Ξέφυγε από την Απόγνωση και Πέτυχε Ερωτικά

Η απόγνωση της απουσίας ερωτικής ζωής, μπορεί να είναι ταφόπλακα αλλά και καύσιμο. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να γίνει παρελθόν.

Μάθε Να Προσπερνάς Όσα Σε Κρατάνε Πίσω Για Να Πετύχεις Ερωτικά

Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μου που ένιωθα αποτυχημένος ερωτικά. Όταν ήμουν μικρότερος, στην περίεργη περίοδο από 17 ως 23 ετών, είχα πάει με 3 γυναίκες στη ζωή μου.

Με τις δύο είχα κάνει σχέση. Η μία εξ αποστάσεως όπου σε 3 μήνες που κράτησε είχαμε βρεθεί 3 φορές. Με την άλλη την είχα στη ζωή μου 4-5 χρόνια με διαλείμματα, τσακωμούς και διάφορα περίεργα ανά 6 μήνες.

Φοβερές στιγμές!

Και στις δύο, όπως καταλαβαίνεις δεν πέρναγα καλά. Και το αναφέρω και πολύ κομψά. Η εμπειρία μου όμως δεν ήταν ικανή να μου δώσει άλλες κατευθυντήριες. Δεν είχα ακόμα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι για τη βελτίωση της ζωής μου ερωτικά.

Δυστυχώς για εμένα και τον χρόνο που έχασα σε αυτές τις άσκοπες καταστάσεις, δεν ήξερα ότι ο έξω κόσμος, το πλήθος των γυναικών που υπάρχουν αλλά και το ότι αξίζω σαν άνθρωπος και άνδρας, μου επιφυλάσσουν κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που επέλεγα να περνάω.

Πάντως, για να πετύχεις ερωτικά χρειάζεσαι κάποιες αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς μαζί τους και κυρίως να προσέξεις τα λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις. Εγώ τότε δεν ήξερα, εσύ όμως μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο.

Μια Προσωπική Ιστορία Για Τα Ερωτικά Μου Προβλήματα Στο Παρελθόν

Και πού να το ήξερα; Δεν είχα κάποιον να μου το πει. Δυστυχώς, ο πατέρας μου, αν και δυνατό ανδρικό πρότυπο στο σπίτι, δεν ήταν καλός στο να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τα παιδιά του, ειδικώς με τόσο ευαίσθητα και πολύπλοκα θέματα.

Το περιβάλλον μου, φίλοι, γνωστοί και συμμαθητές, πολύ πιο περιορισμένοι από εμένα στο θέμα γυναίκες που το πάλευα κάπως ή έτσι νόμιζα και εγώ και αυτοί. Το Pickup τότε δεν υπήρχε σαν έννοια στην Ελλάδα και ήταν στις πολύ αρχικές του φάσεις στην Αμερική, όπως φυσικά δεν υπήρχε και internet για να ενημερωθώ και όπως φαντάζεσαι, δεν υπήρχε MenOfStyle να κάνω μαθήματα.

Οπότε, πραγματικά δεν ήξερα τι αξίζω. Πέρα από αυτό, δεν ήξερα πως η κακή ερωτική μου ζωή, που εγώ και μόνο την προκαλούσα, δεν μου άξιζε. Νόμιζα μάλιστα πως είχα επιτυχία, ειδικά για την 5χρονη σχέση μου, επειδή το κορίτσι ήταν πολύ εμφανίσιμο και μπορούσε να πει και δυο λόγια παραπάνω.

ερωτικά προβλήματα

Νόμιζα πως ήμουν πολύ τυχερός και ενδεχομένως από τόσο νέος να έχω βρει τη γυναίκα της ζωής μου. Τα σκέφτομαι και με πλημμυρίζει χαρμολύπη για τον εαυτό μου. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που θεωρώ ότι με δίδαξε πολλά όμως.

Όταν χωρίσαμε εν τέλει – με χώρισε μάλλον γιατί βαρέθηκε να είμαι πάντα διαθέσιμος, αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ και μου ήρθε η απόγνωση της ανύπαρκτης ερωτικής ζωής, σκέφτηκα πως η μόνη λύση για να έχω κάτι καλύτερο είναι να δοκιμάζω ακραία πράγματα. Και όταν λέμε ακραία, εννοούσα ακραία για εμένα.

Δηλαδή το να προσεγγίσω κάποια εκτός του κοινωνικού μου κύκλου. Από τη μια ήταν πρωτόγνωρο για μένα να δοκιμάσω να πάω σε ένα club και να προσεγγίσω ερωτικά μιαν άγνωστη.

