Μπορείς κι εσύ να γίνεις πετυχημένος με τις γυναίκες

Μπορείς κι εσύ να γίνεις πετυχημένος με τις γυναίκες

Αυτό το site, αυτή η ομάδα, αυτή η εταιρία, που ξεκίνησε από μία παρέα ανδρών που ξεκίνησε κάνοντας αυτό που της άρεσε περισσότερο – να προσεγγίζει γυναίκες – έχει σχηματιστεί με την ειλικρινή ελπίδα ότι δε θα χρειαστείς ξανά βοήθεια και συμβουλές πάνω στο θέμα γυναίκες, αφού συνεργαστούμε. Είτε είσαι εντελώς αρχάριος στο pickup, είτε μελετάς το θέμα γυναίκες χρόνια και εξασκείσαι, η ομάδα είναι εδώ για να σε βοηθήσει και αυτό που πρέπει να χωνέψεις εξαρχής, είναι ότι: Μπορείς κι εσύ να γίνεις πετυχημένος με τις γυναίκες!

Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με το pickup, τη γυναικεία ψυχολογία και την προσέγγιση, πρέπει να μελετήσεις πρώτα προσεκτικά τη θεωρία και μετά να την εμπεδώσεις. Ο πιο σωστός τρόπος να την εμπεδώσεις, φυσικά, είναι η πρακτική εξάσκηση ξανά και ξανά. Είχες την τύχη να ανακαλύψεις έναν θησαυρό γνώσεων, μπαίνοντας στο Menofstyle.gr. Φρόντισε λοιπόν να διαβάσεις τα άρθρα προσεκτικά, κράτησε σημειώσεις, βγες για εξάσκηση, έλα σε επικοινωνία μαζί μας, γνώρισέ μας.

Υπάρχουν μερικοί άνδρες που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν losers και θα είναι μια ζωή έτσι. Πως ό,τι και αν κάνουν, δε θα επιτύχουν ποτέ με το άλλο φύλο ή και στη ζωή τους γενικότερα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μπορούν να γίνουν πετυχημένοι με τις γυναίκες. Μάλιστα, η φύση μας δίνει στο DNA μας ό,τι χρειαζόμαστε για να το επιτύχουμε αυτό. Για αυτό και αν αυτή τη στιγμή δεν τα πηγαίνεις καλά με τις γυναίκες, το ένστικτό σου σε οδήγησε να ψάξεις στο Ίντερνετ και να καταλήξεις στο Menofstyle.gr και στην παγκόσμια μυστική κοινότητα του pickup.

Μερικοί πιστεύουν ότι  η προσωπικότητά τους είναι αυτή που είναι και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό. Ότι μερικοί γεννιούνται έχοντας ένα φυσικό ταλέντο να τα πηγαίνουν καλά με τις γυναίκες, άλλοι όχι και απλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την δεχθούν. Έτσι πίστευα πριν πολλά χρόνια κι εγώ. Μη γίνεις ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Πάρε την απόφαση να σταματήσεις να σκέφτεσαι “Αυτός είμαι, πρέπει να το αποδεχθώ, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό.” Φυσικά και μπορείς. Πρέπει να σκέφτεσαι: “Εγώ θα επιλέξω ποιος θα είμαι και για τι είμαι ικανός”.

Αν λοιπόν μπορείς να είσαι αυτός που θα επιλέξεις να είσαι, γιατί μερικά πράγματα στο pickup είναι δύσκολα να τα αφομοιώσεις και να τα εκτελέσεις στην πράξη; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Οι περισσότεροι που είναι πετυχημένοι με τις γυναίκες, δεν μπορούν να μεταφέρουν σωστά τις γνώσεις τους. Τα περισσότερα βιβλία στο pickup εστιάζουν σε λέξεις, ατάκες, πράξεις και δεν εξηγούν όσο θα έπρεπε το γιατί. Οι ατάκες, η γλώσσα σώματος και οι κινήσεις, τα βήματα, είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Παιχνιδιού, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τυχαίο που ενώ ξεκίνησα το pickup όντας ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο, μου πήρε πάνω από 1 χρόνο να εμπεδώσω και να καταλάβω πώς λειτουργούν μερικά πράγματα. Μερικά πράγματα απλά, δεν μπορείς να τα μάθεις από τα βιβλία. Πρέπει να αφιερώσεις χιλιάδες ώρες προσεγγίζοντας γυναίκες – ή εκατοντάδες ώρες, αν πρώτα πάρεις ώθηση από ειδικούς που θα σου δείξουν τον δρόμο. Θα είναι μια καθοριστική αρχή για την υπόλοιπη ζωή σου!

Δεν έχει σημασία αν είσαι ο Brad Pitt, ο Master Pickup Artist, δεν έχει σημασία αν ποτέ δεν είχες επιτυχία με τις γυναίκες. Δεν έχει σημασία αν είσαι καραφλός, αν έχεις επιπλέον κιλά, αν θεωρείς ότι δεν έχεις φυσική ομορφιά και δεν είσαι ελκυστικός, αν δεν είσαι πλούσιος ή αν δεν έχεις καταφέρει να ρίξεις ποτέ μία γυναίκα που σου άρεσε πραγματικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και τις αποτυχίες σου και να εστιάσεις στο παρόν, στο μέλλον σου, στις επιθυμίες σου, στις ανάγκες σου. Χρειάζεσαι δραστικές αλλαγές και μπορείς να τις επιτύχεις. Είμαστε εδώ για εσένα.

Είναι η σειρά σου να γίνεις πετυχημένος με τις γυναίκες!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.