualify τον εαυτό σου.

8. Ανταποκρίσου σε αυτό που λέει/κάνει/νιώθει με Emotional Stimulation ( Cocky & Funny, Teasing, Push-Pull, indiference, unreactive, disinterest,calling, busting) και άλλαξε εντελώς θέμα. Αν θέλεις και το επιτρέπουν οι συνθήκες ανέβασε το Sexual Tension (το οποίο πιθανότατα θα είναι ήδη ανεβασμένο λόγω αύξησης του Drama).

9. Μην δέχεσαι οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Οτιδήποτε σου αρέσει να το ενισχύεις μέσω reward tactics και οτιδήποτε δεν σου αρέσει όπως και οποιαδήποτε απόπειρα στέρησης αυτών που σου αρέσουν να τα κόβεις με punishment tactics. Είναι σημαντικό όμως το rewarding να είναι intermittent και στο punishment να παραμένεις congruent.

10. Το Anti-Betaizing, όπως και το να διατηρείς εφ΄όρου ζωής μια γυναίκα attracted είναι κάτι που μαθαίνεται και μέσω της κατάλληλης προσπάθειας φτάνει στο σημείο να γίνει natural instinct. Είναι εύκολο να διδαχθείς πώς να επιβραβεύεις και πως να τιμωρείς σωστά (επιβραβεύοντας ή τιμωρώντας με λάθος τρόπο δίνεις στη γυναίκα εργαλεία για Betaizing), πώς να αναγνωρίζεις τα Betaizing attempts, πως να ανταποκρίνεσαι με τον κατάλληλο για κάθε Betaizing attempt τρόπο, πότε να ανταποκριθείς με Emotional Stimulation, πότε με Calling και πότε με Freeze Out και Lack of Communication. Πιθανότατα όμως να μην έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα αν δεν διδαχθείς από έμπειρους σαγηνευτές το σημαντικότερο σημείο στο οποίο θα πρέπει να αφιερώνεις το μεγαλύτερο ποσοστό της προσπάθειάς σου στα μονοπάτια της σαγήνης και αυτό είναι το να εντοπίζεις (qualification – screening) εύκολα και γρήγορα τις γυναίκες που θέλουν τα ίδια με εσένα και θέλουν να σου προσφέρουν αυτά που εσύ θέλεις.

Μέχρι την επόμενη φορά …. απλά ΑΚΟΥΣΕ την (Mr. Listener and the just listen advice 😉 ) ανεξάρτητα του τι λέει παρέμεινε άνετος και χαλαρός και χαμογέλα, μην αντιδράς, μην κάνεις qualify τον εαυτό σου, απέρριψε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην κλιμάκωσή σου και επικεντρώσου μόνο στις επιθυμίες σου, μετατρέποντας οποιαδήποτε κατάσταση σε κάτι θετικότερο για σένα.

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.