Boyfriend Destroyers – Πώς να Ξεπεράσεις το ότι ΄Εχει Αγόρι

boyfriend destroyers

Στο σημερινό άρθρο θα διαβάσεις τι να κάνεις  και πώς να ξεπεράσεις το ότι έχει αγόρι

Πολλοί γνωρίζουν μια κοπέλα η οποία έχει σχέση και αμέσως αναρωτιούνται: πώς να ξεπεράσεις το ότι έχει αγόρι και πώς θα πάρεις αυτό που θέλεις. Το 69% των Ελληνίδων δεν έχει σχέση. Το 80% των Ελληνίδων που έχει σχέση, κάτω από προϋποθέσεις – οι οποίες προϋποθέσεις τις περισσότερες φορές περιλαμβάνουν το να μη μαθευτεί – θα κεράτωναν. 1 στις 5 μάλιστα, θέλει να κερατώσει τη σχέση της.

boyfriend destroyers αγόρι
Κάνε τη να ξεχάσει το αγόρι της

Τι σημαίνει λοιπόν όταν κάποια σου λέει “έχω σχέση” ή “έχω αγόρι” και πώς το ξεπερνάς; Σημαίνει:

1. Βιάστηκες να εκδηλώσεις ενδιαφέρον και σηκώνω άμυνα – εξαιρετικά συνηθισμένη περίπτωση.

2. Μου αρέσεις αλλά θέλω να πάρεις την ευθύνη της κλιμάκωσης για να μη νιώσω τσούλα.

3. Μου αρέσεις και θα γίνει κάτι, αλλά δεν είμαι διαθέσιμη συναισθηματικά και πρέπει να είσαι διακριτικός.

4. (σπανιότερη περίπτωση) Δε θέλω να με περάσεις για καμία loser που δεν έχει γκόμενο.

Το καλύτερο πάντα ιατρικό είναι η πρόβλεψη. Με σωστό παιχνίδι, δε θα έχεις να αντιμετωπίσεις συχνά τέτοιες άμυνες. Εφόσον όμως σου τύχει, πώς μπορείς να το διαχειριστείς; Απαντήσεις που μπορείς να δώσεις, εφόσον κάποια σου πει ότι έχει αγόρι ή σχέση, δίνονται παρακάτω:

Διάλογος Που Σου Λέει Ότι Έχει Αγόρι

εχει αγόρι

A. Κοπέλα: Έχω αγόρι.

Β. Κι εγώ έχω ποδήλατο

Α. Ακόμα δε γνωριστήκαμε και μου λες τα προβλήματά σου;

Β. Τέλεια, γιατί κι εγώ δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο οπότε να έχεις με κάτι να ασχολείσαι όταν εγώ δεν προλαβαίνω.

Α. Ωραία μπορεί να μας φέρνει πρωινό στο κρεβάτι.

Β. Τέλεια, μπορούμε να είμαστε φίλοι… αλλά δε θα τσαντιστεί το αγόρι σου που θέλω  να κάνουμε σεξ απόψε;

Α. Α ΟΚ εγώ δε ζηλεύω!

Ξέρεις, μου αρέσει να παρομοιάζω τη σχέση με ένα μεγάλο σπίτι. Μέσα σε αυτό το σπίτι υπάρχει ένα δωματίο, στο οποίο βάζεις μόνο τα πράγματα που σε ενοχλούν στο σύντροφό σου. Αν το δωμάτιο αυτό γεμίσει, σημαίνει ότι είναι η ώρα να φύγεις από το σπίτι.

Με το τελευταίο, την βάζεις να σκέφτεται όλα όσα την ενοχλούν στο αγόρι της χωρίς να της το ζητήσεις. Όλες σε αυτή τη φάση θα αρχίσουν να σκέφτονται πόσο γεμάτο είναι το δωμάτιο. Μερικές μάλιστα μου έχουν απαντήσει κάτι του στυλ “το δωμάτιο είναι μισογεμάτο σε εμένα”. Αν σκέφτηκε ότι το δωμάτιο είναι μισογεμάτο σε 1 λεπτό, στα 5 λεπτά που θα το έχει στην άκρη του μυαλού της μπορεί να φτάσει ότι είναι γεμάτο μέχρι τα 3/4.

Πέρα του του τι θα πεις στην περίπτωση που θα συναντήσεις κάτι τέτοιο, το βασικότερο είναι να μην επηρεαστείς συναισθηματικά. Είσαι έξω για να διασκεδάσεις. Τίποτα δεν σου επηρεάζει το emotional state – την ψυχολογία σου εν ολίγοις – και τίποτα δε σε πτοεί. Συνεχίζεις χωρίς να αλλάξεις τόνο, χωρίς να γίνεις πιο επιθετικός, μπορεί ίσως να ρίξεις “ψεύτικη χυλόπιτα” τύπου “αν δεν ήμουν γκέι πάντως θα ήσουν πολύ ο τύπος μου”. Θα γελάσει, στο καπάκι  θα πεις κάτι του στυλ “βασικά ο ξάδερφός μου είναι ο γκέι της οικογένειας αλλά πάντα μπερδεύομαι” και συνεχίζεις.

Δες το βίντεο για να λύσεις όλες σου τις απορίες:

Τέλος, πρέπει να συνειδητοποιήσεις κάτι που ισχύει με τις περισσότερες γυναίκες που θα γνωρίσεις: Δεν υπάρχει “όχι”. Υπάρχει μόνο “όχι ακόμα”. Αν το πιστέψεις αυτό, όλα είναι πιθανά και η επιμονή είναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ, αρκεί να ξέρεις πότε δεν το παρακάνεις ώστε να μη γίνεις ενοχλητικός. Αλλά πάντα είναι χρήσιμο να ξέρεις και τι να πεις. Και τα boyfriend destroyers είναι σημαντικό όπλο για το παιχνίδι σου.

Αν θέλεις να βρεις περισσότερα εργαλεία για την προσωπική σου ανάπτυξη, τότε δες εδώ.

Βρες και παράγγειλε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.