Ακόμη καλύτερα,να σταματήσω με το τότε αυτοκίνητό μου δίπλα σε κάποια που μου αρέσει και να της πω ένα : «γεια χαρά!» . Και όμως. Μάζεψα όσο κουράγιο είχα και με καύσιμο την απόγνωσή μου άρχισα να τα κάνω.

Τι Ερωτικά Αποτελέσματα Είχαν Οι Αλλαγές

ερωτικά

Ξαφνικά, περίεργα και εξωπραγματικά γεγονότα ως τότε για μένα άρχισαν να συμβαίνουν. Έβλεπα γυναίκες να ανταποκρίνονται θετικά. Ποιοτικά θηλυκά να μπαίνουν στη ζωή μου. Να περνάω όμορφα μαζί τους και αυτές μαζί μου και να το δείχνουν.

Όσες δεν ήθελα πραγματικά να τις απομακρύνω εγώ με ξεκάθαρες κουβέντες. Να κάνω το πρώτο μου one night stand. Να έχω κάποια ερωτική ζωή.

Ή έτσι νόμιζα. Αυτή η αλλαγή της ερωτικής μου ζωής δεν ήταν ακόμα αυτό που ήθελα.

Επειδή ο άνθρωπος είναι μια μηχανή που γεννάει επιθυμίες, επιθυμούσα να γίνω πολύ πιο αποτελεσματικός ερωτικά. Κυρίως γιατί ήθελα περισσότερες αλλά και επειδή αυτές που πραγματικά ήθελα για κάτι παραπάνω, λόγων των παλιών μου πεποιθήσεων και περιοριστικών πιστεύω, τις έχανα εύκολα.
Βέβαια τότε δεν ήξερα πώς. Δεν είχα συγκεκριμένες τεχνικές προσέγγισης γυναικών που σου αποδίδουν υψηλά νούμερα απόδοσης μέσα σε ένα μήνα, ούτε ήξερα πώς να διαχειρίζομαι σωστά τις σχέσεις μου με αυτές τις γυναίκες.

Για άλλη μια φορά με έπιασε απόγνωση. Ψάχτηκα όσο δεν πάει γύρω από το θέμα. Ερεύνησα όλες τις πτυχέςτου. Μια μέρα έπεσε το The GAME στα χέρια μου, η βίβλος των Pickup artists.

Μου πήρε χρόνια, αλλά από τότε όλα μπήκαν όλα τα θέματα με τη σειρά σε μια τάξη. H σωστή προσέγγιση, η σωστή διαχείριση σχέσεων, οι σωστές αντιδράσεις, οι σωστές απαντήσεις.

Πρέπει και εσύ να φθάσεις σε απόγνωση ερωτικά; Πρέπει να περιμένεις τόσο καιρό; Πρέπει να αφήσεις χρόνια να περάσουν από πάνω σου και από τα υπόλοιπα παραγωγικά χρόνια που έχεις για να αρχίσεις να περνάς καλά; Πρέπει να φθάσεις στο απροχώρητο για να έχεις μια σωστή, γεμάτη εμπειρίες ερωτική ζωή ως άνδρας; Ξέρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω και πόσες γυναίκες πραγματικά θα ήθελαν να είναι δίπλα σου απλά δεν σε ξέρουν;

Πρέπει Να Απογοητευτείς Για Να Πετύχεις Ερωτικά ;

Δες το παρακάτω video για την απόρριψη πριν συνεχίσεις:

Η απάντηση είναι, όχι δεν χρειάζεται. Αλήθεια τώρα, δεν βλέπεις τι γίνεται εκεί έξω; Οι ωραίες γυναίκες πιάνονται από τον πρώτο αξιόλογο άνδρα. Και που σε τελική ανάλυση δεν έχεις να του ζηλέψεις τίποτα αν σας συγκρίνουμε, αν θεωρείσαι κι εσύ Άνδρας Αξίας.

Τέλος, οι άνδρες κάνουν τα πάντα για να ρίξουν – κρατήσουν κάποια, υποβαθμίζοντας συνεχώς την ανδρική τους υπόσταση και δυσκολεύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την θέση τους. Είναι φαύλος κύκλος και για τους δύο. Κατά τη διάρκεια της προσέγγισης, αλλά και σε κάποια άλλη φάση, σε σχέση ας πούμε, οι περισσότεροι από τους άνδρες χρειάζονται μια ώθηση για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Και αν εγώ είχα μια δικαιολογία πως δεν ήξερα, εσύ δεν έχεις. Επειδή ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις την ζωή σου αισθητά όπως έκαναν εκατοντάδες μαθητές μας. Δες εδώ.

Μάθε για το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας” εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .