Δεν σε Έχει Ανάγκη, Όμως με Αυτές τις Ιδιότητες θα σε Θέλει

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες που θα σε κάνουν να διαφοροποιηθείς στο φλερτ. Διάβασε ποιες είναι.

Τι ιδιότητες πρέπει να έχεις λοιπόν ώστε να κάνεις μία γυναίκα να σε θέλει ακόμα και αν είναι ανεξάρτητη, δυναμική και δε σε έχει ανάγκη;

Ένα από τα πιο συχνά παράπονα γυναικών (το ακούω συχνά και όταν προσεγγίζω γυναίκες ή μετά την προσέγγιση στο πρώτο ραντεβού) είναι ότι πολλοί άνδρες φοβούνται και πανικοβάλλονται όταν αντιμετωπίζουν μία δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, ακόμα και αν βλέπουν ότι η γυναίκα αυτή ανταποκρίνεται θετικά.

Φυσικά, υπάρχει και μια μικρή κατηγορία γυναικών που έχουν φτάσει στο άλλο άκρο και έχουν φτάσει στο σημείο να είναι απαθείς, να αποθαρρύνουν τον άνδρα που προσπαθεί να μπει στη ζωή τους, να μη δείχνουν ενδιαφέρον ενώ ενδιαφέρονται και μάλιστα στο τέλος να αναρωτιούνται τι πήγε στραβά.

Δεν θα ασχοληθούμε όμως με αυτό το σενάριο σε αυτό το άρθρο, καθώς δεν αποτελεί μία τέτοια γυναίκα τον κανόνα.

 

#1. Ιδιότητες: Να Είσαι Φιλόδοξος
φιλοδοξος

Με δεδομένο ότι είσαι φιλόδοξος, το να επιλέξεις σύντροφο που δεν έχει το ίδιο προσόν, αργά ή γρήγορα θα φέρει τριβή στη σχέση σας.

Η γυναίκα λοιπόν που είναι δυναμική και φιλόδοξη, θα θεωρήσει απαραίτητο προσόν από έναν άνδρα να είναι επίσης φιλόδοξος και να έχει υψηλούς στόχους. Αλλιώς, δε θα μπορεί να τον θαυμάζει και να μοιραστεί μαζί του τις δικές της φιλοδοξίες.

Αυτό θα βοηθήσει σίγουρα και τον άνδρα (το γεγονός ότι είναι φιλόδοξος) να νιώθει άξιος και επαρκής για μία φιλόδοξη και ανεξάρτητη γυναίκα.

#2. Να Δείχνεις Σεβασμό
σεβασμος

Πρέπει να σέβεσαι τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Να σέβεσαι την ισότητα των δύο φύλων. Ο σεξισμός θα σε βοηθήσει να χάσεις πολλές γυναίκες από τη ζωή σου. Για παράδειγμα, οποιοδήποτε κομπλιμέντο που τελειώνει με την φράση “για κορίτσι” ή “για γυναίκα”, είναι μη αποδεκτό (και, μεταξύ μας, ρατσιστικό, φίλε μου. Εκτός αν την πειράξεις με ωραίο τρόπο και είναι σίγουρη ότι δεν είσαι σεξιστής, αλλά ότι κάνεις πλάκα και την πειράζεις). Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σέβεσαι τη γυναίκα, τον χαρακτήρα της, την ανεξαρτησία της, τις απόψεις της. Σημαντική ιδιότητα.
  • Την στηρίζεις. Φαντάζεσαι μία σύντροφο να σε μειώνει και να σε αποθαρρύνει στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου; Μπορείς να φανταστείς πόσο τοξική θα ήταν μία τέτοια γυναίκα στη ζωή σου. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για μία γυναίκα, αν έχει άνδρα σύντροφο που της συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.
  • Να σέβεσαι την ιδιωτικότητά της. Να προσέχεις τι δημοσιεύεις στα social media, πώς την “εκθέτεις”, καθώς και τα μυστικά που μοιράζεται μαζί σου.

#3. Ιδιότητες: Είσαι Ασφαλής Με Τον Εαυτό Σου Και Παίρνεις Πρωτοβουλίες
πρωτοβουλιες

Το να έχεις διαρκώς ανάγκη την επιβεβαίωση από τη σύντροφό σου ή από την κοπέλα που ξεκίνησες να βγαίνεις, θα σε οδηγήσει σε σίγουρη αποτυχία όταν η γυναίκα αυτή είναι ανεξάρτητη και δυναμική. Γυναίκες δυναμικές και ανεξάρτητες νιώθουν πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους. Απαιτούν το ίδιο ή και σε μεγαλύτερο βαθμό από τον σύντροφό τους.

