Μπορώ με sms να δημιουργήσω σεξουαλική ένταση;

Μπορώ με sms να δημιουργήσω σεξουαλική ένταση;

Στα sms έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα ότι το νόημα είναι να είσαι πρωτότυπος. Απόφυγε ειδικά στα πρώτα sms οποιαδήποτε μηνύματα είναι απλά, καθημερινά. Δε θέλεις να δει το μήνυμα και να πει “πάλι το ίδιο”, όπως π.χ. “γεια, τι κάνεις;”. Για αυτό σε αυτό το άρθρο θα δοθούν μερικά όμορφα πρωτότυπα sms, που μπορείς να στείλεις κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες:

  • 1. Μαρίαα.. απόψε σπίτι μου, οι γυναίκες μου #1 και #4 θέλουν να σε γνωρίσουν, για να δούμε για την πρόσληψή σου:)

Στο μπαρ της είχα πει ότι έχω 5 γυναίκες και θέλω να γίνει η έκτη. Είχε μπει στο παιχνίδι και ανταποκρίθηκε, διεκδικώντας πιο υψηλή θέση από την #6 που της πρότεινα.

  • 2.  Χάρηκα που σε γνώρισα, Ελένη:) καλή επιστροφή και καλό σου βράδυ. Nitro

Δε χρειάζεται να στείλεις κανένα σπουδαίο μήνυμα.. πολλές φορές με ρωτάνε μαθητές ποιο πρέπει να είναι το πρώτο sms που θα στείλουν στην κοπέλα.. κάτι απλό αμέσως μετά και μάλιστα sms που δεν απαιτεί απάντηση είναι ό,τι καλύτερο, καθώς η κοπέλα δε νιώθει την πίεση ότι πρέπει να απαντήσει. Πολλές φορές μπορείς και να ρωτήσεις κάτι αλλά που πάλι δεν απαιτεί απάντηση αλλά και να είναι λίγο χαζά και με χιούμορ, όπως τα sms που ακολουθούν:

  • 3. Γιατί έχει τόση κίνηση σήμερα; Χρειάζομαι επειγόντως ένα ιδιωτικό τζετ

Και πάλι μπορεί να είναι sms μετά από μεσολάβηση Σαββατοκύριακου:

  • 4. Πάω στοίχημα ότι το δικό μου Σαββατοκύριακο ήταν πιο ενδιαφέρον από το δικό σου:)

Στα sms πάντα μία δόση τρέλας ή και αντιστροφή ρόλων βοηθά:

  • 5. Λοιπόν αποφάσισα να παρατήσω τη δουλειά και να παντρευτώ ένα όμορφο πλουσιοκόριτσο.. οι γονείς σου έχουν χρήματα, σωστά?:)

Εάν ήδη δεν ενδιαφέρεται πολύ για εσένα, αυτά τα μηνύματα που είναι σύντομα με χιούμορ και δεν απαιτούν απάντηση ούτε πιέζουν, είναι τα καλύτερα. Επίσης μία συχνή ερώτηση που δέχομαι από μαθητές, είναι πώς να περάσουν μέσω sms σε πιο σεξουαλική συζήτηση. Αυτό σίγουρα είναι ένα τεράστιο θέμα για να καλυφθεί σε ένα άρθρο εμπεριστατωμένα.  Θα δώσω όμως έναν μικρό στοιχείο που θα βοηθήσει όσους το χρησιμοποιήσουν. Είναι πολύ απλό: Εάν σου στείλει sms στο οποίο ζητά το οτιδήποτε, π.χ. να της ξαναστείλεις ένα sms ή να της στείλεις μία φωτογραφία π.χ., της απαντάς:

  • 6. Πες “σε παρακαλώ” 🙂

Εάν δεν αγνοήσει το sms αυτό ή εάν δεν προσβληθεί, δηλαδή εάν ανταποκριθεί θετικά, το επόμενο μήνυμα που στέλνεις είναι:

  • 7. Καλό κορίτσι:) 

ή

  • 8. Κακό κορίτσι:)

To μήνυμα “πες σε παρακαλώ” είναι εύκολο να το στείλεις με οποιαδήποτε αφορμή. Μετά εύκολα περνάς σε “καλό κορίτσι” ή “κακό κορίτσι”, που από εκεί η σεξουαλική ένταση μπορεί να ανέβει αφού ανταποκρίνεται. Εάν πάλι βλέπεις ότι το κλίμα ευνοεί, μπορείς να στείλεις κάτι ακόμα πιο άμεσο, όπως:

  • 9. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τα βρούμε τελικά εμείς οι δύο. Θα τσακωνόμαστε συνέχεια και μετά θα κάνουμε σεξ για να τα βρούμε.. και μετά πάλι τσακωμοί! Πολύυυυ κουραστικό!

Το να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση λοιπόν μέσω sms, προϋποθέτει να πετάξεις δόλωμα και να δεις πώς θα ανταποκριθεί η εν λόγω κοπέλα. Εάν ανταποκριθεί, κλιμακώνεις. Εάν δεν ανταποκριθεί, συνεχίζεις σαν να μην το έστειλες ποτέ αλλά ταυτόχρονα δεν απελπίζεσαι, δεν ενοχλείσαι, δεν τσαντίζεσαι. Συνεχίζεις υποθέτοντας ότι όλα πάνε όπως θα έπρεπε να πηγαίνουν.

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.