Ένας άνδρας λοιπόν με αυτοπεποίθηση, δε θα νιώθει την ανάγκη της επιβεβαίωσης από μία γυναίκα συνέχεια. Βέβαια, ακόμα και ο δυνατός άνδρας, όπως ο οποιοσδήποτε, θέλει να νιώσει επιθυμητός και ποθητός. Όμως ας μην μπερδεύουμε τις επιθυμίες και τα θέλω ενός άνδρα που με αξιοπρέπεια παίρνει αυτό που θέλει, με τον άνδρα που χάνει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας σε μία απέλπιδα προσπάθεια παρακαλετών για να πάρει αυτό που θέλει.

Τέλος, το ότι έχεις να κάνεις με μία δυναμική γυναίκα δε σημαίνει πως δε θέλει έναν άνδρα να παίρνει πρωτοβουλίες. Ο ρόλος μας είναι αυτός. Όταν είμαστε μαζί, να της κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη, παίρνοντας πρωτοβουλίες και να της επιφυλλάσσουμε εκπλήξεις. Ωστόσο, ας μη φτάσεις στην υπερβολή.

Δεν θέλεις να την πιέζεις, να προσπαθείς να είσαι υπερβολικά δεσποτικός ή να είσαι control freak. Μία δυναμική γυναίκα θέλει τον χώρο της.

#4. Ιδιότητες: Να Έχεις Καλή Αίσθηση Του Χιούμορ
Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες που θα σε κάνουν να διαφοροποιηθείς στο φλερτ. Διάβασε ποιες είναι.

Όλες οι γυναίκες (επομένως και οι δυναμικές / ανεξάρτητες γυναίκες) είναι άνθρωποι που θέλουν να βιώσουν μία συναισθηματική εμπειρία με έναν άνδρα. Θα επαναλάβω κάτι που έχω σίγουρα πει και σε άλλα άρθρα μου: Οι γυναίκες προτιμάνε έναν άνδρα να τις προσεγγίσει με χαμόγελο και χιούμορ, σε ποσοστό 97%.

Ειδικά μία γυναίκα που έχει απαιτητική δουλειά, πιέζεται, αγχώνεται στην καθημερινότητά της. Έχει περισσότερη ανάγκη για έναν άνδρα που θα την χαλαρώσει και θα την βάλει σε άλλο mood.

#5. Να Είσαι “Δυνατός” Στην Επικοινωνία
Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες που θα σε κάνουν να διαφοροποιηθείς στο φλερτ. Διάβασε ποιες είναι.

 Να είσαι ικανός να εκφράσεις συναισθήματα και γνώμη αλλά και να καταλαβαίνεις και τη γυναίκα όταν μιλάει. Μου αρέσει να λέω στους μαθητές, πως όταν μία γυναίκα μιλάει, βάζουμε τρεις υπότιτλους κάτω από αυτά που είπε:

  1. Αυτό που εννοεί.
  2. Αυτό που πιστεύει
  3. Αυτό που πραγματικά νιώθει και στο οποίο θα ανταποκριθεί συναισθηματικά (και επομένως σεξουαλικά)

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν μιλάει μία γυναίκα, άλλο λέει, άλλο εννοεί και κάτι διαφορετικό πιστεύει, το οποίο δεν είναι πάντα και αυτό το οποίο νιώθει και στο οποίο θα ανταποκριθεί συναισθηματικά.

Αν μάθεις να κατανοείς τους τρεις παραπάνω πυλώνες, τότε το φλερτ θα γίνει πολύ απλό για εσένα. Κατέκτησε αυτές τις ιδιότητες και δες τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο. Απογείωσε τα ερωτικά σου αποτελέσματα κα πέτυχε να σε θέλει η γυναίκα που σου αρέσει.

Τέλος δεν έχει και πολλή σημασία να έχεις όλες τις ιδιότητες συγκεντρωμέενς στο πρόσωπό σου για να είσαι ένας ελκυστικός άντρας. Όμως μπορεί να ισχύουν κάποιοι από τους όρους που διάβασες στο σημερινό άρθρο για να σε θέλει μια γυναίκα.

Συμπερασματικά, όσο πιο πολλές εμπειρίες έχεις στις προσεγγίσεις σου, τόσο πιο έυκολο θα σου είναι να προβάλλεις την αξία σου στο φλερτ. Προσέγγισε λοιπόν τις γυναίκες που σου αρέσουν και θα δεις ότι η αυτοπεποίθηση που θα αποκτήσεις θα σε κάνει ακαταμάχητο. Αν θες να κάνεις χρήση της συμβουλής αυτής να θυμάσαι ότι είναι δοκιμασμένη και πιάνει.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν η σχέση σου σε χώρισε και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, δες εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.